БФЛ FIFA 09
-
Re: БФЛ FIFA 09
Весела Коледа На Всички
Живи и Здрави
Живи и Здрави
-
-
-
-
с това 1-2 дена преди или след Нова година много ще ме зарадвате (стига да спазите традицията)
-
Re:
Тоя "админ" да вземете да го баннете!__SaNd1__ написа:Някакъв админ е написал че пача излиза след 20 Февруари
Стига е лъгал хората!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
Браво,Браво както всяка година досега никога не съм се съмнявал във вас,а ето и тази година резултата е на лице и единственото което ми остава да кажа е
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
Пачът още не е излязъл Но иначе ще е най - добрия за това си прав Чакаме го с нетърпениеGoGo_SPoRt написа: Браво,Браво както всяка година досега никога не съм се съмнявал във вас,а ето и тази година резултата е на лице и единственото което ми остава да кажа е
-
Аз Просто исках да благодаря на хората,че толкова години колкото и да ги плюха и да ги обиждаха,все пак никога не са ни оствалили без пач (нас истинските им фенове,които никога не сме ги винили за сакъснения или за тва че казали еди кога си излезнал пача пак той излиза 2 дена след това) Шапка ви свалям BFL-Team FOREVER!!!__SaNd1__ написа:Пачът още не е излязъл Но иначе ще е най - добрия за това си прав Чакаме го с нетърпениеGoGo_SPoRt написа: Браво,Браво както всяка година досега никога не съм се съмнявал във вас,а ето и тази година резултата е на лице и единственото което ми остава да кажа е
-
-
Съгласен съм с теб просто ако не бяха те нямаше да има БГ Лига, а се изисква огромен труд за да се направи нещо подобно и аз оценявам техния труд и шапка им свалям БФЛ Forever !!!GoGo_SPoRt написа:Аз Просто исках да благодаря на хората,че толкова години колкото и да ги плюха и да ги обиждаха,все пак никога не са ни оствалили без пач (нас истинските им фенове,които никога не сме ги винили за сакъснения или за тва че казали еди кога си излезнал пача пак той излиза 2 дена след това) Шапка ви свалям BFL-Team FOREVER!!!__SaNd1__ написа:Пачът още не е излязъл Но иначе ще е най - добрия за това си прав Чакаме го с нетърпениеGoGo_SPoRt написа: Браво,Браво както всяка година досега никога не съм се съмнявал във вас,а ето и тази година резултата е на лице и единственото което ми остава да кажа е
-
Някакви конкретни новини около пача треилърчета ала бала дали ще има
-
- BFL Team™
последни 2 трейлра:__SaNd1__ написа:Някакви конкретни новини около пача треилърчета ала бала дали ще има
http://www.youtube.com/watch?v=3ZBUVc0sECo
http://www.youtube.com/watch?v=QyTV8oebDB0
По късно днеска, на прва страница ще има инструкциите за инсталиране с картинки, за да няма тъпи въпроси относно инсталирането на патча
-
BFL FoREVER!!!
И sv3nc3 извинявай много знам,че не ми е работата да се меся но може ли така малко да поанализираме нещо ... миналата година в БФЛ пача всички отбори освен ЦСКА и Левски бяха почти изцяло да не кажа изцяло само с черни бутонки ... до преди 4/5 години в футбола ако си спомнята масово се налагаха за игра черни на цвят бутони не зависимо от марка и темподобни,а сега в последните 1/2 години дори и в БГ-футбола почнаха да се налагат повече бели,червени... и всякакъв друг вид бутон дали за повече атрактивност дали за нещо друго,но мисълта ми беше такава,че може да сложите вече и по голяма разноцветност,защото дори и в някой по-слаб отбор реално като погледнем вече да не кажа повече от половината от състава вече наблягат на различни цветове от черния мерси
и извинявай за така може би тъпото размишление.
(и вкрайна сметка мисля че на всички ще им хареса малко повече да има различие пък дори само в едни бутонки да е разликата , и съм сигурен че можеби ще кажеж има едит плеър за тази работа ама друго ще си е да си е вградено в самият пач миси )
И sv3nc3 извинявай много знам,че не ми е работата да се меся но може ли така малко да поанализираме нещо ... миналата година в БФЛ пача всички отбори освен ЦСКА и Левски бяха почти изцяло да не кажа изцяло само с черни бутонки ... до преди 4/5 години в футбола ако си спомнята масово се налагаха за игра черни на цвят бутони не зависимо от марка и темподобни,а сега в последните 1/2 години дори и в БГ-футбола почнаха да се налагат повече бели,червени... и всякакъв друг вид бутон дали за повече атрактивност дали за нещо друго,но мисълта ми беше такава,че може да сложите вече и по голяма разноцветност,защото дори и в някой по-слаб отбор реално като погледнем вече да не кажа повече от половината от състава вече наблягат на различни цветове от черния мерси
и извинявай за така може би тъпото размишление.
(и вкрайна сметка мисля че на всички ще им хареса малко повече да има различие пък дори само в едни бутонки да е разликата , и съм сигурен че можеби ще кажеж има едит плеър за тази работа ама друго ще си е да си е вградено в самият пач миси )
Последно промяна от GoGo_SPoRt на 27 Дек 2008 11:20, променено общо 1 път.
-
Перфектен е стадиона в Сливен само дето Карандила не е зад гостуващята агитка ама това са подробности
-
-
-