АНТИ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
ultras_libery

АНТИ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА

Мнение от ultras_libery »

http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1255267
ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ НАШАТА РОДИНА!!!!
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!
sv3nc3
BFL Team™

Re: АНТИ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА

Мнение от sv3nc3 »

ultras_libery написа:http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
У нас на 2700 християни се пада една църква, а на 2700 мюсюлмани - три джамии

Какво друго може да очаквате да се случва в Абсурдистан. Ние сме си виновни и никой друг. Четящите това, които имат право да гласуват, може ако искат догодина да не гласуват, че да може доган да влезе пак във власта :| .
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

sv3nc3 написа:
ultras_libery написа:http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
У нас на 2700 християни се пада една църква, а на 2700 мюсюлмани - три джамии

Какво друго може да очаквате да се случва в Абсурдистан. Ние сме си виновни и никой друг. Четящите това, които имат право да гласуват, може ако искат догодина да не гласуват, че да може доган да влезе пак във власта :| .

Много си прав Свенце.Ние си го направихме така.Да не би Сергей да се е избирал сам.Тъпите мангали,дето им дават пари да гласуват,а след това са оплкакват,а всъщност те са гласували за тях.Копупцията в БГ никога няма да се оправи. :X :(
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Не разбирам ... едно да изповядваш ислям , християнство , будизъм друго е какъв си !!!
НЕ СМЕСВАЙТЕ ВЕРОИСПОВЕДАНИЕТО С ГРАЖДАНСВТОВО !!!
Познавам хора , които са Турци но са и християни , или обратното Българи , които са мисулмани но са готови да убият всеки който каже нещо против България . Проблема е точно с тези които живеят в България , родили са се в България но казват , че са Турци и , че обичат Турция . Имаше едно предаване по скат , гледах го във вбокс7 . Там зимаха интервю на подобни хора които ги питаха : Е добре де ако стане война между Турция и България ти за кой ще се биеш ??
Онзи боклук казва за турция . Нито е стъпвал в турция нито знае каде е на картата .
Българин не значи задължително християнин ! Аз нито съм стъпвал в джамия , нито в църква , нито съм чел курана , нито библията , нито паля свещи нито се кланя на алах или нещо такова кво тогава аз не съм Българин ли ???
България е за Българите !!! ДА но има и Българи ,които са мисюлмани , будисти , евреи но са по Българи и от някои християни !!
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Всеки,който се определея за Българин е Българин,независимо дали е Бесарабски от Сърбия Македония,Кърджали,мюсулманин,христянин или атеист.В даскало има един мюсулманин,но това е един от най-свестните хора,които съм виждал и е по-Българин от доста други.Иначе тези,които са против България независимо от каквъвто и етнос,раса или пол трябва да се избият.Преди време имаше неква мода сред фиешаните да носят шалчета с българския флаг и като с едни приятели ги попитахме,защо го правеха,те ни казаха щот било мода и заради тва двама останаха без зъби.(първо да се отървем от тези сред нас,а после от тез,които честно казано по-малко ни пречат)За джамиите наистина не трябва да се строят,но пък е в разрез с Хартата за правата на човека,свободно да изповядва,каквато религия иска,и за разбика от нас мюсулманите са по-сплотени и си уважават религията,за разлика от нас,колко то вас ходят често на църква?
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ НЕЙНИ ОТСТЪПИЦИ НА 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
ultras_libery

Мнение от ultras_libery »

censured by sv3nc3,гледайте кви глупости говорите!!!оня бил "по-българин",оня не ходил на църква,оня бил мюсулманин оня тва,оня онова...няма нормален тучин,мангал или помак всички в масов гроб!!!!Това не са хора,това са боклуци,тези изроди нямат място в нашата родина!!!!ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
http://www.vbox7.com/play:6c61a679?
СЕГА Е МОМЕНТА ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ,НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НЕКА ВСИЧКИ ПОКАЖЕМ,ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!НЕКА ИЗГОНИМ ПОМАЦИТЕ ОТ НАШАТА РОДИНА!!!
Levski_1914

Мнение от Levski_1914 »

Има нещо такова,но резултатът от откритата проява на агресия и нетърпимост към друг етнос се проявява чрез санкции от ООН и педерасти,слагащи взривни устройства ... във вагони за майки с деца !
napster

Мнение от napster »

Поне като ще има държавници, които ще крадат от народа, да не са украински евреи или турски терористи! Визирам Доган и Серго. За голямо съжаление турците стават все повече и повече. В Родопите вече са ужасно много, а в някои села там има само джамий. Там дори не говорят български. За съжаление това е истината. Народът спи... но пък какво и да направи?

