БФЛ FIFA 09 Release!!!
Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!
Ако може да се пипне малко по публиката, винаги стадионът е полупразен. Пуснах си мач с Байерн да видя дали пак ще е така, но там си беше пълен. Ако може да се оправи това ще е добре, защото много дразни...
едит: Също така играчът, който съм купил, в Team Managemet е с екипа от предишния си отбор...
едит: Също така играчът, който съм купил, в Team Managemet е с екипа от предишния си отбор...
-
Абе само аз ли нищо не чувам незнам... Ти какво чуваш като играеш със Сливен?Какво пее публиката?Аз чувам публиката със стандартното и викане което наподобова шум и нещо оооооо-ооооооо-оооо-оооо само това и то слабо.В менюто на играта един път чух викане на публиката - Сливен СЛивен Сливен..... но в игра нищо подобно... Ти какво викане чуваш?Това стандартното или скандиранията Сливен????
И само ЦСКА обичамеее !!!
Xaugyk написа:Абе само аз ли нищо не чувам незнам... Ти какво чуваш като играеш със Сливен?Какво пее публиката?Аз чувам публиката със стандартното и викане което наподобова шум и нещо оооооо-ооооооо-оооо-оооо само това и то слабо.В менюто на играта един път чух викане на публиката - Сливен СЛивен Сливен..... но в игра нищо подобно... Ти какво викане чуваш?Това стандартното или скандиранията Сливен????
Ами пееха "Сливен,Сливен,Сливен..." и се чуваше ясно.И след това запяха И само Сливен алееее.
-
Хубаво ще е за 1.3 да направите по-често да се пуска публиката да вика щот при мен в евротурнирите нит стадиона е пълен и само 1 път публиката вика!!! И пак казвам ако може да се промени емблемата на Вихрен и Евентуално има 1 ма играч дет вече не е в отбора а 2 да се добавят
-
Преинсталирах всичко на ново и сега го чух за 1 мач ч път да викат сливен сливен и то доста слабо.имам увиличени звуците до край + намален коментар.общо взето доста слабо и малко.миналата година бахти и рева беше цял мач та заболява главата сега едвам едвам...pirin_1922 написа:Xaugyk написа:Абе само аз ли нищо не чувам незнам... Ти какво чуваш като играеш със Сливен?Какво пее публиката?Аз чувам публиката със стандартното и викане което наподобова шум и нещо оооооо-ооооооо-оооо-оооо само това и то слабо.В менюто на играта един път чух викане на публиката - Сливен СЛивен Сливен..... но в игра нищо подобно... Ти какво викане чуваш?Това стандартното или скандиранията Сливен????
Ами пееха "Сливен,Сливен,Сливен..." и се чуваше ясно.И след това запяха И само Сливен алееее.
-
Мдам и аз таман сега туй казахchentri написа:Хубаво ще е за 1.3 да направите по-често да се пуска публиката да вика щот при мен в евротурнирите нит стадиона е пълен и само 1 път публиката вика!!! И пак казвам ако може да се промени емблемата на Вихрен и Евентуално има 1 ма играч дет вече не е в отбора а 2 да се добавят
-
- Обратна връзка:
Много пропуски има,особено за Ботев Пловдив.А това за стадионите уж щеше да е реално и всички да са с малко публика и пак - Армията и Герена нафрашкани.А уж се залагало на реалността тая година.При мен се чува само по 1 песен,даже не на всеки мач.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ебал съм му мамата. Радвайте се че и това има...
-
Да и аз това викам всички знаят да пискат и реват пача е перфектен като не ви харесва не го играите !!!XpucTo написа:Ебал съм му мамата. Радвайте се че и това има...
-
Kогато си оправя нещата с CM 09 и полсле в края на сезона зацепва. И за това ви казвам да ги оправите и наче можем и ние да си ги оправяме но ни излизат грешки после.Xaugyk написа:Мдам и аз таман сега туй казахchentri написа:Хубаво ще е за 1.3 да направите по-често да се пуска публиката да вика щот при мен в евротурнирите нит стадиона е пълен и само 1 път публиката вика!!! И пак казвам ако може да се промени емблемата на Вихрен и Евентуално има 1 ма играч дет вече не е в отбора а 2 да се добавят
-
-
Re:
Точно така Санд1 и аз съм на твоето мнение,кви са тези мранканици като сега вече сичко е добре няма чак такива бъгс ,като имате проблем унисталирайте всичко и после пак си инсталирайте и тва е.__SaNd1__ написа:chentri - човек хората написаха че пача не е правен с CM 09 и няма как да ти се помогне да се оправи това! EDIT: Радвай се че изобщо можеш да играеш с БГ отбори щото ако не беха те нямаше да има нито 1 БГ отбор в фифа - та!
