BFL Pro Evolution Soccer 2009 Release !
-
- BFL Team™
Re: BFL Pro Evolution Soccer 2009 Release !
Както казах и в чата : Теглете БФЛ ПЕС 2009 , без ФУЛ и Лайт.
След като инталирате патча инсталирайте си и стадиони и така ще се превърне във ФУЛ. Ако ви засича казах на иван да направи ехе с унинстал с който да махате стадионите .
Фула е за хора които не искат да свалят стадионите и са сигурни че на тях ще им върви без проблеми. Лайт е за хора които не обичат тоталните промени както писах и в първия пост . Не е нужно да сваляте всичко. Дори и менютата можете да си ги свалите след време има ги качени в дата.бг , линк към тях има на първа страница.
След като инталирате патча инсталирайте си и стадиони и така ще се превърне във ФУЛ. Ако ви засича казах на иван да направи ехе с унинстал с който да махате стадионите .
Фула е за хора които не искат да свалят стадионите и са сигурни че на тях ще им върви без проблеми. Лайт е за хора които не обичат тоталните промени както писах и в първия пост . Не е нужно да сваляте всичко. Дори и менютата можете да си ги свалите след време има ги качени в дата.бг , линк към тях има на първа страница.
-
А ето и моя коментар.Оценявам по десетобалната система.
Въпреки забавянето с около месец от уговореното, екипът на BFL ни предостави пача с много добро оформление.Проблеми с инсталацията никакви, урока за инсталацията също е хубав стига да не беше толкова бърз .
Оформление и менюта: 10/10
Идва ред на soundtrack-a в игата.(някои от вас може би ще си кажат този в кви подробности влиза, но пък аз съм истински ценител)Много добър музкален избор с 5-6 изключения...Дойде ред на първият мач а именно гостуване на Славия.В началото чух някво "с помоща на обезпечен оувърдрафт от ОББ" и няква игрива музичка...Чух скандиране от агитката на Славия и не щеш ли някво съскане все едно като празна радио честота, това бе изключетелно дразнещо и изнервящо.
Звук:6,5/10
Продължаваме напред с ....
Датабаза,екипи и състави
Като цяло съм доволен.Освен българските тимове от родната "А" и "Б" група има някои нови чужди (с БФЛ FULL съм).Това ме зарадва.Направих едно мачле с Олборг на стадиона на столичното Локо като гост и остнах сравнително доволен.Играя с Левски, състава може да не е актуализиран, но имам много богата скамейка със много млади футболисти които пускам в Мастър Лига за да вдигат скилове.Може и да не е най-точната статистика има някои разминавания със ръстове и тегло,но няма да ставам дребнав(говоря не в Левски, а в цялата БГ лига).Личи си, че сте се потрудили, но сте могли и още надявам се да има и 2ри пач и в него да доизкусурите дребни детайли.В този ред на мисли идва ред на някои от имената които са със въпросителни знаци и китайски символи, но не ми пречи.Някой цивреше тука, че екипите били зле.Може да се променят малко шрифтовете, но пък аз не се оплаквам
Оценка: 7.5/10
Ред е да пусна едно леко коментарче за потрудилият се Svence който е успял да импортне няколко родни стадиона.Искам да му предам моите лични поздравления и да продължава в същият дух.Чакаме и останалите стадиони.
10/10
Сега за купищата "гъзарийки" които сте предложили.
Ballpack-ът и bootpack-ът са добре селектирани.
Новият скорборд е хубав но емблемата BFLHD трябва да е в ъгъла а не малко след средата на моя монитор (цъкам на 1440х900).Малко ме подразни, че скорборда спира на 44:59 и респективно 89:59...Но и в други пачове го има този проблем.
7те меню теми са готини, но най-добрата е класика(поне за мен).Все пак браво.
Новите знамена и рекламни пана са отлично направени знамената на Левски са доста на брой и са много качествени (подобно на фуфа 09)
Има и още, но ме мързи да пиша
9/10
Цялостната ми оценка е...
8.5/10
Айде със здраве и приятна игра
Въпреки забавянето с около месец от уговореното, екипът на BFL ни предостави пача с много добро оформление.Проблеми с инсталацията никакви, урока за инсталацията също е хубав стига да не беше толкова бърз .
Оформление и менюта: 10/10
Идва ред на soundtrack-a в игата.(някои от вас може би ще си кажат този в кви подробности влиза, но пък аз съм истински ценител)Много добър музкален избор с 5-6 изключения...Дойде ред на първият мач а именно гостуване на Славия.В началото чух някво "с помоща на обезпечен оувърдрафт от ОББ" и няква игрива музичка...Чух скандиране от агитката на Славия и не щеш ли някво съскане все едно като празна радио честота, това бе изключетелно дразнещо и изнервящо.
Звук:6,5/10
Продължаваме напред с ....
