И аз съм така ...pirin_1922 написа:sv3nc3 написа:Кога си изтеглил v1.1 и с кой отбор си играл, кариерата при v1.1 ли си я почнал или без него, трансфери правил ли си през сезона.ehehe написа:защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
Аз лично,я започнах след като си изтеглих фикса.И не мога да играя ЕвроТурнирите,иначе всичко друго с песните на агитките ми е ОК.
БФЛ FIFA 09 Release!!!
-
Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!
-
Горкият sv3nce Само той от админите по цял ден са занимава из форумите с нас тука само сичко да ни обеснява и да търпи най различни безсолни питания мерси свенце че ни обръщаш толкова внимание и днес ли ще излезе този 1.2 fix?
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
-
Ще можете ли да сложите реалната емблема на Вихрен ако искате линк да ви дам а не някаква друга
Сега знам че ще почнете да ме хулите ,че сто пъти сте го обяснявали и т.н.,но не мога да не го кажа.Определено има проблем освен в EA и в този патч със изчезващите играчи.Преди ми се е случвало един път за половин година,а спатча сега 12 пъти от 20 мача.И даже най-кофтито е че не се оправя изобщо.През целия мач няма никой на ререна само топка.Сто пъти излезе топката навънка направих сумати фалове но нищо.Все така си стои.Викам си нищо аре следващия мач ше се оправи.Няма такова нещо.Направил съм си сеиф.Зареждам го и всеки път едно и също.Мача почва без хора.И в началото на мача като показва стадиона една топка виси във въздуха.Сега трябва наново да почвам каришра за да има играчи на терена.Пробвах три мача поредни хора няма.Едва ли ще се появят.
-
- BFL Team™
Re:
Ми ако отговориш на въпросите ми, дето съм ти ги задал, може и да ти се помогне, а фикс v1.2 ще го пуснеме довечераvalio написа:Сега знам че ще почнете да ме хулите ,че сто пъти сте го обяснявали и т.н.,но не мога да не го кажа.Определено има проблем освен в EA и в този патч със изчезващите играчи.Преди ми се е случвало един път за половин година,а спатча сега 12 пъти от 20 мача.И даже най-кофтито е че не се оправя изобщо.През целия мач няма никой на ререна само топка.Сто пъти излезе топката навънка направих сумати фалове но нищо.Все така си стои.Викам си нищо аре следващия мач ше се оправи.Няма такова нещо.Направил съм си сеиф.Зареждам го и всеки път едно и също.Мача почва без хора.И в началото на мача като показва стадиона една топка виси във въздуха.Сега трябва наново да почвам каришра за да има играчи на терена.Пробвах три мача поредни хора няма.Едва ли ще се появят.
-
-
Re: Re:
Е на мене едва ли си ми ги задал,ама ако можеш да ме упътиш към поста където си ги задал ще ти отговоря.sv3nc3 написа:Ми ако отговориш на въпросите ми, дето съм ти ги задал, може и да ти се помогне, а фикс v1.2 ще го пуснеме довечераvalio написа:Сега знам че ще почнете да ме хулите ,че сто пъти сте го обяснявали и т.н.,но не мога да не го кажа.Определено има проблем освен в EA и в този патч със изчезващите играчи.Преди ми се е случвало един път за половин година,а спатча сега 12 пъти от 20 мача.И даже най-кофтито е че не се оправя изобщо.През целия мач няма никой на ререна само топка.Сто пъти излезе топката навънка направих сумати фалове но нищо.Все така си стои.Викам си нищо аре следващия мач ше се оправи.Няма такова нещо.Направил съм си сеиф.Зареждам го и всеки път едно и също.Мача почва без хора.И в началото на мача като показва стадиона една топка виси във въздуха.Сега трябва наново да почвам каришра за да има играчи на терена.Пробвах три мача поредни хора няма.Едва ли ще се появят.
-
-
Казаха че ще управи най-вече изчезващите играчи и недей повтаря по 10 пъти
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
6t има някаф ерор и не дава да се пусне играта....зарежда до някаде и ...БУММ
-
- Обратна връзка:
Емблемите на Миньор и на Локо Пд сте ги направили както поискаха тук пишещите.Да,наистина това им са истинските емблеми,а не тези с ПФК.Ако може да сложите и на Ботев истинската - тази на профила ми.Без ПФК
П.С титулярните екипи на Ботев ми излизат бели??!
П.С титулярните екипи на Ботев ми излизат бели??!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
и на мене така ми става....зарежда до половината и дава Don`t Send.....уи го повтарям ама никои не ми помогна
-
Еми сигурно не сте изтрили старите сейфове от без пача
изтеглих пач 1.1 още вчера и след това почнах кариера,да трансфери правих и то доста.Проблема с изхвърлянето ще бъде ли оправен скоро ?sv3nc3 написа:Кога си изтеглил v1.1 и с кой отбор си играл, кариерата при v1.1 ли си я почнал или без него, трансфери правил ли си през сезона.ehehe написа:защо след края на сезона когато тъкмо ще почвам нов сезон и играта ме изхвърля инсталирал съм и пач 1.1 които пише че Оправя проблема с изхвърлянето от играта ?
-
Re:
Мисля, че казаха че проблема с изчезващите играчи не е от тях и не ми се караиGoGo_SPoRt написа:Казаха че ще управи най-вече изчезващите играчи и недей повтаря по 10 пъти
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.