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
Е не вече немога да издържа Ако прочетеш по-назаде един мой коментар там съм написал дето един много ме дразни дето само чака някой да изкаже някаква критика към бфл и веднага се нахвърля и реве само едно и също и ходи да прави мили очички пред екипа ама викам айде няма да му споменавам името...Е това си ти Санди ! Направо в газъ ми бъркаш с тъпите си коментари!Разбери че по този начин не помагаш на бфл-тийм а напротив - ВРЕДИШ ИМ !!! Защото със излишни хвалби само се опитваш да си вдигнеш рейтинга в очите им но по този начин ги заблуждаваш че няма грешки по патча и че колко е прекрасен и така нататк а всъщност иска доста оправи!И ти като постоянно се месиш като на всяко гърне похлюпак само дразниш за това спести си моля те излишните си коментари !__SaNd1__ написа:Да и аз това викам всички знаят да пискат и реват пача е перфектен като не ви харесва не го играите !!!XpucTo написа:Ебал съм му мамата. Радвайте се че и това има...
-
Аман от неблагодарници значи.Нямало публика,тя не пеела,нямали футболистите реални лица,не им се изговаряи имената,като се трансверирал един футболист не му се сменяла фланелката и тнт.Нямате срам значи хората направили нещо.Верно с разни проблеми,но нито един от тези дето ви изредих не са животоспасяващи.Да небида не може да играете без тях?!За лицата се каза,че няма кой да ги прави.За песните се каза,че има някакъв проблем,но аз лично чух на доста отбори при домакинстванията песните и то с сравнително добро качество.За публиката верно,че седят тъпо така празни стадиони,ама то не си ли е истина това.Да верно,че като изкараш отбора в евротурнирите би трябвало стадионите да са пълни ама.(сега ще направя едно сравнение с ПЕС и дано някой тук не ме убие-в ПЕС публиката се генерира,на принцип колко би трябвало да е интересен един мач,ако и във Фифа направят това,ще е доста добре,а не така с тези първоначално зададени коефициенти или там като се прави).За имената казах ако не е записано името в базата дани на фифа,не може да се сложи как е направено за една от предишните серии нз.
Хора бъдете по-благодарни за това,което имахте,че ако и него нямаше...
Както казах 90% от проблемите ви въобще не ви пречат да играете.
Хора бъдете по-благодарни за това,което имахте,че ако и него нямаше...
Както казах 90% от проблемите ви въобще не ви пречат да играете.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Земи трай там на мен пача ми харесва и не права никви мили очички!!!Просто си изказвам мнението - за мен пача си е добър за разлика от миналата година когато имаше много бъгове и тогава и аз като тебе "ревах" ама нищо няма да постигнеш!!! EDIT: Повече няма ти отговарям на коментарите ай със здраве!Xaugyk написа:Е не вече немога да издържа Ако прочетеш по-назаде един мой коментар там съм написал дето един много ме дразни дето само чака някой да изкаже някаква критика към бфл и веднага се нахвърля и реве само едно и също и ходи да прави мили очички пред екипа ама викам айде няма да му споменавам името...Е това си ти Санди ! Направо в газъ ми бъркаш с тъпите си коментари!Разбери че по този начин не помагаш на бфл-тийм а напротив - ВРЕДИШ ИМ !!! Защото със излишни хвалби само се опитваш да си вдигнеш рейтинга в очите им но по този начин ги заблуждаваш че няма грешки по патча и че колко е прекрасен и така нататк а всъщност иска доста оправи!И ти като постоянно се месиш като на всяко гърне похлюпак само дразниш за това спести си моля те излишните си коментари !__SaNd1__ написа:Да и аз това викам всички знаят да пискат и реват пача е перфектен като не ви харесва не го играите !!!XpucTo написа:Ебал съм му мамата. Радвайте се че и това има...
днес изтеглих пач 1.2 който пише че оправя всички бъгове,а това какво е
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 82672f.JPG ?
-
Еми някой неща не се оправят ... направи смяна и ще ти се появат.ehehe написа:днес изтеглих пач 1.2 който пише че оправя всички бъгове,а това какво е
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Тва си е проблем на ФИФА-та. Ако си с оригинална игра можеш да се оплачиш на арменския поп в ЕАehehe написа:днес изтеглих пач 1.2 който пише че оправя всички бъгове,а това какво е
-
- BFL Team™
Така, сега дойде и моя ред да изкоментирам това което направихме. Ако някой тука ми даде линк за някой патч, който да добавя толкова много неща при това качествени, ще му сваля шапка.
Ето нещата към които не казахте нито една обоснована критика:
-екипите - 40 на брой( само за Сливен, но неоснователна)
-знамената - 96 на брой
-рекламните пана - 78 на брой
-мини екипи - 32 на брой
-емблеми на отборите - 34 на брой
-специални шрифтове на номерата за някои отбори - 11 на брой
-стадиони - 17 на брой
-менюта и попъпс - 41 на брой
-банери - 17 на брой
Нещата за които се обосновахте донякъде, за които ще ви кажа защо не са се получили(не е поради липса на желание от наша страна):
-базата - едната критика беше за състава на Черноморец(каза се даже, че нямало играч, който всъщност е в патча . Влезте в сайта им и вижте какво пише за състава им, Влезте в сайта на Вихрен (пожелавам ви успех )). Каза се "ми питайте във форумите им", Еми пробвайте, пак ви пожелавам успех .За Сливен се казаха някои неща, които с последната версия са оправени, за Ботев също се спомена, но нищо конкретно. Знаете ли че имахме( да имахме) рисърч тим, от "сериозни хора" подбрани от такива като вас и знаете ли какво стана, за 1 година остана само 1 човек .
