wcwc написа:За екипите на Сливен може мен да държите отговорен, но аз имам обяснение. Първо Сливен тази година не е изиграл НИТО един мач с резервния си екип. Няма такъв. Няма и в сайта, форума, нета и прочее. Говорил съм с един от модераторите на официалния сайт и каза, че нямат такъв екип засега. Просто сме в таква държава, че каквото и да направим, някой неща просто няма как да се намерят. Ако обиждате някой за тази грешка, обиждайте мен.
В играта е сложен резервния екип от миналата година.
Е ти пък сега.Не става въпрос да се обиждаме.Не сме се събрали тука поради тази причина.Сега аз по принцип когато изказвам някаква критика не го правя с цел да се заяждам или нещо друго не съм на 15 а го правя с цел да се вземат поуки или да се оправят работите или за напред да речем да бъдат изгладени тези работи (ако могат де) и така.Има няколко деца тука дето направо ми бъркат в здравето така някой като каже нещо и те веднага скачат и почват да се пенят особенно един ама айде няма да му кажа името.И с тези екипи става да се играе
Ето сега писах в фифа.цз че излезе бфл и им дадох на админите линк към сайта да сложат новина че е излязал най-якият пач
Между другото каквили не пачове съм инсталирал но като бфл още патч не съм видял.Просто сте най-добрите и тези балъци от ЕА могат да идват на частни уроци през събота и неделя да видят кое как... Имам и един въпрос.Инсталирах си патча обаче си сложих Чешки коментар в играта и не чувам никакви агитки нито казване на имената на играчите.Дали е от това че съм сложил друг файл аудио.биг?И ако да имали начин да го управя да си стои на чешки коментар но да се чуват песните на агитките?Ако не ще помоля някой да ми прати по скайпа тези два файла да си върна английският коментар.Немога да я преинсталирам вече играта защото съм си правил много промени по играчите и съм си направил копие така както си го имам сега иначе трябва пак на ново да променям скиловете на играчите според моите виждания което ми отне цяла нощ.