БФЛ FIFA 09
-
- BFL Team™
Re:
.Вие не можете да четете и пишете, бе хора
пача - ястие приготвено от свински обрезки
патч - от английската дума patch(кръпка)
Никъде не съм писал мелодии а съм написал меродии, имайки предвид пачата(освен свинските обрезки се слагат и подправки(меродии))
Никъде не съм писал мелодии а съм написал меродии, имайки предвид пачата(освен свинските обрезки се слагат и подправки(меродии))
-
Re: БФЛ FIFA 09
не се бях загледал мн добре в това което беше писано
ако има с какво да помогна само кажете готов съм да отделя мн време.ще започна веднага
ако има с какво да помогна само кажете готов съм да отделя мн време.ще започна веднага
-
-
Re: Re:
кви са тея глупостиsv3nc3 написа: .Вие не можете да четете и пишете, бе хора
-
-
- BFL Team™
-
-
- BFL Team™
-
А колко процента е готов..Може ли да сложите лица на играчите на Черно море http://ole-bg.com/cat3-21/more/team.html тук има някои снимки на играчите http://chernomorepfc.bg/fccm_bg/index_b ... 1%F2%E0%E2 тук също има
NEVER BLUE OR RED FOREVER GREEN OR DEAD
Аз искам само да помоля да вдигнете качествата на Георги Петков от другите вратари понеже наистина може да се забележи,че в България е с класи над останалите и се доближава много близо до световно известните и доказани вратари.
-
Чак до световно известните едва ли.Но определене и Гошо и Йордан Господинов и даже Марио Кирев са доста ласни.Все пок последния е и на проби в Ювентус,а и в няколкото мача в които игра показа невероятна каласа.Ако може на Марио да бъде направен около 70 преспокойно може да се каже,че ще е правилен коефициент.Момчето е много талантливо и май е вратаря с най-голяма бъдеще в България в момента.Много моля БФЛ да направите тази корекция.rambotonik написа:Аз искам само да помоля да вдигнете качествата на Георги Петков от другите вратари понеже наистина може да се забележи,че в България е с класи над останалите и се доближава много близо до световно известните и доказани вратари.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
- Обратна връзка:
Дано този път сложите публика на целия ни стадион,а не да седи полупразен.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
-
На целият стадионще е тъпо,защото в БГ не се изпълват често стадионите,евентуално да дербита да е пълен и то не винаги!!BULTRAS написа:Дано този път сложите публика на целия ни стадион,а не да седи полупразен.
RED OR DEAD
-
Верно,че в България не е пълнят стадионите,ама то с тая грозна публика като я сложите така на определени места изглежда просто невероятно зле.Миналата версия много се дразнех от 2-3 реда публика сложени в В сектор на ст.Славия.Тая година дано поне там да не слагате публика,че направо щеше да ми избоде очите.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
И ти си прав!!И аз се дразинх !!Но по-добре да го направят по реалистично ,нали все пак това целятmaniakapetko написа:Верно,че в България не е пълнят стадионите,ама то с тая грозна публика като я сложите така на определени места изглежда просто невероятно зле.Миналата версия много се дразнех от 2-3 реда публика сложени в В сектор на ст.Славия.Тая година дано поне там да не слагате публика,че направо щеше да ми избоде очите.
RED OR DEAD