само най зарибените сме още тукZooM написа:Е как всички кротнахме !!В 5 часът ще стане пак същото!
![Big Smile :D](./images/smilies/bigsmile.gif)
естественоyambolov написа:само най зарибените сме още тукZooM написа:Е как всички кротнахме !!В 5 часът ще стане пак същото!![]()
естествено!ronaldo_litex написа:естественоyambolov написа:само най зарибените сме още тукZooM написа:Е как всички кротнахме !!В 5 часът ще стане пак същото!![]()
![]()
Шефче не разбра ли че около 17:00 ще е готов ко заповядваш....maroru написа:аре влизам да се къпя кат изляза от банята искам да е шарнат некада дали в замунда дали в арена дали тука все ми е едно но искам докатос е обличам да съм го почнал да се тегли
Не бе той да си заповяда ,пък админите могат да го послушат или пък може би ще се къпе ди 17marto135 написа:Шефче не разбра ли че около 17:00 ще е готов ко заповядваш....maroru написа:аре влизам да се къпя кат изляза от банята искам да е шарнат некада дали в замунда дали в арена дали тука все ми е едно но искам докатос е обличам да съм го почнал да се тегли
Не бе той може би нещасно ся ше се подхлъзне в банята и ще се събуди в 17:00ZooM написа:Не бе той да си заповяда ,пък админите могат да го послушат или пък може би ще се къпе ди 17marto135 написа:Шефче не разбра ли че около 17:00 ще е готов ко заповядваш....maroru написа:аре влизам да се къпя кат изляза от банята искам да е шарнат некада дали в замунда дали в арена дали тука все ми е едно но искам докатос е обличам да съм го почнал да се тегли
Не така с лошо бе само пo черните гниди (циганите ) и рязаните пумациyambolov написа:пожелавам му да се одави в банята и да не види патч защото е много нахален
И тва го има,ще разберем като доиде и почне да ни ругаеmarto135 написа:Не бе той може би нещасно ся ше се подхлъзне в банята и ще се събуди в 17:00