БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

forsellll написа:Тъй до вчера с първият фикс още... играя си няма проблеми чета си коментар4етата 4е слабо са чувало свалих по новата уж версия на фикса...преди тва обаче преинсталнах всичко фифа мифа бфл фикс унисталл..после си инсталнах сичко по реда фиксчето слагам го да вярно чува се по добре... почвам кариера и кво на 6-тия мач играя ЛИТЕКС - ЦСКА в средата на второто полувреме само топката полвин полувреме в тъч ли не я изкарвах алт ли корнери не искат да се появят тези играчи преживях го викам карай мина... после следващия мач още в началото никви играчи ... алт+4 наново сичко играя 1 ма4 на следващия пак в началлото още излизат отборите пак...няма играчи еее баси кво стана бе от фифа 07 насам не ли го разбрахте тоз проблем с тези изчезващи играчи ...тествали го то на куик сим ква е файдата да играя аз нали затва почвам ММ да си играя с отбор не да симулирам само мач след мач е как да играя като постоянно изчезат тва игра ли е само на радар да играя Аманец вече аман ама... пак нали съм добра душа викам да са живи и здрави БФЛ ама то наистина някой път на човек му писва айде на смените кат сменям хич не ми пука тамка 4е не са вижда кой влиза кой не ма кът играя да изчезват еее сорка ама толкоз ли пък не можахте да разберете от кво става така и веднъж за винаги да го оправите :|
Това се получава, когато си почнал кариера без фикса, продължил си я с фикса и си направил трансфери с фикса(а може да се получи и без да направиш трансфери). Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер.

И сме написали за тези които са недоволни от патча:
Информация:
След като инсталирате БФЛ ФИФА 09, няма да можете да играете старите си сейфове. Препоръчваме ви да направите бекъп на папка FIFA 09 която се намира в My Documents. Инсталационната програма на БФЛ ФИФА 09 е направена така, че да можете да си продължите някоя интересна кариера започната преди да инсталирате БФЛ ФИФА 09. Единственото нещо което трябва да направите е унинстал на БФЛ ФИФА 09, повторно стартиране на инсталационната програма на БФЛ ФИФА 09, но вместо да инсталирате патча избирате FIFA 09 и си получавате ФИФА - та такава каквато е била след

Ама явно или не могат да четат, или ги мързи.
alpito0o0

Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!

Мнение от alpito0o0 »

няма ли човек които да ми помогни :( :shake: :sweating:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Xaugyk написа:Не sv3nc3 пробвах и така и на армията и в сливен никаде нищо... ще видим с този фикс 1.2 какво ще стане.за това днеска си играх халф-лайфа няма смисъл да разигравам кариера и утре пак да я изтривам.
А с кой коментар си и какъв език избираш
GoGo_SPoRt

Re: Re:

Мнение от GoGo_SPoRt »

sv3nc3 написа:
forsellll написа:Тъй до вчера с първият фикс още... играя си няма проблеми чета си коментар4етата 4е слабо са чувало свалих по новата уж версия на фикса...преди тва обаче преинсталнах всичко фифа мифа бфл фикс унисталл..после си инсталнах сичко по реда фиксчето слагам го да вярно чува се по добре... почвам кариера и кво на 6-тия мач играя ЛИТЕКС - ЦСКА в средата на второто полувреме само топката полвин полувреме в тъч ли не я изкарвах алт ли корнери не искат да се появят тези играчи преживях го викам карай мина... после следващия мач още в началото никви играчи ... алт+4 наново сичко играя 1 ма4 на следващия пак в началлото още излизат отборите пак...няма играчи еее баси кво стана бе от фифа 07 насам не ли го разбрахте тоз проблем с тези изчезващи играчи ...тествали го то на куик сим ква е файдата да играя аз нали затва почвам ММ да си играя с отбор не да симулирам само мач след мач е как да играя като постоянно изчезат тва игра ли е само на радар да играя Аманец вече аман ама... пак нали съм добра душа викам да са живи и здрави БФЛ ама то наистина някой път на човек му писва айде на смените кат сменям хич не ми пука тамка 4е не са вижда кой влиза кой не ма кът играя да изчезват еее сорка ама толкоз ли пък не можахте да разберете от кво става така и веднъж за винаги да го оправите :|
Това се получава, когато си почнал кариера без фикса, продължил си я с фикса и си направил трансфери с фикса(а може да се получи и без да направиш трансфери). Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер.

И сме написали за тези които са недоволни от патча:
Информация:
След като инсталирате БФЛ ФИФА 09, няма да можете да играете старите си сейфове. Препоръчваме ви да направите бекъп на папка FIFA 09 която се намира в My Documents. Инсталационната програма на БФЛ ФИФА 09 е направена така, че да можете да си продължите някоя интересна кариера започната преди да инсталирате БФЛ ФИФА 09. Единственото нещо което трябва да направите е унинстал на БФЛ ФИФА 09, повторно стартиране на инсталационната програма на БФЛ ФИФА 09, но вместо да инсталирате патча избирате FIFA 09 и си получавате ФИФА - та такава каквато е била след

Ама явно или не могат да четат, или ги мързи.
И кво искаш да кажеж мой човек че сега с този фикс 1.2 трябва само папката фифа 09 каде са ни сейфовете да изтрием така ли? uли пак унистал BFL и после инстал всичко
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
omegastar

Мнение от omegastar »

А може ли да направите коментатора да казва имената на повечето от играчите, че като играя примерно Лески - ЦСКА чувам само едно "Manchev" или "Vladimir Manchev" ?

