Да погледнем Реалноста!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
GoGo_SPoRt

Да погледнем Реалноста!!!

Мнение от GoGo_SPoRt »

Извинявайте много знам,че не ми е работата да се меся,но може ли така малко да поанализираме нещо ... миналата година в БФЛ пача всички отбори освен ЦСКА и Левски бяха почти изцяло да не кажа изцяло само с черни бутонки ... до преди 4/5 години в футбола ако си спомнята масово се налагаха за игра черни на цвят бутони независимо от марка и темподобни,а сега в последните 1/2 години дори и в БГ-футбола почнаха да се налагат повече бели,червени... и всякакъв друг вид бутон дали за повече атрактивност дали за нещо друго,но мисълта ми беше такава,че може да сложите вече и по голяма разноцветност,защото дори и в някой по-слаб отбор реално като погледнем...вече, да не кажа повече от половината от състава вече наблягат на различни цветове от черния.
:shake: И извинявайте за така може би тъпото размишление.
(И в крайна сметка мисля че на всички ще им хареса малко повече да има различие пък дори само в едни бутонки да е разликата :P , и съм сигурен че можеби ще кажете има едит плеър за тази работа ама друго ще си е да си е вградено в самият пач мерСи :smirk: )

И БФЛ FOREVER :flagbg:
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
ZooM

Мнение от ZooM »

тоя пост го видях и в миналата тема и не ми стана ясно какво искаш.Та да попитам искаш да има в отборите бутонки дето да са с различни цветове ли?Защото ако е така и аз съм за!
RED OR DEAD
GoGo_SPoRt

Re:

Мнение от GoGo_SPoRt »

ZooM написа:тоя пост го видях и в миналата тема и не ми стана ясно какво искаш.Та да попитам искаш да има в отборите бутонки дето да са с различни цветове ли?Защото ако е така и аз съм за!
Не точно различни цветове,то дефакто е така ми различен номер на бутонката по точно казано нали знаеш че във фифата са вградени от 1 до 16 и сяка е различна,а ако си спомняш в миналата версия на бфл пача за 08 всички отбори освен левски и цска футболистите им се с №1 бутонка ,а тя беше една черна с червени ленти ... и на всички футболисти все една и съща малко тъпичко е в 3-лиги тъй ли пък един футболист няма да играе с малко по различна обувка :D
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
thedeadman92

Re: Да погледнем Реалноста!!!

Мнение от thedeadman92 »

Абе ти обувките ли гледаш или всичко останало, отбора го има, илагата я има, екипът го има, играчите ги има, ти за обувките се заяждаш. Тва е няква пълна дребнавост, няма смисъл да се правят тия неща, ако погледнем от твоята гледна точка ми дай тогаз за всеки футболист да се прави лице и прическа и т.н.
ZooM

Мнение от ZooM »

Дребните детаили правят пача да изглежда стоиностен ;)
RED OR DEAD
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Нали БФЛ Тийм се стремят към максимален реализъм.Това с футболните обувки ще допринесе много към реалността на патча. ;)
Изображение
forsellll

Мнение от forsellll »

thedeadman92 написа:Абе ти обувките ли гледаш или всичко останало, отбора го има, илагата я има, екипът го има, играчите ги има, ти за обувките се заяждаш. Тва е няква пълна дребнавост, няма смисъл да се правят тия неща, ако погледнем от твоята гледна точка ми дай тогаз за всеки футболист да се прави лице и прическа и т.н.
Я се осъзнай другите неща се правят трудно... а едни бутони кво има толкова да промениш ... пак дори и с 1 Creation Master могат да с епроменят пък твойте лица и темподобни имаш ли си представа колко трудно се правят и колко време отнемат прав е човека може тва с бутонките не е лошо. :clap:
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Стига Прищевки какъвто го направят такъв ще е!!!
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Ultra Levski

Мнение от Ultra Levski »

на тази тъпа графика на тъпата фифа изобщо не се виждат бутонките.Не ми се правете на интересни!!!
the_red_fan

Мнение от the_red_fan »

OMFG :nerd:
Stargate

Re:

Мнение от Stargate »

Ultra Levski написа:на тази тъпа графика на тъпата фифа изобщо не се виждат бутонките.Не ми се правете на интересни!!!
Ма ти какво правиш във форума на тъпата фифа !? Ходи си играй на интересния ПЕС и не пиши тука :giggle:
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

В кръвта ви е да се заяждате помежду си...

Аз предлагам също да погледнем реалността - към автора - моля те, УМОЛЯВАМ ТЕ, изчакай да излезне патча и тогава пусни такава тема. Защото аз съм сигурен, че ако беше изчакал малко да излезне работата ни и нямаше да пуснеш такава тема. Като излезне и си недоволен от бутонките - пусни, но сега защо го правиш? Ние не сме малоумни.
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

И3ТРИЙТЕ ТЕМАТА МОЛЯ!!!!!!!!!!!
И Специално към wcwc моите извинения... от много години съм ви фен почиател и както щеш го смятай и никога не съм бил с нещо против вас тази тема я бях пуснал просто като размишление не я узаглавих правилно може би като въпрос трябваше,но както и да е сгрешил съм извини ме :(
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Питането ти е адекватно, само че трябваше да го направиш след като излезне играта и ако там наистина е така да мрънкаш...
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”