![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
Ами ДА , тоя помияр предлага такова мулти , за което ФУФА може само да си мечтаеrap17ka7a написа:Значи пумияра има мулти ако е оригинална играта???napster написа:Ами айде пуснете един PES турнир , с Антракса сме в един клан и само в него има 30 души . Аз знам около 6 извън него , доста хора ще се съберат ако се направи .
Аз съм един от Шефовете на форума за фифа ако искате може да се направи турнир на ПЕС а ако наистина ПЕС предлага толкова много екстри май май ще минаваме всички на оригинален ПЕС!От другата година де от новия ПЕС...napster написа:Кой е шефа на тия форуми ?
избираш си профил :rap17ka7a написа:Аз съм един от Шефовете на форума за фифа ако искате може да се направи турнир на ПЕС а ако наистина ПЕС предлага толкова много екстри май май ще минаваме всички на оригинален ПЕС!От другата година де от новия ПЕС...napster написа:Кой е шефа на тия форуми ?
На фифата е нужно единия да е с реалноIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
не трябва реално ип... то там връската става на принципа peer 2 peerIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
... където яко няма поне един сийдър с реално ИП, тези които са с нереално, немогат да свалят................. нищо де, може и да си го купя преди ПЕС 2008AntrAcsA написа:не трябва реално ип... то там връската става на принципа peer 2 peerIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
Ами понякога се случва да нямаш връска с някой.. и да не стане мрежата но това рядко... повярвай ми няма значение реално или не ти е ИПтоIvanMladenov написа:... където яко няма поне един сийдър с реално ИП, тези които са с нереално, немогат да свалят................. нищо де, може и да си го купя преди ПЕС 2008AntrAcsA написа:не трябва реално ип... то там връската става на принципа peer 2 peerIvanMladenov написа:асене, тва ако двама са с нереално ИП, могат ли да играят заедно само те, или трябва поне един от тях да е с реално?
ЧРДMuSTaKa написа:Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
Ще има новатаnapster написа:ЧРДMuSTaKa написа:Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
бтв , наистина ли вече има и ПЕС ?
Перфеrap17ka7a написа:Ще има новатаnapster написа:ЧРДMuSTaKa написа:Ето че почти неусетно Football-games стана на един месец! За толкова кратък отрязък от време това начинание се превърна в най-големият български форум за онлайн турнири за FIFA и PES с над 350 редовни потребители, над 20 клана и 20 000 мнения! Невероятният прогрес може само да амбицира създателите да продължат с успешната си дейност и така да печелят още популярност в българското интернет-пространство. Поздравяваме колегите от Football-games със своеобразния юбилей - първи месец на сцената, и им пожелаваме да са живи и здрави, още по-добро развитие, повече голове и въобще по-приятни моменти с любимите им игри в мултиплейър.
bFL Team
бтв , наистина ли вече има и ПЕС ?