Датабаза,екипи и състави
Като цяло съм доволен.Освен българските тимове от родната "А" и "Б" група има някои нови чужди (с БФЛ FULL съм).Това ме зарадва.Направих едно мачле с Олборг на стадиона на столичното Локо като гост и остнах сравнително доволен.Играя с Левски, състава може да не е актуализиран, но имам много богата скамейка със много млади футболисти които пускам в Мастър Лига за да вдигат скилове.Може и да не е най-точната статистика има някои разминавания със ръстове и тегло,но няма да ставам дребнав(говоря не в Левски, а в цялата БГ лига).Личи си, че сте се потрудили, но сте могли и още надявам се да има и 2ри пач и в него да доизкусурите дребни детайли.В този ред на мисли идва ред на някои от имената които са със въпросителни знаци и китайски символи, но не ми пречи.Някой цивреше тука, че екипите били зле.Може да се променят малко шрифтовете, но пък аз не се оплаквам
Оценка: 7.5/10
Ред е да пусна едно леко коментарче за потрудилият се Svence който е успял да импортне няколко родни стадиона.Искам да му предам моите лични поздравления и да продължава в същият дух.Чакаме и останалите стадиони.
10/10
Сега за купищата "гъзарийки" които сте предложили.
Ballpack-ът и bootpack-ът са добре селектирани.
Новият скорборд е хубав но емблемата BFLHD трябва да е в ъгъла а не малко след средата на моя монитор (цъкам на 1440х900).Малко ме подразни, че скорборда спира на 44:59 и респективно 89:59...Но и в други пачове го има този проблем.
7те меню теми са готини, но най-добрата е класика(поне за мен).Все пак браво.
Новите знамена и рекламни пана са отлично направени знамената на Левски са доста на брой и са много качествени (подобно на фуфа 09)
Има и още, но ме мързи да пиша
9/10
Цялостната ми оценка е...
8.5/10
Айде със здраве и приятна игра
-
мен стадионите ми засичат яката обаче ;d
инъче дизайна си е хубав, но наистина мн работи не са направени много добре, кокте е споменато бутонките примерно не си съвпадат, също така лицата не са направени изобщо, а всъщност могат да се направят мн близко до реалността само със заместване на лицето със снимка.
Екипите са добри, вратарските не ги огледах много много, видях само на Гошо Петков че е направен, също видях че на Вихрен и на Литекс са чисто черни на други отбори не съм гледал(дано само на тях да са така)
Според мен не трябваше да се набляга толкова върху дизайна за да остане повече време за другите неща.
Това е моето мнение
инъче дизайна си е хубав, но наистина мн работи не са направени много добре, кокте е споменато бутонките примерно не си съвпадат, също така лицата не са направени изобщо, а всъщност могат да се направят мн близко до реалността само със заместване на лицето със снимка.
Екипите са добри, вратарските не ги огледах много много, видях само на Гошо Петков че е направен, също видях че на Вихрен и на Литекс са чисто черни на други отбори не съм гледал(дано само на тях да са така)
Според мен не трябваше да се набляга толкова върху дизайна за да остане повече време за другите неща.
Това е моето мнение
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
-
МОЛЯ ВИ, НЯКОЙ ДА ГО КАЧИ В ЗАМУНДА, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА ВЛЕЗНА ВЪВ ФРИЙ АРЕНА ..
-
- BFL Team™
-
-
Асене имам питане към тебе тя е за самата игра - как да премахна тази дразнеща черта която се движи докато играя ПЕС - сериите освен с сменяне на резолюцията на 1280 х 1024 не знам друг начин, но като се сложи 1.20 пача я няма тази специфична резолюция Какво да правя ?Мерси за отговора предварително
Последно промяна от __SaNd1__ на 04 Апр 2009 20:42, променено общо 2 пъти.
-
На моя кашон дали ще тръгне фул версията :
CPU:2.93 Ghz
RAM:1.5 GB
Video:Nvidia GeForce 9800 512 MB
CPU:2.93 Ghz
RAM:1.5 GB
Video:Nvidia GeForce 9800 512 MB
момчета извинявайте че ви го казвам ама пача за нищо не става пълен провал,кажете как да го изтрия?????