Нещата които бяхме объркали и беше възможно да ги оправим и ги фиксирахме:
-крашването на играта на втора страница с Българските отбори при създаване на профил
-блокирането на играта след края на първи сезон
-песните на агитките
Нещата които не можахме да оправим и защо не успяхме
-изчезването на играчите - лично на мене ми се случи 3 пъти за два месеца, това не е чак толкова бъг на ЕА, колкото зависи от това каква е видеокартата ви(не знам точно при кои карти най често се случва, аз съм с ATI, най добрите за мене). Изчезването се получава когато в играта се случва анимация(смяна на играч, корнер, тъч, фаул и т.н.) за да се появят трябва отново да се случи анимация(изкарване в аут, тъч, най добре става със смяна, защото при нея задължително има анимация).
-някои песни на агитки се чували тихо - ще обясня по просто.Представете си звука като една кардиограма с високи и по ниски изкривявания. Има лимит за най високото изкривяване и като бъде минат този лимит, песента започва да гръкне. Примерно на Миньор на ехото, се е получило леко гръчене, защото е увеличено малко над позволения лимит.
Преспокойно мога да кажа, че БФЛ ФИФА 09 е най качественото нещо което сме правили, откакто аз съм в екипа( от ФИФА 2005), можеби наравно с патча за 2003(имайки впредвид тогавашните възможности)
Като заключение, виждам че хора от тука са се захванали с Б група. Един съвет, за да не ви се подиграват после. Правете всичките неща собственоръчно, колкото и трудно да е, а не ги вземайте от места за които въобще не подозирате колко са свързани с БФЛ . Вие си знаете кои сте и за кое става въпрос. Приемете го като един съвет и нищо друго.
Ето нещата към които не казахте нито една обоснована критика:
-екипите - 40 на брой( само за Сливен, но неоснователна)
-знамената - 96 на брой
-рекламните пана - 78 на брой
-мини екипи - 32 на брой
-емблеми на отборите - 34 на брой
-специални шрифтове на номерата за някои отбори - 11 на брой
-стадиони - 17 на брой
-менюта и попъпс - 41 на брой
-банери - 17 на брой
Нещата за които се обосновахте донякъде, за които ще ви кажа защо не са се получили(не е поради липса на желание от наша страна):
-базата - едната критика беше за състава на Черноморец(каза се даже, че нямало играч, който всъщност е в патча . Влезте в сайта им и вижте какво пише за състава им, Влезте в сайта на Вихрен (пожелавам ви успех )). Каза се "ми питайте във форумите им", Еми пробвайте, пак ви пожелавам успех .За Сливен се казаха някои неща, които с последната версия са оправени, за Ботев също се спомена, но нищо конкретно. Знаете ли че имахме( да имахме) рисърч тим, от "сериозни хора" подбрани от такива като вас и знаете ли какво стана, за 1 година остана само 1 човек .
Нещата които бяхме объркали и беше възможно да ги оправим и ги фиксирахме:
-крашването на играта на втора страница с Българските отбори при създаване на профил
-блокирането на играта след края на първи сезон
-песните на агитките
Нещата които не можахме да оправим и защо не успяхме
-изчезването на играчите - лично на мене ми се случи 3 пъти за два месеца, това не е чак толкова бъг на ЕА, колкото зависи от това каква е видеокартата ви(не знам точно при кои карти най често се случва, аз съм с ATI, най добрите за мене). Изчезването се получава когато в играта се случва анимация(смяна на играч, корнер, тъч, фаул и т.н.) за да се появят трябва отново да се случи анимация(изкарване в аут, тъч, най добре става със смяна, защото при нея задължително има анимация).
-някои песни на агитки се чували тихо - ще обясня по просто.Представете си звука като една кардиограма с високи и по ниски изкривявания. Има лимит за най високото изкривяване и като бъде минат този лимит, песента започва да гръкне. Примерно на Миньор на ехото, се е получило леко гръчене, защото е увеличено малко над позволения лимит.
Преспокойно мога да кажа, че БФЛ ФИФА 09 е най качественото нещо което сме правили, откакто аз съм в екипа( от ФИФА 2005), можеби наравно с патча за 2003(имайки впредвид тогавашните възможности)
Като заключение, виждам че хора от тука са се захванали с Б група. Един съвет, за да не ви се подиграват после. Правете всичките неща собственоръчно, колкото и трудно да е, а не ги вземайте от места за които въобще не подозирате колко са свързани с БФЛ . Вие си знаете кои сте и за кое става въпрос. Приемете го като един съвет и нищо друго.