Футбол

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Футбол

Мнение от DoMiNaToR »

Вчера със защитата на Ливърпул стана точно това, което става със защитата на Юнайтед от две седмици насам. Изключително разконцентрирана. ;)
napster

Мнение от napster »

Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс :giggle:
Тея от сектор Г големи комплексари станали :D
Изображение
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

napster написа:Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс :giggle:
И най-смешното е, че точно те говорят за "дупедавци" :shake: А техните фенове в провинцията са в пъти повече от София.
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

MoNteSo написа:
napster написа:Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс :giggle:
И най-смешното е, че точно те говорят за "дупедавци" :shake: А техните фенове в провинцията са в пъти повече от София.
Точно на техните мачове при победа на Манчестър Ю се чуват мощните възгласи на радост... :D
ЛЕВСКИ СОФИЯ
1912

Re: Манчестър Юнайтед - Астън Вила

Мнение от 1912 »

elit_sofia написа:MrDeqn къде са тръгнали тея Челси бе.Челси е такъв отбор , че когато няма пари са в златната среда 10 - 11 място.КУР ЗА ЧЕЛСИ!!!
О боже :D :D Ти си мислиш,че твоят Манчестър без пари ще е на това място?Щеше ли да бъдеш фен на Манчестър ако бяха примерно в Чемпиъншип?
Иначе за онова с дупевадците,макар че цска-р го е написал е доста правилно,българският футбол е на това ниво заради "великите" му "фенове" който са бояджий и всяка година си сменят цвета в зависимост от това кой отбор е станал шампион иначе през живота си не са отишли и веднъж на мач.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Манчестър Юнайтед - Астън Вила

Мнение от DoMiNaToR »

1912 написа:
elit_sofia написа:MrDeqn къде са тръгнали тея Челси бе.Челси е такъв отбор , че когато няма пари са в златната среда 10 - 11 място.КУР ЗА ЧЕЛСИ!!!
О боже :D :D Ти си мислиш,че твоят Манчестър без пари ще е на това място?Щеше ли да бъдеш фен на Манчестър ако бяха примерно в Чемпиъншип?
Иначе за онова с дупевадците,макар че цска-р го е написал е доста правилно,българският футбол е на това ниво заради "великите" му "фенове" който са бояджий и всяка година си сменят цвета в зависимост от това кой отбор е станал шампион иначе през живота си не са отишли и веднъж на мач.
Първо да ти кажа, че съм фен Юнайтед не защото са на първо място, а защото ми допада играта им и борбеността им. И не мога да разбера защо се водят спорове кой е по-добър. По-добър е който е шампион. Миналата година Юнайтед бяха най-добри. Нямаше кой да ги спре, докато тая година се вижда, че не са чак толкова, не споря. :)

Българския футбол не е в това положение точно заради феновете си... Защо в Англия, Италия, Франция, Германия, Холандия, че и Япония, Китай не си "сменят цветовете всяка година". Първо трябва да се оправи проблема с "ръководенето" на мачовете :) Да спрат да се продават мачове, да се оправят стадионите, терените. Това е работа най-вече на държавата разбира се.

П.П.: Не искам да се заяждам с никой. Казвам си мнението. :wasntme:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Много се лъжеш ако си мислиш че само в България се продават мачове.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Не, но @1912 за България говори. Нали видя в Италия - хванаха Ювентус и още няколко отбора и веднага във В група. В България просто не искат да ги хванат, щот им отърва повече да не ги хващат. :)
napster

Мнение от napster »

За купени мачове най-пресния пример е преди 2 години в Италия.
Изображение
1912

Мнение от 1912 »

Напоследък забелязвам бум на купените мачове в родната ( колкото и да ме е срам да го кажа) А група,но в Италия даже да имаше продадени мачове нивото на футбола не спадна ;) Моето мнение е че ако има хора по стадионите (както в другите страни) ще има и футбол по стадионите,най-малкото че ще има мотивация за футболистите,допълнителни приходи за отборите и тн..и най-вече при случващото в момента,тези хора който са недоволни ще излезат по улиците и ще настане хаос за БФС и просто мазните копеленца (мазни и плешиви) няма да имат голям избор ;)