-
В settings ехе - има едно LB(слагаш или му махаш отметката и си готов)__SaNd1__ написа:Асене имам питане към тебе тя е за самата игра - как да премахна тази дразнеща черта която се движи докато играя ПЕС - сериите освен с сменяне на резолюцията на 1280 х 1024 не знам друг начин, но като се сложи 1.20 пача я няма тази специфична резолюция Какво да правя ?Мерси за отговора предварително
-
Значи хора незнам ма компа ми е машина и пак насича със стадионите дето е патча.А иначе като цяло патча е много добър.Песни на агитките всичко.В състава на Нафтекс видях няколко дребни грешки по състава но това не е толкова от значение , но като пуснах екипите бях потресен нямаше го ТИТУЛЯРНИЯ ЗЕЛЕН ЕКИП :O на негово място беше сложено оново гнусно розово.Моля да бъде оправена грешката и направете зеления екип и го дайде като фикс защото е доста дразнещо.Направили сте по трудния екип черния а зеления дето е по лесен не сте.Оправете го плс
-
Това го знам Монтесо само че след пачването на играта до 1.20 има резолюции само до 1280 х 960 ? Затова питам какво да правя А тая черта много дразни ....MoNteSo написа:В settings ехе - има едно LB(слагаш или му махаш отметката и си готов)__SaNd1__ написа:Асене имам питане към тебе тя е за самата игра - как да премахна тази дразнеща черта която се движи докато играя ПЕС - сериите освен с сменяне на резолюцията на 1280 х 1024 не знам друг начин, но като се сложи 1.20 пача я няма тази специфична резолюция Какво да правя ?Мерси за отговора предварително
Format C:\Berbatov95 написа:как да изтрия пача????
A сега сериозно... Моето мнение е, че ако се оставят настрана някои неточности (които за мен не са много големи), патчът е много добър. Най-големият кусур според мен е, че на българските стадиони насича (не много, но все пак не е комфортно), с изключение когато играта е в центъра на терена. Само се чудя как на машина, на която върви на max графика като Assassin's Creed, ще се задъхва на тези стадиони. Но да не забравяме, че те идват от FIFA все пак... А и освен това:
1. BFL PES 2009 е отделно от PES 2009
2. Дори и в BFL PES 2009 човек винаги може да си пусне мач на стадион, който не е български, и играта няма да насича.
Така че: Браво, момчета! Според мен сте свършили чудесна работа.
Az kato sym s GAP trqbva li da si preinstalvam igrata ili ... ?
-
- BFL Team™
spiker написа:Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
Екипи:3/10 - Екипите са ужасни, честно казано аз бих се справил по-добре.
направи по- добър екип на левски то моя и ще си отрежа пишката по интеренет... цял свят да види
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
Значи, аз съм със фул и имам отделно инсталацията на стадионите. Искам да питам дали няма начин да го направя така, че да не сече без да тегля другата версия?
-
- BFL Team™
Пиши на кирилица и не трябва да преинсталираш нищо .
А за това че стадионите засичат. Да все пак за пръв път правим подобно нещо за некст ген игра и не всичко ни е ясно. До сега некст ген стадиони не сме правили Светльо е може би най-добрия на Балканите в тази обсласт и нз , ако успее да исмисли нещо ще е добре.Все пак за пръв път опитва да прави стадиони за ПЕС. На някои хора им трябват месеци за да се научат той буквално за часове схвана всичко.
А отностно че иман някои не точности в съставите се дължи на много фактори. Първо че няма точно инфо , втори че базата ни е базирана на ФМ кадето имало 20 членна комисия ,която контролирала и правела базата на БГ отборите. Ние на това рачитахме , че качествата , ръст , години всичко ще е точно и не сме си и помисляли че ще имаме проблеми в тази област. За лицата , трудно се намират актуални снимки на всеки един играч че да се издокара лицето точно . А и в самата игра за да докараш един играч да изглежда 1 : 1 с реалния трябва да си играеш с него най - малко 30 мин . Е сори ама ние имаме и друг живот освен БФЛ .Ако ни плащате поне по 1000 лв на месец , ако трябва ще им одерем кожите но ще си преличат 1 : 1
А за това че стадионите засичат. Да все пак за пръв път правим подобно нещо за некст ген игра и не всичко ни е ясно. До сега некст ген стадиони не сме правили Светльо е може би най-добрия на Балканите в тази обсласт и нз , ако успее да исмисли нещо ще е добре.Все пак за пръв път опитва да прави стадиони за ПЕС. На някои хора им трябват месеци за да се научат той буквално за часове схвана всичко.
А отностно че иман някои не точности в съставите се дължи на много фактори. Първо че няма точно инфо , втори че базата ни е базирана на ФМ кадето имало 20 членна комисия ,която контролирала и правела базата на БГ отборите. Ние на това рачитахме , че качествата , ръст , години всичко ще е точно и не сме си и помисляли че ще имаме проблеми в тази област. За лицата , трудно се намират актуални снимки на всеки един играч че да се издокара лицето точно . А и в самата игра за да докараш един играч да изглежда 1 : 1 с реалния трябва да си играеш с него най - малко 30 мин . Е сори ама ние имаме и друг живот освен БФЛ .Ако ни плащате поне по 1000 лв на месец , ако трябва ще им одерем кожите но ще си преличат 1 : 1
-
- BFL Team™
Ами щом си с ФУЛ . Иснталирай стадионите нищо че ги има и след това ги униснталирай и си готов. (поне Иван каза че при стадионите ще направи такава опция да има унинстал )Ще играеш нормално но без бг стадиони