БФЛ FIFA 09 Release!!!
Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!
Аз пък не чувам песните и рекламните ми пана са оригиналните...сложих v1.1
-
- BFL Team™
Рекламни пана се виждат в ММ, в кик оф играта ползва едни и същи, за песните обяснихмеAn7u написа:Аз пък не чувам песните и рекламните ми пана са оригиналните...сложих v1.1
-
Re:
ДА , ОБАЧЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ МИНАХ КАРИЕРА С БОТЕВ И КАТО МИ ДАВА ДА СИ ИЗБЕРА КОЙ СПОНСОР ДА МЕ СПОНСОРИРА НОВИЯ СЕЗОН И МЕ ИСХВЪРЛЯ НЯКЪВ ЕРОР НА ЕА!__SaNd1__ написа:Сичко е на 6 пача е изпипан перфектно - стадиони,екипи,лица - моята оценка е 10/10 Браво за труда към целия екип !
-
Re: Re:
Еми не знамbpfcpld написа:ДА , ОБАЧЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ МИНАХ КАРИЕРА С БОТЕВ И КАТО МИ ДАВА ДА СИ ИЗБЕРА КОЙ СПОНСОР ДА МЕ СПОНСОРИРА НОВИЯ СЕЗОН И МЕ ИСХВЪРЛЯ НЯКЪВ ЕРОР НА ЕА!__SaNd1__ написа:Сичко е на 6 пача е изпипан перфектно - стадиони,екипи,лица - моята оценка е 10/10 Браво за труда към целия екип !
-
При мен този проблем с спонсорите го няма при избирането за 2 сезон не ме изхвърли, НО станах шампион с ЦСКА и не играя в Евротурнирите няма евротурнири - ШЛ и УЕФА, а пък в очакванията от ръководството като задача има - място в УЕФА ? ? ? Някои би ли помогнал да се оправи проблема с евротурнирите ...
МЕРСИ !!!sv3nc3 написа:С две думи, ще трябва да инсталирате последния фикс и да почнете нова кариера и няма да има проблем с изхвърляния и блокиране след първия сезон.Също е за предпочитане да изтриета FIFA 09 в My Documents
-
- Обратна връзка:
Ще може ли играта да върви с английски патч(за стадиони) и бфл патча?
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- BFL Team™
Re:
Нали по нагоре тва обясних, няма евротурнири(то по принцип във FIFA 09 няма евротурнири от първи сезон, ние бяхме открили как да ги сложиме, но дава проблеми след 1-ви сезон). След края на първия сезон, Шампиона на България участва в ШЛ, а втория, третия и четвъртия в УЕФА.__SaNd1__ написа:Аз така направих няма такъв проблем но няма евротурнири
-
Точно това е чудното станах шампион на България в очакванията от ръководството са поставени като цел УЕФА а няма евротурнири в 2 сезон след като съм шампион и не участвам нито в Шампионска Лига, нито пък УЕФА ХеЛпsv3nc3 написа:Нали по нагоре тва обясних, няма евротурнири(то по принцип във FIFA 09 няма евротурнири от първи сезон, ние бяхме открили как да ги сложиме, но дава проблеми след 1-ви сезон). След края на първия сезон, Шампиона на България участва в ШЛ, а втория, третия и четвъртия в УЕФА.__SaNd1__ написа:Аз така направих няма такъв проблем но няма евротурнири
-
- Обратна връзка:
1-ШЛ
2-УЕФА
3-УЕФА
4 отбор отива евентуално в УЕФА,ако някой от първите три е спечелил купата.
2-УЕФА
3-УЕФА
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
ми да 1 - ви станах и не играя в ЕТ в 2 сезонBULTRAS написа:1-ШЛ
2-УЕФА
3-УЕФА
Ае да питам защо Иван Стоянов е капитан вместо Коста Янев и защо така бавно бяга Иван . Защо се свръзвам с един човек с други 2ма немога и с този човек дето съм се свързал и той неможе с 2мата пък тези 2ма могат да се свържат малко завъртяно стана
-
- BFL Team™
Пак повтарям. Преди малко качихме последния фикс. Изтеглете го от първа страница и го инсталирайте. Губите всички кариери които сте изиграли, но бяхме объркали базите и за това стана проблема който се появи след първия сезон. Последния фикс оправя това. Трябва да започнете нови кариери. Същото се отнася и за мултито. Изтеглете последната v1.1, която е качена преди малко и няма да има проблем.
-
Свърших сега 3-ти със сливен и играя УЕФА ! срещу псв айндховен!Само песните на агитките нечувам въобще...Името Манчев само казват но никакви песни не чух нито нс цска нито левски нито ботев..
И само ЦСКА обичамеее !!!
Преди да сваля фикса,всичко ми беше наред с ММ ЕвроТурнири,обаче ми забиваше,когато тръгна да си избирам спонсор.И си насрочих контролен мач и ми бе одобрен от противника и не можах да го играя.След това си изтеглих фикса и сега втори сезон с Левски и не ми излизат евротурнирите,а да и първия не ми излязоха.Някой може ли да ми помогне?
-
Чак сега имах възмойжност да изпробвам патча и съм доволен При мен проблема е че играта след всеки мач или нещо друго свързано със сейфане автомачично сеифа всичко ново дори да неискам.