Да погледнем Реалноста!!!
-
Да погледнем Реалноста!!!
Извинявайте много знам,че не ми е работата да се меся,но може ли така малко да поанализираме нещо ... миналата година в БФЛ пача всички отбори освен ЦСКА и Левски бяха почти изцяло да не кажа изцяло само с черни бутонки ... до преди 4/5 години в футбола ако си спомнята масово се налагаха за игра черни на цвят бутони независимо от марка и темподобни,а сега в последните 1/2 години дори и в БГ-футбола почнаха да се налагат повече бели,червени... и всякакъв друг вид бутон дали за повече атрактивност дали за нещо друго,но мисълта ми беше такава,че може да сложите вече и по голяма разноцветност,защото дори и в някой по-слаб отбор реално като погледнем...вече, да не кажа повече от половината от състава вече наблягат на различни цветове от черния.
И извинявайте за така може би тъпото размишление.
(И в крайна сметка мисля че на всички ще им хареса малко повече да има различие пък дори само в едни бутонки да е разликата , и съм сигурен че можеби ще кажете има едит плеър за тази работа ама друго ще си е да си е вградено в самият пач мерСи )
И БФЛ FOREVER
И извинявайте за така може би тъпото размишление.
(И в крайна сметка мисля че на всички ще им хареса малко повече да има различие пък дори само в едни бутонки да е разликата , и съм сигурен че можеби ще кажете има едит плеър за тази работа ама друго ще си е да си е вградено в самият пач мерСи )
И БФЛ FOREVER
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
-
Re:
Не точно различни цветове,то дефакто е така ми различен номер на бутонката по точно казано нали знаеш че във фифата са вградени от 1 до 16 и сяка е различна,а ако си спомняш в миналата версия на бфл пача за 08 всички отбори освен левски и цска футболистите им се с №1 бутонка ,а тя беше една черна с червени ленти ... и на всички футболисти все една и съща малко тъпичко е в 3-лиги тъй ли пък един футболист няма да играе с малко по различна обувкаZooM написа:тоя пост го видях и в миналата тема и не ми стана ясно какво искаш.Та да попитам искаш да има в отборите бутонки дето да са с различни цветове ли?Защото ако е така и аз съм за!
Re: Да погледнем Реалноста!!!
Абе ти обувките ли гледаш или всичко останало, отбора го има, илагата я има, екипът го има, играчите ги има, ти за обувките се заяждаш. Тва е няква пълна дребнавост, няма смисъл да се правят тия неща, ако погледнем от твоята гледна точка ми дай тогаз за всеки футболист да се прави лице и прическа и т.н.
-
-
Я се осъзнай другите неща се правят трудно... а едни бутони кво има толкова да промениш ... пак дори и с 1 Creation Master могат да с епроменят пък твойте лица и темподобни имаш ли си представа колко трудно се правят и колко време отнемат прав е човека може тва с бутонките не е лошо.thedeadman92 написа:Абе ти обувките ли гледаш или всичко останало, отбора го има, илагата я има, екипът го има, играчите ги има, ти за обувките се заяждаш. Тва е няква пълна дребнавост, няма смисъл да се правят тия неща, ако погледнем от твоята гледна точка ми дай тогаз за всеки футболист да се прави лице и прическа и т.н.
-
-
-
-
- BFL Team™
В кръвта ви е да се заяждате помежду си...
Аз предлагам също да погледнем реалността - към автора - моля те, УМОЛЯВАМ ТЕ, изчакай да излезне патча и тогава пусни такава тема. Защото аз съм сигурен, че ако беше изчакал малко да излезне работата ни и нямаше да пуснеш такава тема. Като излезне и си недоволен от бутонките - пусни, но сега защо го правиш? Ние не сме малоумни.
Аз предлагам също да погледнем реалността - към автора - моля те, УМОЛЯВАМ ТЕ, изчакай да излезне патча и тогава пусни такава тема. Защото аз съм сигурен, че ако беше изчакал малко да излезне работата ни и нямаше да пуснеш такава тема. Като излезне и си недоволен от бутонките - пусни, но сега защо го правиш? Ние не сме малоумни.
-
И3ТРИЙТЕ ТЕМАТА МОЛЯ!!!!!!!!!!!
И Специално към wcwc моите извинения... от много години съм ви фен почиател и както щеш го смятай и никога не съм бил с нещо против вас тази тема я бях пуснал просто като размишление не я узаглавих правилно може би като въпрос трябваше,но както и да е сгрешил съм извини ме
И Специално към wcwc моите извинения... от много години съм ви фен почиател и както щеш го смятай и никога не съм бил с нещо против вас тази тема я бях пуснал просто като размишление не я узаглавих правилно може би като въпрос трябваше,но както и да е сгрешил съм извини ме
-
- BFL Team™
Питането ти е адекватно, само че трябваше да го направиш след като излезне играта и ако там наистина е така да мрънкаш...