Виж сега.. Цаката не е в това, че съм ги пуснал на beginner. Просто стартовите атрибути на играча съм си ги направил по мой избор и са малко по-слаби от тези на Ronaldinho.
От там го доразвивам и съвсем става машина.
Не, че попринцип играя така, но в началото превъртях BaL по нормален начин и то със сравнително добър старт. Не ми хареса. Развиваш го сумати време, за да може да направи два финта и на всичкото отгоре ги прави бавно, защото така е заложено в играта..
Затова и ползвам Editor-а.
Доколкото до това колко съм добър и колко не съм. PES 2009 е играта от сериите, която играя най-слабо. Много по-добър бях в 5 или 6. 2008 въобще не съм я играл! Освен демото, което беше обнадеждаващо за разлика от цялата игра. Тя е пълен ташак за мен. Не че 09 е кой знае какво. С една идея по-добра е.. И е по-трудна, но не защото противника (AI) е добър, а защото твоите играчи правят грешки. Не знам как е при теб, но аз като играя на Top Player постоянно се почва с голове от корнер, пряк-свободни, карамболи, вратарски грешки и т.н. Да не говорим пък за супер-героите от отсрещната страна, които пазят вратата си все едно е хандбална. Единствените причини, поради които я играя са Become a Legend варианта на игра и GA Community patch-а.