БФЛ FIFA 09 Release!!!
-
Re: БФЛ FIFA 09 RELEASED
E , вече и аз мога да го кажа това!!!The_Game_Beroeca написа:БФЛ БОГОВЕ![]()
![]()
-
- BFL Team™
Утре ще отговорим на въпросите които поставите, сега не е момента
. BFL TEAM ви пожелава приятно изкарване на вечерта и ноща и една успешна 2009-та година
BFL TEAM ©

BFL TEAM ©
-
-
- Обратна връзка:
-
bpfcpld написа:E , вече и аз мога да го кажа това!!!The_Game_Beroeca написа:БФЛ БОГОВЕ![]()
![]()
RED OR DEAD
Абе , хора , някой може ли да ми помогне , защо с който и да е отбор , предимно играя с Ботев Пловдив като се пусна на мач и има само плясканията на публиката , но не и песните или ако има песните адски тихо се чува , много моля някой да ми помогне , иначе всички друго е окей !
-
-
ЧНГ!Сега да дам мнение и първи впечатления.1-во значи почнах със Сливен.Не ми хареса екипите за гости мисля че не трябва да са изцяло в синьо и липсва надписа Декотекс (спонсора на отбора) на гърдите на играчите.2-ро мини лицата на играчите не са истински аз мислех че ще бъдат истински.Може да се мине и без тях
Сега да не започнат пак някой да реват че съм плюел по патча да кажа и няколко хубави думи.Стадиона на Сливен е станал направо ФАНТАСТИЧЕН !!! НЯМАМ ДУМИ !!!Свалям шапка на този който го е правил (сигурно си е играл доста докато го направи наистина 1 към 1).Имах чувството че съм наистина в Сливен на стадиона.За сега не се сещам за нищо друго.сезона тепърва ще почвам но утре.За сега нямам проблеми да ме изхвърля играта 

И само ЦСКА обичамеее !!!
-
пичове забелязах 2 малки незначителни бъга:
1.на гърба на вратаря на локо сф липсва всичко изгележда се едн о няма екип а другото е,мисля че в отбора на сливен има 2 еднакви играча.иначе патча е супер брав
о
1.на гърба на вратаря на локо сф липсва всичко изгележда се едн о няма екип а другото е,мисля че в отбора на сливен има 2 еднакви играча.иначе патча е супер брав

-
ЧНГ
Абе , хора , някой може ли да ми помогне , защо с който и да е отбор , предимно играя с Ботев Пловдив като се пусна на мач и има само плясканията на публиката , но не и песните или ако има песните адски тихо се чува , много моля някой да ми помогне , иначе всички друго е окей !
-
-
-
- BFL Team™
Относно мини лицата,можехме да направим истинските им снимки, но във играта няма такива и нямаше да пасват много много, затова сме направили такива каквито са ингейм, за екипите има тема помогни на БФЛ и има и за Сливен. Там не е дадена нито една снимка на гостуващия екип, ние не намерихме никаде снимки с гостуващ екип, Сливен навсякаде играят с домакинския си http://www.pfclitex.com/site/gallery/su ... id=3&limit върху който няма лого на декотекс http://sliven-fc.com/album/album/sliven-lokopd/15.jpg. Радостно е че един от критиците ни, казва и добри думи за патчаXaugyk написа:ЧНГ!Сега да дам мнение и първи впечатления.1-во значи почнах със Сливен.Не ми хареса екипите за гости мисля че не трябва да са изцяло в синьо и липсва надписа Декотекс (спонсора на отбора) на гърдите на играчите.2-ро мини лицата на играчите не са истински аз мислех че ще бъдат истински.Може да се мине и без тяхСега да не започнат пак някой да реват че съм плюел по патча да кажа и няколко хубави думи.Стадиона на Сливен е станал направо ФАНТАСТИЧЕН !!! НЯМАМ ДУМИ !!!Свалям шапка на този който го е правил (сигурно си е играл доста докато го направи наистина 1 към 1).Имах чувството че съм наистина в Сливен на стадиона.За сега не се сещам за нищо друго.сезона тепърва ще почвам но утре.За сега нямам проблеми да ме изхвърля играта

-
- BFL Team™
За екипите на Сливен може мен да държите отговорен, но аз имам обяснение. Първо Сливен тази година не е изиграл НИТО един мач с резервния си екип. Няма такъв. Няма и в сайта, форума, нета и прочее. Говорил съм с един от модераторите на официалния сайт и каза, че нямат такъв екип засега. Просто сме в таква държава, че каквото и да направим, някой неща просто няма как да се намерят. Ако обиждате някой за тази грешка, обиждайте мен.
В играта е сложен резервния екип от миналата година.