Екипи
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Re: Екипи
а аз какво съм направил ?!?НиКи написа:само един въпрос - кого съм напсувал ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
трябваше да баннеш само мен . Нали аз го обидих .
това не означава че той не спамеше
това не означава че той не спамеше
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
трябват ни много добри снимки на екипитеenio84 написа:Някой може ли да бъкне новият екип на Левски и този на Литекс?

-
Тези не стават ли: http://www.gong.bg/view_photo_topic.php ... to_id=1968 ?
-
- BFL Team™
-
Много е як .Gogo_t написа:Шом не казвате нищо за екипа- резервния на есен ще го ъплоудна във нета, пък аз ще си играя и със двата нови![]()
![]()
![]()
![]()
В момента като чета тази тема ме е много яд , че мойте екипи от стария ми комп ги нямам , бяха супер яки . Ама от миналия сезон вече . А най-лошото е че дори нямам фотошоп , и плюс това съм забравил как става . Gogo ще ми припомниш ли ? В skype
направихте новите екипи на левски направете и на цска новите
-
- BFL Team™
Окnapster написа:Много е як .Gogo_t написа:Шом не казвате нищо за екипа- резервния на есен ще го ъплоудна във нета, пък аз ще си играя и със двата нови![]()
![]()
![]()
![]()
В момента като чета тази тема ме е много яд , че мойте екипи от стария ми комп ги нямам , бяха супер яки . Ама от миналия сезон вече . А най-лошото е че дори нямам фотошоп , и плюс това съм забравил как става . Gogo ще ми припомниш ли ? В skype
ЦСКА НЯМАТ НОВИ БЕdexxxter написа:направихте новите екипи на левски направете и на цска новите

ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ 2007-2008 uhlsport kit

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПФК ЦСКА 2007-2008 uhlsport kit

MADE BY GOGO, BFL TEAM MEMBER

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПФК ЦСКА 2007-2008 uhlsport kit

MADE BY GOGO, BFL TEAM MEMBER

ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
Абе хора... за ПЕС 6 ок ... ама за ПЕС 2008 искам на всеки екип който се показва тук да му се слага воден знак !! БОП тим в техния пач ни откраднаха почти всички екипи
така че да го имате в предвид че за ПЕС 2008 няма да се поства екип или нещо друго без воден знак !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Иначе екипите са уникални браво

Иначе екипите са уникални браво