БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
valio

Re: БФЛ FIFA 09 RELEASED

Мнение от valio »

Първо искам да честитя новата година и да пожелая успехи и много щастие на всички.
Благодаря на BFL за усилията които са положили отново за да зарадват българските фенове на футбола.Наистина много добра работа.Пача е наистина върховен.При мене има един проблем само.Никъде не пише имената на българските отбори.Навсякъде стои празно.Нито по време на мача нито в менютата.Като съвсем малки и незначителни недостатъци мога да добавя само снимката в началото на играта с Бербатов и Мартин,където снимката на Бербатов е много размазана с ниско качество и това бялото около тях можеше да не е толкова назъбено и да му се сложи някъв Glow ефект за да се слива по добре с задния фон.И другото което е за сега съм изиграл към 6 мача и навсякъде съдията е със сива коса.Но пак казвам това са незначителни малки неща с които пача си остава върховен.
:clap:
term0t0

Мнение от term0t0 »

Абе аз ли съм глух или агитките пеят много ама много тихо..И защо миналата година Черно море-агитката пяха песени..а тази не?
NEVER BLUE OR RED FOREVER GREEN OR DEAD
bpfcpld

Re:

Мнение от bpfcpld »

term0t0 написа:Абе аз ли съм глух или агитките пеят много ама много тихо..И защо миналата година Черно море-агитката пяха песени..а тази не?
СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХИ АГИТКИ А И ПАК ИГРАЧИТЕ МИ ИЗЧЕЗВАТ! :S
Levski_forever
BFL Team™

Re: Re:

Мнение от Levski_forever »

bpfcpld написа:
term0t0 написа:Абе аз ли съм глух или агитките пеят много ама много тихо..И защо миналата година Черно море-агитката пяха песени..а тази не?
За този проблем ще има FIX!
Изображение
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Благодаря , иначе , всички друго е окей , само да се отстранят тихите песни на агитките и , ако може да са по редовни а не да пеят към края на мача! И , изчезването , на играчите , само топката се вижда ! :)
valio

Мнение от valio »

bpfcpld написа:
Това с играчите ми се е случвало и без патча,така ъе сигурно не е в него проблема.Изкарваш топката в тъч или аут и всичко се нормализира.
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

valio написа:
bpfcpld написа:
Това с играчите ми се е случвало и без патча,така ъе сигурно не е в него проблема.Изкарваш топката в тъч или аут и всичко се нормализира.
Е , при мен не се нормализира , трябва да се изключи , цялата игра !
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

Разберете веднъж за винаги, че тоя бъг с изчезващите играчи не е от нас !! Това си е бъг на EA, който понякога се появява, понякога не....
Изображение
valio

Мнение от valio »

А липсата на имената на отборите знаете ли как може да се оправи?
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

valio написа:А липсата на имената на отборите знаете ли как може да се оправи?
Като , се играе кариера и да кажем играя със Ботев срещу ЦСКА
на 2 полувреме се променя Ботев Пирин , това също е малко странно , иначе съм много доволен от пача!
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа: Относно мини лицата,можехме да направим истинските им снимки, но във играта няма такива и нямаше да пасват много много, затова сме направили такива каквито са ингейм, за екипите има тема помогни на БФЛ и има и за Сливен. Там не е дадена нито една снимка на гостуващия екип, ние не намерихме никаде снимки с гостуващ екип, Сливен навсякаде играят с домакинския си http://www.pfclitex.com/site/gallery/su ... id=3&limit върху който няма лого на декотекс http://sliven-fc.com/album/album/sliven-lokopd/15.jpg. Радостно е че един от критиците ни, казва и добри думи за патча :). Ще има и фикс след малко за песните на агитките(играта е решила че някои от стадионите са малки и не трябва да се чуват песни, но го оправихме).
Светлио чакаме фикса пача е перфект и ЧНГ на всички да са живи и здрави :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

__SaNd1__ написа:
sv3nc3 написа: Относно мини лицата,можехме да направим истинските им снимки, но във играта няма такива и нямаше да пасват много много, затова сме направили такива каквито са ингейм, за екипите има тема помогни на БФЛ и има и за Сливен. Там не е дадена нито една снимка на гостуващия екип, ние не намерихме никаде снимки с гостуващ екип, Сливен навсякаде играят с домакинския си http://www.pfclitex.com/site/gallery/su ... id=3&limit върху който няма лого на декотекс http://sliven-fc.com/album/album/sliven-lokopd/15.jpg. Радостно е че един от критиците ни, казва и добри думи за патча :). Ще има и фикс след малко за песните на агитките(играта е решила че някои от стадионите са малки и не трябва да се чуват песни, но го оправихме).
Светлио чакаме фикса пача е перфект и ЧНГ на всички да са живи и здрави :)
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

:happy: :yes: Така ето 4е дойде и моя ред най сетне :giggle: първо за много години на всички на БФЛ най-вече живи и здрави за поредна година... прекрасен подарак :) ,а за пача...перфектен само ми прави грешка когато правя смени... и влизащият играч изчезва ама това не е от значение и песните слушам тихо тихо се чуват всички така писали мисла че са екстра а иначе за пача като цяло :clap: нямам просто какво друго да кажа :thanks: БФЛ :flagbg:
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

valio написа:А липсата на имената на отборите знаете ли как може да се оправи?
Това не мога да установя защо е така, няма логика. Имал ли си други патчове преди БФЛ
Фикса ще е готов до 1 час
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

Олее супер браво Бфл !!! :) :) :happy: :happy: :party: :party: :clap: :clap:
И НАЛИ ПЕСНИТЕ НА БОТЕВ КАТО СА 3 ЩОТО АЗ СЕ РАЗРОВЯХ В САУНД МАСТЕР ЩЕ СЕ ЧУВАТ ПО СИЛНО! ;)
jivko4

Мнение от jivko4 »

само да попитам чене рабрах където сам инсталирал фифата там ли да инсталирам пача
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

jivko4 написа:само да попитам чене рабрах където сам инсталирал фифата там ли да инсталирам пача
Да в директорията на играта!
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
marto135

Мнение от marto135 »

Абе супер е пача ама на мене ми прай проблем в началото като си правя профил и като избирам отбор в Бг първенството и натискам да отида на 2-ра страница при Сливен и изфърля.Пробвах 4-5 пъти и се така и пуснах с Цска профила а иначе е перфектен пача :)
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
jivko4

Мнение от jivko4 »

мерси
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Патча като цяло е мн хубав.Почти всички отбори имат стадиони хубави екипи и дизайн.Но пак идваме на стария проблем с липсващи футболисти от отборите и играчи които са напуснали този клуб.Също така и такива дребни неща като Гонзо с десен крак , Гошо Христов бяга като О.Мартинс и други такива дребни работи са объркани.Нямах време да видя по обстойно всичко но видях в Черноморец че липсва основния им вратар Владислав Стоянов,един от централните защитници Николай Николовр,двама основни халфове Ванчо Траянов и Цонков,вратаря Тодор Попов който сте вкарали в отбора вече не играе футбол а на негово място трябва да е Калоян Кръстев,Старокин не е в този отбор и в скиловете има една две грешки ма това не е фатално.Незнам но се чудя защо изобщо има този раздел Помогни на БФЛ.Един шаран написа всичко за отбора аз даже го поправих малко защто имаше пропуски.За най добра информация влезте във форума на отбора който искате инфо и там всичко ще ви кажат.От списанията информацията им е стара и неточна.Най малкото влезте в ФМ и там са почти точни съставите.Не искам никой от екипа да се сърди за тази критика , все пак нали се стараете всяка година патча да става все по добър и по добър.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”