БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
__SaNd1__

Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!

Мнение от __SaNd1__ »

pirin_1922 написа:
sv3nc3 написа:
ehehe написа:защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
Кога си изтеглил v1.1 и с кой отбор си играл, кариерата при v1.1 ли си я почнал или без него, трансфери правил ли си през сезона.

Аз лично,я започнах след като си изтеглих фикса.И не мога да играя ЕвроТурнирите,иначе всичко друго с песните на агитките ми е ОК. :)
И аз съм така ...
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

:wasntme: Горкият sv3nce Само той от админите по цял ден са занимава из форумите с нас :) тука само сичко да ни обеснява и да търпи най различни безсолни питания :clap: мерси свенце че ни обръщаш толкова внимание и днес ли ще излезе този 1.2 fix? :smirk:
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
term0t0

Мнение от term0t0 »

Някой може ли да погледне поста ми в темата за песните на агитките?
NEVER BLUE OR RED FOREVER GREEN OR DEAD
pirin_1922

Мнение от pirin_1922 »

И така горе-долу кога ще пускате фикс 1.2 ?Нали трябваше да е днес следобяд,то почти е вечер.Е не вечер,ама мина следобяд.Нищо все едно.Да не си помислите,че ви давам зор.Просто въпрос.
chentri

Мнение от chentri »

Ще можете ли да сложите реалната емблема на Вихрен ако искате линк да ви дам а не някаква друга
valio

Мнение от valio »

Сега знам че ще почнете да ме хулите ,че сто пъти сте го обяснявали и т.н.,но не мога да не го кажа.Определено има проблем освен в EA и в този патч със изчезващите играчи.Преди ми се е случвало един път за половин година,а спатча сега 12 пъти от 20 мача.И даже най-кофтито е че не се оправя изобщо.През целия мач няма никой на ререна само топка.Сто пъти излезе топката навънка направих сумати фалове но нищо.Все така си стои.Викам си нищо аре следващия мач ше се оправи.Няма такова нещо.Направил съм си сеиф.Зареждам го и всеки път едно и също.Мача почва без хора.И в началото на мача като показва стадиона една топка виси във въздуха.Сега трябва наново да почвам каришра за да има играчи на терена.Пробвах три мача поредни хора няма.Едва ли ще се появят.
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

valio написа:Сега знам че ще почнете да ме хулите ,че сто пъти сте го обяснявали и т.н.,но не мога да не го кажа.Определено има проблем освен в EA и в този патч със изчезващите играчи.Преди ми се е случвало един път за половин година,а спатча сега 12 пъти от 20 мача.И даже най-кофтито е че не се оправя изобщо.През целия мач няма никой на ререна само топка.Сто пъти излезе топката навънка направих сумати фалове но нищо.Все така си стои.Викам си нищо аре следващия мач ше се оправи.Няма такова нещо.Направил съм си сеиф.Зареждам го и всеки път едно и също.Мача почва без хора.И в началото на мача като показва стадиона една топка виси във въздуха.Сега трябва наново да почвам каришра за да има играчи на терена.Пробвах три мача поредни хора няма.Едва ли ще се появят.
Ми ако отговориш на въпросите ми, дето съм ти ги задал, може и да ти се помогне, а фикс v1.2 ще го пуснеме довечера
flaboy

Мнение от flaboy »

кога ще пуснете фикс 1.2
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
flaboy

Мнение от flaboy »

аха довечера :P
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
CaNaR4etyyy

Мнение от CaNaR4etyyy »

за кво не може да тръгне вее
valio

Re: Re:

Мнение от valio »

sv3nc3 написа:
valio написа:Сега знам че ще почнете да ме хулите ,че сто пъти сте го обяснявали и т.н.,но не мога да не го кажа.Определено има проблем освен в EA и в този патч със изчезващите играчи.Преди ми се е случвало един път за половин година,а спатча сега 12 пъти от 20 мача.И даже най-кофтито е че не се оправя изобщо.През целия мач няма никой на ререна само топка.Сто пъти излезе топката навънка направих сумати фалове но нищо.Все така си стои.Викам си нищо аре следващия мач ше се оправи.Няма такова нещо.Направил съм си сеиф.Зареждам го и всеки път едно и също.Мача почва без хора.И в началото на мача като показва стадиона една топка виси във въздуха.Сега трябва наново да почвам каришра за да има играчи на терена.Пробвах три мача поредни хора няма.Едва ли ще се появят.
Ми ако отговориш на въпросите ми, дето съм ти ги задал, може и да ти се помогне, а фикс v1.2 ще го пуснеме довечера
Е на мене едва ли си ми ги задал,ама ако можеш да ме упътиш към поста където си ги задал ще ти отговоря.
flaboy

Мнение от flaboy »

този фикс, само песните на агитките на Локо Пд и Сливен ли ще оправя или и нещо друго
flaboy

Re:

Мнение от flaboy »

flaboy написа:този фикс, само песните на агитките на Локо Пд и Сливен ли ще оправя или и нещо друго
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Казаха че ще управи най-вече изчезващите играчи и недей повтаря по 10 пъти ;)
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
CaNaR4etyyy

Мнение от CaNaR4etyyy »

;( ;( ;( ;( 6t има някаф ерор и не дава да се пусне играта....зарежда до някаде и ...БУММ ;( ;(
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Емблемите на Миньор и на Локо Пд сте ги направили както поискаха тук пишещите.Да,наистина това им са истинските емблеми,а не тези с ПФК.Ако може да сложите и на Ботев истинската - тази на профила ми.Без ПФК

П.С титулярните екипи на Ботев ми излизат бели??!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
alpito0o0

Мнение от alpito0o0 »

и на мене така ми става....зарежда до половината и дава Don`t Send.....уи го повтарям ама никои не ми помогна :@
marto135

Мнение от marto135 »

Еми сигурно не сте изтрили старите сейфове от без пача :P
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
ehehe

Мнение от ehehe »

sv3nc3 написа:
ehehe написа:защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
Кога си изтеглил v1.1 и с кой отбор си играл, кариерата при v1.1 ли си я почнал или без него, трансфери правил ли си през сезона.
изтеглих пач 1.1 още вчера и след това почнах кариера,да трансфери правих и то доста.Проблема с изхвърлянето ще бъде ли оправен скоро ?
flaboy

Re:

Мнение от flaboy »

GoGo_SPoRt написа:Казаха че ще управи най-вече изчезващите играчи и недей повтаря по 10 пъти ;)
Мисля, че казаха че проблема с изчезващите играчи не е от тях и не ми се караи ;)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”