Това се получава, когато си почнал кариера без фикса, продължил си я с фикса и си направил трансфери с фикса(а може да се получи и без да направиш трансфери). Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер.forsellll написа:Тъй до вчера с първият фикс още... играя си няма проблеми чета си коментар4етата 4е слабо са чувало свалих по новата уж версия на фикса...преди тва обаче преинсталнах всичко фифа мифа бфл фикс унисталл..после си инсталнах сичко по реда фиксчето слагам го да вярно чува се по добре... почвам кариера и кво на 6-тия мач играя ЛИТЕКС - ЦСКА в средата на второто полувреме само топката полвин полувреме в тъч ли не я изкарвах алт ли корнери не искат да се появят тези играчи преживях го викам карай мина... после следващия мач още в началото никви играчи ... алт+4 наново сичко играя 1 ма4 на следващия пак в началлото още излизат отборите пак...няма играчи еее баси кво стана бе от фифа 07 насам не ли го разбрахте тоз проблем с тези изчезващи играчи ...тествали го то на куик сим ква е файдата да играя аз нали затва почвам ММ да си играя с отбор не да симулирам само мач след мач е как да играя като постоянно изчезат тва игра ли е само на радар да играя Аманец вече аман ама... пак нали съм добра душа викам да са живи и здрави БФЛ ама то наистина някой път на човек му писва айде на смените кат сменям хич не ми пука тамка 4е не са вижда кой влиза кой не ма кът играя да изчезват еее сорка ама толкоз ли пък не можахте да разберете от кво става така и веднъж за винаги да го оправите
И сме написали за тези които са недоволни от патча:
Информация:
След като инсталирате БФЛ ФИФА 09, няма да можете да играете старите си сейфове. Препоръчваме ви да направите бекъп на папка FIFA 09 която се намира в My Documents. Инсталационната програма на БФЛ ФИФА 09 е направена така, че да можете да си продължите някоя интересна кариера започната преди да инсталирате БФЛ ФИФА 09. Единственото нещо което трябва да направите е унинстал на БФЛ ФИФА 09, повторно стартиране на инсталационната програма на БФЛ ФИФА 09, но вместо да инсталирате патча избирате FIFA 09 и си получавате ФИФА - та такава каквато е била след
Ама явно или не могат да четат, или ги мързи.