АНТИ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
АНТИ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА
http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1255267
ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ НАШАТА РОДИНА!!!!
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
-
- BFL Team™
Re: АНТИ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА
У нас на 2700 християни се пада една църква, а на 2700 мюсюлмани - три джамииultras_libery написа:http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
Какво друго може да очаквате да се случва в Абсурдистан. Ние сме си виновни и никой друг. Четящите това, които имат право да гласуват, може ако искат догодина да не гласуват, че да може доган да влезе пак във власта

-
sv3nc3 написа:У нас на 2700 християни се пада една църква, а на 2700 мюсюлмани - три джамииultras_libery написа:http://bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
СМЪРТ!!!!НА САПУН!!!!
Какво друго може да очаквате да се случва в Абсурдистан. Ние сме си виновни и никой друг. Четящите това, които имат право да гласуват, може ако искат догодина да не гласуват, че да може доган да влезе пак във власта.
Много си прав Свенце.Ние си го направихме така.Да не би Сергей да се е избирал сам.Тъпите мангали,дето им дават пари да гласуват,а след това са оплкакват,а всъщност те са гласували за тях.Копупцията в БГ никога няма да се оправи.

-
- BFL Team™
Не разбирам ... едно да изповядваш ислям , християнство , будизъм друго е какъв си !!!
НЕ СМЕСВАЙТЕ ВЕРОИСПОВЕДАНИЕТО С ГРАЖДАНСВТОВО !!!
Познавам хора , които са Турци но са и християни , или обратното Българи , които са мисулмани но са готови да убият всеки който каже нещо против България . Проблема е точно с тези които живеят в България , родили са се в България но казват , че са Турци и , че обичат Турция . Имаше едно предаване по скат , гледах го във вбокс7 . Там зимаха интервю на подобни хора които ги питаха : Е добре де ако стане война между Турция и България ти за кой ще се биеш ??
Онзи боклук казва за турция . Нито е стъпвал в турция нито знае каде е на картата .
Българин не значи задължително християнин ! Аз нито съм стъпвал в джамия , нито в църква , нито съм чел курана , нито библията , нито паля свещи нито се кланя на алах или нещо такова кво тогава аз не съм Българин ли ???
България е за Българите !!! ДА но има и Българи ,които са мисюлмани , будисти , евреи но са по Българи и от някои християни !!
НЕ СМЕСВАЙТЕ ВЕРОИСПОВЕДАНИЕТО С ГРАЖДАНСВТОВО !!!
Познавам хора , които са Турци но са и християни , или обратното Българи , които са мисулмани но са готови да убият всеки който каже нещо против България . Проблема е точно с тези които живеят в България , родили са се в България но казват , че са Турци и , че обичат Турция . Имаше едно предаване по скат , гледах го във вбокс7 . Там зимаха интервю на подобни хора които ги питаха : Е добре де ако стане война между Турция и България ти за кой ще се биеш ??
Онзи боклук казва за турция . Нито е стъпвал в турция нито знае каде е на картата .
Българин не значи задължително християнин ! Аз нито съм стъпвал в джамия , нито в църква , нито съм чел курана , нито библията , нито паля свещи нито се кланя на алах или нещо такова кво тогава аз не съм Българин ли ???
България е за Българите !!! ДА но има и Българи ,които са мисюлмани , будисти , евреи но са по Българи и от някои християни !!
-
Всеки,който се определея за Българин е Българин,независимо дали е Бесарабски от Сърбия Македония,Кърджали,мюсулманин,христянин или атеист.В даскало има един мюсулманин,но това е един от най-свестните хора,които съм виждал и е по-Българин от доста други.Иначе тези,които са против България независимо от каквъвто и етнос,раса или пол трябва да се избият.Преди време имаше неква мода сред фиешаните да носят шалчета с българския флаг и като с едни приятели ги попитахме,защо го правеха,те ни казаха щот било мода и заради тва двама останаха без зъби.(първо да се отървем от тези сред нас,а после от тез,които честно казано по-малко ни пречат)За джамиите наистина не трябва да се строят,но пък е в разрез с Хартата за правата на човека,свободно да изповядва,каквато религия иска,и за разбика от нас мюсулманите са по-сплотени и си уважават религията,за разлика от нас,колко то вас ходят често на църква?
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ НЕЙНИ ОТСТЪПИЦИ НА 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ НЕЙНИ ОТСТЪПИЦИ НА 2 МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
censured by sv3nc3,гледайте кви глупости говорите!!!оня бил "по-българин",оня не ходил на църква,оня бил мюсулманин оня тва,оня онова...няма нормален тучин,мангал или помак всички в масов гроб!!!!Това не са хора,това са боклуци,тези изроди нямат място в нашата родина!!!!ВЪН ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
http://www.vbox7.com/play:6c61a679?
СЕГА Е МОМЕНТА ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ,НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НЕКА ВСИЧКИ ПОКАЖЕМ,ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!НЕКА ИЗГОНИМ ПОМАЦИТЕ ОТ НАШАТА РОДИНА!!!
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
http://www.vbox7.com/play:6c61a679?
СЕГА Е МОМЕНТА ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ,НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НЕКА ВСИЧКИ ПОКАЖЕМ,ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!НЕКА ИЗГОНИМ ПОМАЦИТЕ ОТ НАШАТА РОДИНА!!!
-
Поне като ще има държавници, които ще крадат от народа, да не са украински евреи или турски терористи! Визирам Доган и Серго. За голямо съжаление турците стават все повече и повече. В Родопите вече са ужасно много, а в някои села там има само джамий. Там дори не говорят български. За съжаление това е истината. Народът спи... но пък какво и да направи?
Според мен трябва всички да гласуват. Иначе ще става както става и сега - масово българите не гласуват, а партиите си купуват гласовете от циганите! Как по-малко от 30% от българите гласуват, а ромите над 80-90%?
Според мен трябва всички да гласуват. Иначе ще става както става и сега - масово българите не гласуват, а партиите си купуват гласовете от циганите! Как по-малко от 30% от българите гласуват, а ромите над 80-90%?
-
- BFL Team™
Абсолютно си прав.Аз откакто имам право на глас, не съм пропуснал нито един път това си право.Понеже повечето в този форум сте малки и нямате право да гласувате, поне помолете родителите ви да излязат да гласуват заради вашето бъдеще.........въпреки, че и аз за пръв път се чуда за кой от всички утрепки да гласувамnapster написа:Поне като ще има държавници, които ще крадат от народа, да не са украински евреи или турски терористи! Визирам Доган и Серго. За голямо съжаление турците стават все повече и повече. В Родопите вече са ужасно много, а в някои села там има само джамий. Там дори не говорят български. За съжаление това е истината. Народът спи... но пък какво и да направи?

