Ще ти се кара защото пишеш две мнения едно след друго.И едно да напишеш админите ще го видятflaboy написа:Мисля, че казаха че проблема с изчезващите играчи не е от тях и не ми се караиGoGo_SPoRt написа:Казаха че ще управи най-вече изчезващите играчи и недей повтаря по 10 пъти
БФЛ FIFA 09 Release!!!
-
Re: Re:
-
-
Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!
МИ то хубаво че ще оправите сливен и локо Плд но то при мен и лижски и цска не се чуват а и да попитам поне за 1.3 фикс ще може ли да сложите реална емблема на Вихрен щот като го оправя с CM след края на сезона ми забива !
-
Re:
Ей бобър виж кво е писал Sv3nce в един коментар дей да ми казваш кое е от тях аз за разлика от тебе четаflaboy написа:ми да ми на прави някои от тях забележка разбирам, а иначе маи нещо съм се объркал за да го повторя два пъти ,като и да е
"Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер."
Разбрали сега... че ще го управят...
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
Re: Re:
Еми дано да е такаGoGo_SPoRt написа:Ей бобър виж кво е писал Sv3nce в един коментар дей да ми казваш кое е от тях аз за разлика от тебе четаflaboy написа:ми да ми на прави някои от тях забележка разбирам, а иначе маи нещо съм се объркал за да го повторя два пъти ,като и да е
"Казахме, че v1.2 ще оправи всички проблеми, но губите кариерите които сте изиграли вчера. Изчезване ще има само при смени, но това не е в наща компетенция, че да го оправим. За да се появят пак, трябва да се случи анимация при друга смяна, тъч, фаул или корнер."
Разбрали сега... че ще го управят...
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Огледах добре играчите на Левски с Instant Replay и забелязах ,че почти всички играчи нямат нищо общо с истинските.Гонзо,Ники Димитров,вратарчето Гошо и още не приличат хич.Гошо и Ники Димитров във BFL FIFA 08 бяха направени много добре.Вагнер също не прилича много,а и той в предишния БФЛ беше направен добре.Бистрон ми харесва,Жоазиньо,Зе Соарес и Жеан Карлош също ми харесват.Тасевски и Миланов не ми харесват много,но стават.Даниел Киш още е в отбора,а не е там вече.Стадионите са прекрасни.Наистина много приличат.Екипите също са много хубави.И чудя се защо след като инсталнах БФЛ ФИФА 09 1.1 всичките адбордове станаха като на оригиналната фифа , а не като от БФЛ ФИФА 09 1.0 ?Чак сега давам този коментар,защото до днес бях малко зает и не можах да тествам.На пача му давам 9,2 от 10
-
-
По принцип беше за следобед,после за вечерта казаха наистина доста време дано всичко мине Ок и да няма проблеми че и тез момчета много работа вършат става 2/3 ден откакто е излезнал постоянно с него,дано най сетне всичко е точно
-
Открих нов бъг.Играх в Practice Mode на дуспи с Левски срещу ЦСКА.Първата дуспа я вкарах,а ЦСКА изпуснаха,втората вкарах,и ЦСКА вкараха,Третата вкарах,а играта крашна.
-
Мхм не съм пробвал да играя дузпи ... дано и това да го оправят какво става с версия 1.2Stargate написа:Открих нов бъг.Играх в Practice Mode на дуспи с Левски срещу ЦСКА.Първата дуспа я вкарах,а ЦСКА изпуснаха,втората вкарах,и ЦСКА вкараха,Третата вкарах,а играта крашна.
-
SpX е хора казаха че днес ще го пуснат ,а пък тва за дуспи на мене не ми е правило проблем незнам макар че играх дуспи бих само къде в профила отдясно не зачете мача нз защо обаче си бачка не даваше проблем при дуспите
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Мерси а дано вече сичко да си е ок че и вие малко да починете
Добър вечер!
Искам да попитам дали пача натоварва много играта,защото аз съм с RAM 1GB и процесор 3,06 MHz и понякога ми зацепва играта,но за щастие не става много често.Та въпроса ми е ще ми зацепва ли играта с пача за да знам дали има смисъл да го слагам или да си играя така.Лека вечер и успех на екипа.
Искам да попитам дали пача натоварва много играта,защото аз съм с RAM 1GB и процесор 3,06 MHz и понякога ми зацепва играта,но за щастие не става много често.Та въпроса ми е ще ми зацепва ли играта с пача за да знам дали има смисъл да го слагам или да си играя така.Лека вечер и успех на екипа.
Последно промяна от stili4a на 02 Яну 2009 23:40, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Разпускам екипа на БФЛ FIFA до второ нареждане. Нека си починат момчетата. Заради вас неможаха да се напият хората.
Ее въпреки че проблема с изчезването по време на игра пак си остана поне при мене пуснах 2 ма4а и на втория пак изчезнаха но това няма значение... все пак благодарност към целият екип за положените усилия