и доминатор@ смятам че грешно си ме разбрал ;) не казвам че ти си бояджия или "дупевадец" ако наистина подкрепяш отбора си,ти си фен независимо от къде си ;)
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

Челси : Ливърпул - 4:4 каво мислите??? аз по принцип съм фен на Ливърпъл, но правя евала на Челси, че успяха да се съвземат и да спасят мача си!! Иначе уникален мач нада ли ще има отбор да вкара 4 гола на Челси и то на техен терен
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
1912

Мнение от 1912 »

Моето мнение е че челси не заслужаваха да продължат напред :| (казвам го с леки пристрастия) Ливърпул играха много добре,но някои грешки на рейна им попречиха...
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Аз съм щастлив, че Челси продължиха :whew: Ливърпул щяха да станат шампиони, ако бяха минали Челси, но.. Наистина Челси определено не бяха по-добри в този мач, но пък кой е казал, че по-добрия трябва да спечели :P
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Важен е резултата
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

Барса е шампион... мача снощи беше - страхотен, великолепен, извънземен, ако щете, НО това беше така най-вече заради многото грешки в защита и на двата отбора!Изгледайте головете и сами ще се убедите в това.Преставете си какво ще става, когато тези защити излезнат срещу Меси, Ето'о и компания :happy: :X
napster

Мнение от napster »

Според мен по-опасни са Челси. По-добри са в момента, по-добра форма и всичко. Ливърпуул просто се радват на голям късмет повечето време, въпреки че понякога играят на много високо ниво. И двата отбора ги мразя, така че няма голямо значение.

Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.

Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.

Манчестър Юнайтед - Порто - тук много се притеснявам да не стане нещо... Както и да е, мача ще е оспорван до последната минута. Glory Glory Man United!
Изображение
1912

Мнение от 1912 »

бих се радвал финала да е английски,най-малкото че за пореден път се обедих в това,че английските отбори играят великолепен фубол в европа!Няма да понеса Барса на финал,надеждите са ми Арсенал-Челси,ако тази вечер Манчестър отпадне Арсенал си осигурява мястото на финала...надявам се...
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

napster написа:Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Трябва да ти кажа, че и Ман. Юнайтед искат Рибери, а си мисля, че ако недай си боже Роналдо или Тевез бъдат продадени, купуването на Рибери ще стане повече от наложащо (ако САФ не наложи някой юнуша, но все пак трябва и малко опит в отбора).
napster написа:Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
Да стискаме палци за Юнайтед и Виляреал. :wasntme: :thumbsup:
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

:whew: Този мач най-сетне се видя сигурност в отбраната, но пък имаше проблем с изнасянето на топката :envy: Надявам се все пак да успеят да влязат във форма отново. Лично според мен грешно решение на САФ при изкарването на Бербатов. Той тъкно започна да играе и.. Но слава богу :blush:

Арсенал 3 - 0 Виляреал

Като им гледам головете, и двата са грешки в защитата, а днес се видя, че Юнайтед успява да удиржи нападателите (на Порто де :D ). Третият е от дузпа, според мен сгрешена от съдията.
0007

Мнение от 0007 »

DoMiNaToR_ написа:Аз съм щастлив, че Челси продължиха :whew: Ливърпул щяха да станат шампиони, ако бяха минали Челси, но.. Наистина Челси определено не бяха по-добри в този мач, но пък кой е казал, че по-добрия трябва да спечели :P
Абе много подценявате Челси вие феновете на Юнайтед,ама ще си говорим накрая.
П.С.Първият мач Челси превъзхождаха с много Ливърпуул така че за какво говорим.Айде живейте си в заблуда,че отбора ви ще спечели 5 трофея ;)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”