-
Възможноста за гласуване и неприлагането на това право е пълна безотговорност и идиотизъм.Ако можех догодина да гласувам определено бих го направил,но за жалост няма да мога.Просто не може да си викаш,няма за кой да гласувам или непускането на някакйв вот да е протест срещу политиците.Просто такива мисли позволяват на партия като ДПС да е в управлението.Аз съм за поименното гласуване и глоби за тези,които не го направят.Малко се нарушавт човешките права,ама то не може винаги всички да са доволни.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ти недей, че после ще ни викат комунисти...
Някой пита по-горе за кого да се гласува. Аз лично се двуомя между ГЕРБ и АТАКА, но за жалост скоро няма да мога да гласувам.

Някой пита по-горе за кого да се гласува. Аз лично се двуомя между ГЕРБ и АТАКА, но за жалост скоро няма да мога да гласувам.

-
То е хубаво да се галсува но за кой ?
Тия от БСП, НДСВ и ДПС е ясно, че са боклуци.
ГЕРБ са още по-големи крадци и мошенниши, а лидерът им е бивш мутренски бос.
СДС и другите десни партии са твърде разпокъсани, за да управляват
АТАКА пък са идиоти и не само ще скапят, но и ще унищожат държавата.
Та май е по-добре да се гласува за някоя малка партийка. БЗНС и т.н.. Не казвам, че те са по-добри просто едва ли са по-зле от големите партии.
И каквото и да става- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА !!!
Та май е по-добре да се гласува за някоя малка партийка. БЗНС и т.н.. Не казвам, че те са по-добри просто едва ли са по-зле от големите партии.
-
- BFL Team™
За атака съм напълно съгласен.Това е няква грешка в политиката.Snoop DoG-iZle написа:То е хубаво да се галсува но за кой ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова.

-
- BFL Team™
До каде се докарахме, да избереме по малкото злоIvanMladenov написа:В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова.

-
Абе да ти кажа не съм много убеден кое е по-малкото зло...sv3nc3 написа:До каде се докарахме, да избереме по малкото злоIvanMladenov написа:В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова..
-
И 1000 петиции да пуснете нищо няма да се оправи 

-
- BFL Team™
Аз също, както писах по горе, все още не съм решил кое по малко зло да избера, със сигурност няма да е за турците и дружките им, другите сериозни варианти са три - ГЕРБ(предполагам че ще се превърнем в мутренска държава), НДСВ(по принуда влязоха в т. нар. тройна коалиция иначи преди това докато бяха те на власт станахме натовци и се направиха първите стъпки за членството ни в ЕС, не се говореше толкова много за корупция и нямаше чак толкова много злоупотреби(като изключим реституираните земи и имоти на Царя, но ако бях аз бих направил същото), също в НДСВ има много млади хора, което за мене е голям плюс и десните, но те не са били на власт от 10 години и ще почнат да си наваксват. Поне аз така ги виждам нещата.MoNteSo написа:Абе да ти кажа не съм много убеден кое е по-малкото зло...sv3nc3 написа:До каде се докарахме, да избереме по малкото злоIvanMladenov написа:В момента, ако ще говорим за избори, първата и най-важна цел е да гласуваме, за да не излезат отново 20 автобуса с турци 19% от гласовете, или иначе казано, трябва да гласуваме, за да не са ДПС на власт. Сега, единствената партия, която има шанс да получи доста голям процент е ГЕРБ. Може да не е най-добрия избор, но пък ще съберат гласовете и ДПС няма да ни управляват. Това е най-важното - турците вън! След това - каквото, такова..
-
Предполагам, че на следващите избори турците и мангалите ще гласуват за Серго и Доган, а малкото гласуващи българи за НДСВ. И общо взето сме си пак в началото...
-
- BFL Team™
Бих добавил и пенсионерите(да ме извиняват, ама мисля е човек над 70 г. не разсъждава нормално, хора са но все пак...) към турчолята и мангустите. Само дано не се случи най-лошия възможен вариант за коалиция - ГЕРБ и БСП и недай боже ДПСnapster написа:Предполагам, че на следващите избори турците и мангалите ще гласуват за Серго и Доган, а малкото гласуващи българи за НДСВ. И общо взето сме си пак в началото...