Video: PES 2009 BaL голове и финтове

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
beggginer

Video: PES 2009 BaL голове и финтове

Мнение от beggginer »

http://www.vbox7.com/play:fabe6a5b Това е линка. Качеството е много високо. Можете спокойно да го гледате на цял екран.

Подчертавам - само от Become a Legend са головете. :)
Andres_Messi

Re: Video: PES 2009 BaL голове и финтове

Мнение от Andres_Messi »

Аз така като гледам клипчето или играеш на Amateur или на Regular!
Не мога да разбера ква ви е тръпката да играете на лесно и да се кефите!
Все едно играеш с 1 клас на улицата!Праиш ги на луди!

Ако играеш на Proffesional ili Top Player....малко трудно да ги направиш тези финтове!Или си много добър или си много зле!Аз лично играя на Топ Плеър
и не ми е много лесно!Само подавам,двоини пасове и на мач най-много 2 3 финта да напрая или да се освободя от някого!

Toва е лично мое мнение,така ги виждам аз нещата!
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
beggginer

Re: Video: PES 2009 BaL голове и финтове

Мнение от beggginer »

Виж сега.. Цаката не е в това, че съм ги пуснал на beginner. Просто стартовите атрибути на играча съм си ги направил по мой избор и са малко по-слаби от тези на Ronaldinho. :D

От там го доразвивам и съвсем става машина.

Не, че попринцип играя така, но в началото превъртях BaL по нормален начин и то със сравнително добър старт. Не ми хареса. Развиваш го сумати време, за да може да направи два финта и на всичкото отгоре ги прави бавно, защото така е заложено в играта..

Затова и ползвам Editor-а.

Доколкото до това колко съм добър и колко не съм. PES 2009 е играта от сериите, която играя най-слабо. Много по-добър бях в 5 или 6. 2008 въобще не съм я играл! Освен демото, което беше обнадеждаващо за разлика от цялата игра. Тя е пълен ташак за мен. Не че 09 е кой знае какво. С една идея по-добра е.. И е по-трудна, но не защото противника (AI) е добър, а защото твоите играчи правят грешки. Не знам как е при теб, но аз като играя на Top Player постоянно се почва с голове от корнер, пряк-свободни, карамболи, вратарски грешки и т.н. Да не говорим пък за супер-героите от отсрещната страна, които пазят вратата си все едно е хандбална. Единствените причини, поради които я играя са Become a Legend варианта на игра и GA Community patch-а. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2009”