Edit:А ако си левскар това е още по-дразнещо :(
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ще трябва ли да слагаме БФЛ в 1.0 и 1.1 за да сложим фикса 1.2 или 1.2 ще е една цяла версия с оправено всичко в нея без да се налага да инсталираме в 1.0 и 1.1 ? ? ?
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
maniakapetko

Re:

Мнение от maniakapetko »

omegastar написа:А може ли да направите коментатора да казва имената на повечето от играчите, че като играя примерно Лески - ЦСКА чувам само едно "Manchev" или "Vladimir Manchev" ?

Edit:А ако си левскар това е още по-дразнещо :(
Това не може да се направи.Манчев,е единствения с име записано от ЕА и съдържащо се в базата дани.Някой каза,че и на Жо от Левски пък му викали Йовов,но Йовов в момента май не може да се открие като футболист в тази Фифа.Просто трябва да има записан звуков файл с дадено име за да може да се сложи в играта.БФЛ не могат да направят това,защото е много времегубещо и не може да се направи просто с няква програма за запис на глас.Такива неща трябва да се правят в студио и ако не са оригиналните коментатори ще има дразнещо разминаване в тембъра на основния водещ и записващите.То и без единият коментатор дразни на мак та ако се появи още един ще стане пълна каша.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Stargate

Мнение от Stargate »

Аз бях този някой,който каза за Жоазиньо.КОментатора наистина казва нещо подобно но Йово или Йобо ,но според мен казва Йовов.Надявам се във версия 1.2 това да е оправено , защото е много дразнещо.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

sv3nc3 написа:
Xaugyk написа:Не sv3nc3 пробвах и така и на армията и в сливен никаде нищо... ще видим с този фикс 1.2 какво ще стане.за това днеска си играх халф-лайфа няма смисъл да разигравам кариера и утре пак да я изтривам.
А с кой коментар си и какъв език избираш
Преинсталирах я оригинално с английският всичко на ново което както трябва да е.избирам английски
И само ЦСКА обичамеее !!!
flaboy

Мнение от flaboy »

Това не може да се направи.Манчев,е единствения с име записано от ЕА и съдържащо се в базата дани.Някой каза,че и на Жо от Левски пък му викали Йовов,но Йовов в момента май не може да се открие като футболист в тази Фифа.Просто трябва да има записан звуков файл с дадено име за да може да се сложи в играта.БФЛ не могат да направят това,защото е много времегубещо и не може да се направи просто с няква програма за запис на глас.Такива неща трябва да се правят в студио и ако не са оригиналните коментатори ще има дразнещо разминаване в тембъра на основния водещ и записващите.То и без единият коментатор дразни на мак та ако се появи още един ще стане пълна каша.

На Фифа 2006 в добавките бяхте направили коментатора да казва имената на играчите на Левски и ЦСКа доколкото си спомням, тогава по лесно ли е било
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
PaCo

Мнение от PaCo »

pirin_1922 написа:
PaCo написа:Чак сега имах възмойжност да изпробвам патча и съм доволен ;) При мен проблема е че играта след всеки мач или нещо друго свързано със сейфане автомачично сеифа всичко ново дори да неискам. :(

Ами пич,в Game Settings.Влизаш в последното,там където си избираш графиката и качеството най-долу има Autosave,това трябва да е Off,така ще си решиш проблема.Попринцип оригинално на ФИФА то е на On.
:D:D лелее хахаха мерси пич ;)
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Към Колко часа днес ще пускат v.1.2 fix някой знае ли?
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Stargate

Мнение от Stargate »

Аз разбрах,че ще бъде следобяд.
pirin_1922

Мнение от pirin_1922 »

Айде стига да се оплакваме,че ще трябва да се трият сейфове.Важното е ,че момчетата от БФЛ си правят труда да качват фиксове и да оправят проблемите. ;)
term0t0

Мнение от term0t0 »

Явно съм глух сложив си фикс-а и пак няма песни на отборите,този път не се уват леко,ами хич не се чуват
NEVER BLUE OR RED FOREVER GREEN OR DEAD
omegastar

Мнение от omegastar »

Фикса оправя всичко, така че проблема явно е само при теб.
marto135

Мнение от marto135 »

Абе като влезете в сетингс в играта и в саунд контролите си увеличете сичко на МАКС и става поне при мен се чуват ясно :P
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
ehehe

Мнение от ehehe »

защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ehehe написа:защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
Кога си изтеглил v1.1 и с кой отбор си играл, кариерата при v1.1 ли си я почнал или без него, трансфери правил ли си през сезона.
pirin_1922

Мнение от pirin_1922 »

sv3nc3 написа:
ehehe написа:защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
Кога си изтеглил v1.1 и с кой отбор си играл, кариерата при v1.1 ли си я почнал или без него, трансфери правил ли си през сезона.

Аз лично,я започнах след като си изтеглих фикса.И не мога да играя ЕвроТурнирите,иначе всичко друго с песните на агитките ми е ОК. :)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”