БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Stargate

Re: Re:

Мнение от Stargate »

flaboy написа:
GoGo_SPoRt написа:Казаха че ще управи най-вече изчезващите играчи и недей повтаря по 10 пъти ;)
Мисля, че казаха че проблема с изчезващите играчи не е от тях и не ми се караи ;)
Ще ти се кара защото пишеш две мнения едно след друго.И едно да напишеш админите ще го видят :hi:
flaboy

Мнение от flaboy »

ми да ми на прави някои от тях забележка разбирам, а иначе маи нещо съм се объркал за да го повторя два пъти ,като и да е :wasntme:
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
chentri

Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!

Мнение от chentri »

МИ то хубаво че ще оправите сливен и локо Плд но то при мен и лижски и цска не се чуват :^) а и да попитам поне за 1.3 фикс ще може ли да сложите реална емблема на Вихрен щот като го оправя с CM след края на сезона ми забива !
GoGo_SPoRt

Re:

Мнение от GoGo_SPoRt »

flaboy написа:ми да ми на прави някои от тях забележка разбирам, а иначе маи нещо съм се объркал за да го повторя два пъти ,като и да е :wasntme:
Ей бобър виж кво е писал Sv3nce в един коментар дей да ми казваш кое е от тях аз за разлика от тебе чета
"Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер."
Разбрали сега... че ще го управят... :smirk:
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
flaboy

Re: Re:

Мнение от flaboy »

GoGo_SPoRt написа:
flaboy написа:ми да ми на прави някои от тях забележка разбирам, а иначе маи нещо съм се объркал за да го повторя два пъти ,като и да е :wasntme:
Ей бобър виж кво е писал Sv3nce в един коментар дей да ми казваш кое е от тях аз за разлика от тебе чета
"Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер."
Разбрали сега... че ще го управят... :smirk:
Еми дано да е така :clap:
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
Stargate

Мнение от Stargate »

Огледах добре играчите на Левски с Instant Replay и забелязах ,че почти всички играчи нямат нищо общо с истинските.Гонзо,Ники Димитров,вратарчето Гошо и още не приличат хич.Гошо и Ники Димитров във BFL FIFA 08 бяха направени много добре.Вагнер също не прилича много,а и той в предишния БФЛ беше направен добре.Бистрон ми харесва,Жоазиньо,Зе Соарес и Жеан Карлош също ми харесват.Тасевски и Миланов не ми харесват много,но стават.Даниел Киш още е в отбора,а не е там вече.Стадионите са прекрасни.Наистина много приличат.Екипите също са много хубави.И чудя се защо след като инсталнах БФЛ ФИФА 09 1.1 всичките адбордове станаха като на оригиналната фифа , а не като от БФЛ ФИФА 09 1.0 ?Чак сега давам този коментар,защото до днес бях малко зает и не можах да тествам.На пача му давам 9,2 от 10
omegastar

Мнение от omegastar »

Stargate споделям мнението ти, и много уважавам труда на BFL TEAM, но наистина имат още малко работа.Да се надяваме че до 2.0 всичко ще бъде ОК :)
term0t0

Мнение от term0t0 »

А какво стана с 1.2 и моял някой да погледне поста ми в темата за агитките
NEVER BLUE OR RED FOREVER GREEN OR DEAD
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

По принцип беше за следобед,после за вечерта казаха наистина доста време дано всичко мине Ок и да няма проблеми че и тез момчета много работа вършат става 2/3 ден откакто е излезнал постоянно с него,дано най сетне всичко е точно :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Stargate

Мнение от Stargate »

Открих нов бъг.Играх в Practice Mode на дуспи с Левски срещу ЦСКА.Първата дуспа я вкарах,а ЦСКА изпуснаха,втората вкарах,и ЦСКА вкараха,Третата вкарах,а играта крашна.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Stargate написа:Открих нов бъг.Играх в Practice Mode на дуспи с Левски срещу ЦСКА.Първата дуспа я вкарах,а ЦСКА изпуснаха,втората вкарах,и ЦСКА вкараха,Третата вкарах,а играта крашна.
Мхм не съм пробвал да играя дузпи ... дано и това да го оправят какво става с версия 1.2
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
alpito0o0

Мнение от alpito0o0 »

няма ли някои да ми помогни :envy: :envy: :envy: :( :( :@
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

:D SpX е хора казаха че днес ще го пуснат ;) ,а пък тва за дуспи на мене не ми е правило проблем незнам макар че играх дуспи бих само къде в профила отдясно не зачете мача нз защо обаче си бачка не даваше проблем при дуспите ;)
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

v1.2 на първа страница!!!
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Мерси :) а дано вече сичко да си е ок че и вие малко да починете ;)
stefanov

Мнение от stefanov »

Нищо ,че има толкова едитвания ! Това е добре даже , защото оправят играта ! При връзка до ся не съм срещал проблем ! Браво БФЛ .. :)
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

GoGo_SPoRt написа:Мерси :) а дано вече сичко да си е ок че и вие малко да починете ;)
Всичко което ни е известно като пропуски и е в компетенцията ни да го оправим е фиксирано. Моля четете, за да не задавате въпроси на които има отговори ;)
stili4a

Мнение от stili4a »

Добър вечер!

Искам да попитам дали пача натоварва много играта,защото аз съм с RAM 1GB и процесор 3,06 MHz и понякога ми зацепва играта,но за щастие не става много често.Та въпроса ми е ще ми зацепва ли играта с пача за да знам дали има смисъл да го слагам или да си играя така.Лека вечер и успех на екипа.
Последно промяна от stili4a на 02 Яну 2009 23:40, променено общо 1 път.
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

Разпускам екипа на БФЛ FIFA до второ нареждане. Нека си починат момчетата. Заради вас неможаха да се напият хората.
forsellll

Мнение от forsellll »

:mm: Ее въпреки че проблема с изчезването по време на игра пак си остана поне при мене пуснах 2 ма4а и на втория пак изчезнаха но това няма значение... все пак благодарност към целият екип за положените усилия :wasntme:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”