Според мен трябва всички да гласуват. Иначе ще става както става и сега - масово българите не гласуват, а партиите си купуват гласовете от циганите! Как по-малко от 30% от българите гласуват, а ромите над 80-90%?
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

napster написа:Поне като ще има държавници, които ще крадат от народа, да не са украински евреи или турски терористи! Визирам Доган и Серго. За голямо съжаление турците стават все повече и повече. В Родопите вече са ужасно много, а в някои села там има само джамий. Там дори не говорят български. За съжаление това е истината. Народът спи... но пък какво и да направи?

Според мен трябва всички да гласуват. Иначе ще става както става и сега - масово българите не гласуват, а партиите си купуват гласовете от циганите! Как по-малко от 30% от българите гласуват, а ромите над 80-90%?
Абсолютно си прав.Аз откакто имам право на глас, не съм пропуснал нито един път това си право.Понеже повечето в този форум сте малки и нямате право да гласувате, поне помолете родителите ви да излязат да гласуват заради вашето бъдеще.........въпреки, че и аз за пръв път се чуда за кой от всички утрепки да гласувам :S
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Възможноста за гласуване и неприлагането на това право е пълна безотговорност и идиотизъм.Ако можех догодина да гласувам определено бих го направил,но за жалост няма да мога.Просто не може да си викаш,няма за кой да гласувам или непускането на някакйв вот да е протест срещу политиците.Просто такива мисли позволяват на партия като ДПС да е в управлението.Аз съм за поименното гласуване и глоби за тези,които не го направят.Малко се нарушавт човешките права,ама то не може винаги всички да са доволни.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
napster

Мнение от napster »

Ти недей, че после ще ни викат комунисти... :X

Някой пита по-горе за кого да се гласува. Аз лично се двуомя между ГЕРБ и АТАКА, но за жалост скоро няма да мога да гласувам. :)
Изображение
Snoop DoG-iZle

Мнение от Snoop DoG-iZle »

То е хубаво да се галсува но за кой ?

Тия от БСП, НДСВ и ДПС е ясно, че са боклуци.
ГЕРБ са още по-големи крадци и мошенниши, а лидерът им е бивш мутренски бос.
СДС и другите десни партии са твърде разпокъсани, за да управляват
АТАКА пък са идиоти и не само ще скапят, но и ще унищожат държавата.

Та май е по-добре да се гласува за някоя малка партийка. БЗНС и т.н.. Не казвам, че те са по-добри просто едва ли са по-зле от големите партии.

И каквото и да става- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА !!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Snoop DoG-iZle написа:То е хубаво да се галсува но за кой ?

Тия от БСП, НДСВ и ДПС е ясно, че са боклуци.
ГЕРБ са още по-големи крадци и мошенниши, а лидерът им е бивш мутренски бос.
СДС и другите десни партии са твърде разпокъсани, за да управляват
АТАКА пък са идиоти и не само ще скапят, но и ще унищожат държавата.

Та май е по-добре да се гласува за някоя малка партийка. БЗНС и т.н.. Не казвам, че те са по-добри просто едва ли са по-зле от големите партии.

И каквото и да става- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА !!!
За атака съм напълно съгласен.Това е няква грешка в политиката.
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова.
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

IvanMladenov написа:В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова.
До каде се докарахме, да избереме по малкото зло :X .
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

sv3nc3 написа:
IvanMladenov написа:В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова.
Абе да ти кажа не съм много убеден кое е по-малкото зло...
marto135

Мнение от marto135 »

И 1000 петиции да пуснете нищо няма да се оправи :(
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

MoNteSo написа:
sv3nc3 написа:
Абе да ти кажа не съм много убеден кое е по-малкото зло...
Аз също, както писах по горе, все още не съм решил кое по малко зло да избера, със сигурност няма да е за турците и дружките им, другите сериозни варианти са три - ГЕРБ(предполагам че ще се превърнем в мутренска държава), НДСВ(по принуда влязоха в т. нар. тройна коалиция иначи преди това докато бяха те на власт станахме натовци и се направиха първите стъпки за членството ни в ЕС, не се говореше толкова много за корупция и нямаше чак толкова много злоупотреби(като изключим реституираните земи и имоти на Царя, но ако бях аз бих направил същото), също в НДСВ има много млади хора, което за мене е голям плюс и десните, но те не са били на власт от 10 години и ще почнат да си наваксват. Поне аз така ги виждам нещата.
napster

Мнение от napster »

Предполагам, че на следващите избори турците и мангалите ще гласуват за Серго и Доган, а малкото гласуващи българи за НДСВ. И общо взето сме си пак в началото...
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

napster написа:Предполагам, че на следващите избори турците и мангалите ще гласуват за Серго и Доган, а малкото гласуващи българи за НДСВ. И общо взето сме си пак в началото...
Бих добавил и пенсионерите(да ме извиняват, ама мисля е човек над 70 г. не разсъждава нормално, хора са но все пак...) към турчолята и мангустите. Само дано не се случи най-лошия възможен вариант за коалиция - ГЕРБ и БСП и недай боже ДПС :( :S :sweating: .
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”