Здравейте всички, значи проблема е следния:
Тегля си от замунда fifa 09 RELOADED след това си изтеглих пачовете за българската А група от сайта на BFL и после инсталирах v1.0 после v1.1 и накрая v1.2 забравих да кажа че съм сложил преди това и крака направил съм ръчна хатч проверка на торента всичко точно изтрил съм от my documents папката fifa09 и след като подкарам играта правя си мениджър и отбор си избирам и след като търгне да зарежда първия мач преди да е стигнало средата излиза от играта и ми полазва че има error и ми изписва don't sent Можете ли да ми кажете какъв е проблема и как да го правя ?
Имам проблем с играта дава ми don't sent ?!
-
Re: Имам проблем с играта дава ми don't sent ?!
Ами значи нещо не си направил както трябва.Пробвай всичко на ново.При мен си работи на 100 % . Успех
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
Всичко отначало, без други патчове, с триена на папката.
Не може да има проблем или ако наистина не става то ти ще си първия.
alek200 написа:Здравейте всички, значи проблема е следния:
Тегля си от замунда fifa 09 RELOADED след това си изтеглих пачовете за българската А група от сайта на BFL и после инсталирах v1.0 после v1.1 и накрая v1.2 забравих да кажа че съм сложил преди това и крака направил съм ръчна хатч проверка на торента всичко точно изтрил съм от my documents папката fifa09 и след като подкарам играта правя си мениджър и отбор си избирам и след като търгне да зарежда първия мач преди да е стигнало средата излиза от играта и ми полазва че има error и ми изписва don't sent Можете ли да ми кажете какъв е проблема и как да го правя ?
eи пич и при мен е така ако си се оправил моля те кажи как
wcwc написа:Всичко отначало, без други патчове, с триена на папката.
изглежда не само при него и при мен е абсолютно същото
помагайте моля ви
-
- BFL Team™
Абе колко пъти да казваме че проблем е при вас, а не при патча. Виж че ти 2 дена се чудиш каде да напишеш един прост въпрос за това как да не ти дава незнам си какво, та представям си като си инсталирал патчовете кво си правилrsms написа:wcwc написа:Всичко отначало, без други патчове, с триена на папката.
изглежда не само при него и при мен е абсолютно същото
помагайте моля ви
Аз имах същият проблем преди със някой игри, добавих си RAM и всичко тръгва. По колко RAM имате?
оффффффффффф....hyon написа:Аз имах същият проблем преди със някой игри, добавих си RAM и всичко тръгва. По колко RAM имате?
-
Може да е заради характеристиките. Давам пример че аз преди време много исках да играя фифа 2002 ама ми даваше "Don't send" бях си я купил дори оригинална и пак не става пък компа ми напълно изпълнява характеристиките !