![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
Футбол
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Футбол
Вчера със защитата на Ливърпул стана точно това, което става със защитата на Юнайтед от две седмици насам. Изключително разконцентрирана. ![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
-
-
И най-смешното е, че точно те говорят за "дупедавци"napster написа:Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс![]()
Тея от сектор Г големи комплексари станали
![Shake :shake:](./images/smilies/shake.gif)
-
- BFL Team™
Точно на техните мачове при победа на Манчестър Ю се чуват мощните възгласи на радост...MoNteSo написа:И най-смешното е, че точно те говорят за "дупедавци"napster написа:Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс![]()
Тея от сектор Г големи комплексари станалиА техните фенове в провинцията са в пъти повече от София.
![Big Smile :D](./images/smilies/bigsmile.gif)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Re: Манчестър Юнайтед - Астън Вила
О божеelit_sofia написа:MrDeqn къде са тръгнали тея Челси бе.Челси е такъв отбор , че когато няма пари са в златната среда 10 - 11 място.КУР ЗА ЧЕЛСИ!!!
Иначе за онова с дупевадците,макар че цска-р го е написал е доста правилно,българският футбол е на това ниво заради "великите" му "фенове" който са бояджий и всяка година си сменят цвета в зависимост от това кой отбор е станал шампион иначе през живота си не са отишли и веднъж на мач.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Манчестър Юнайтед - Астън Вила
Първо да ти кажа, че съм фен Юнайтед не защото са на първо място, а защото ми допада играта им и борбеността им. И не мога да разбера защо се водят спорове кой е по-добър. По-добър е който е шампион. Миналата година Юнайтед бяха най-добри. Нямаше кой да ги спре, докато тая година се вижда, че не са чак толкова, не споря.1912 написа:О божеelit_sofia написа:MrDeqn къде са тръгнали тея Челси бе.Челси е такъв отбор , че когато няма пари са в златната среда 10 - 11 място.КУР ЗА ЧЕЛСИ!!!![]()
Ти си мислиш,че твоят Манчестър без пари ще е на това място?Щеше ли да бъдеш фен на Манчестър ако бяха примерно в Чемпиъншип?
Иначе за онова с дупевадците,макар че цска-р го е написал е доста правилно,българският футбол е на това ниво заради "великите" му "фенове" който са бояджий и всяка година си сменят цвета в зависимост от това кой отбор е станал шампион иначе през живота си не са отишли и веднъж на мач.
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
Българския футбол не е в това положение точно заради феновете си... Защо в Англия, Италия, Франция, Германия, Холандия, че и Япония, Китай не си "сменят цветовете всяка година". Първо трябва да се оправи проблема с "ръководенето" на мачовете
П.П.: Не искам да се заяждам с никой. Казвам си мнението.
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
-
Много се лъжеш ако си мислиш че само в България се продават мачове.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Не, но @1912 за България говори. Нали видя в Италия - хванаха Ювентус и още няколко отбора и веднага във В група. В България просто не искат да ги хванат, щот им отърва повече да не ги хващат. ![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
-
Напоследък забелязвам бум на купените мачове в родната ( колкото и да ме е срам да го кажа) А група,но в Италия даже да имаше продадени мачове нивото на футбола не спадна
Моето мнение е че ако има хора по стадионите (както в другите страни) ще има и футбол по стадионите,най-малкото че ще има мотивация за футболистите,допълнителни приходи за отборите и тн..и най-вече при случващото в момента,тези хора който са недоволни ще излезат по улиците и ще настане хаос за БФС и просто мазните копеленца (мазни и плешиви) няма да имат голям избор ![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
и доминатор@ смятам че грешно си ме разбрал
не казвам че ти си бояджия или "дупевадец" ако наистина подкрепяш отбора си,ти си фен независимо от къде си ![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
и доминатор@ смятам че грешно си ме разбрал
-
Челси : Ливърпул - 4:4 каво мислите??? аз по принцип съм фен на Ливърпъл, но правя евала на Челси, че успяха да се съвземат и да спасят мача си!! Иначе уникален мач нада ли ще има отбор да вкара 4 гола на Челси и то на техен терен
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Моето мнение е че челси не заслужаваха да продължат напред
(казвам го с леки пристрастия) Ливърпул играха много добре,но някои грешки на рейна им попречиха...
![Speechless :|](./images/smilies/speechless.gif)
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Аз съм щастлив, че Челси продължиха
Ливърпул щяха да станат шампиони, ако бяха минали Челси, но.. Наистина Челси определено не бяха по-добри в този мач, но пък кой е казал, че по-добрия трябва да спечели ![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
![Whew! :whew:](./images/smilies/whew.gif)
![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
-
Важен е резултата
-
Барса е шампион... мача снощи беше - страхотен, великолепен, извънземен, ако щете, НО това беше така най-вече заради многото грешки в защита и на двата отбора!Изгледайте головете и сами ще се убедите в това.Преставете си какво ще става, когато тези защити излезнат срещу Меси, Ето'о и компания
![Sealed Lips :X](./images/smilies/lipssealed.gif)
![happy :happy:](./images/smilies/happy.gif)
![Sealed Lips :X](./images/smilies/lipssealed.gif)
-
Според мен по-опасни са Челси. По-добри са в момента, по-добра форма и всичко. Ливърпуул просто се радват на голям късмет повечето време, въпреки че понякога играят на много високо ниво. И двата отбора ги мразя, така че няма голямо значение.
Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
Манчестър Юнайтед - Порто - тук много се притеснявам да не стане нещо... Както и да е, мача ще е оспорван до последната минута. Glory Glory Man United!
Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
Манчестър Юнайтед - Порто - тук много се притеснявам да не стане нещо... Както и да е, мача ще е оспорван до последната минута. Glory Glory Man United!
бих се радвал финала да е английски,най-малкото че за пореден път се обедих в това,че английските отбори играят великолепен фубол в европа!Няма да понеса Барса на финал,надеждите са ми Арсенал-Челси,ако тази вечер Манчестър отпадне Арсенал си осигурява мястото на финала...надявам се...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Трябва да ти кажа, че и Ман. Юнайтед искат Рибери, а си мисля, че ако недай си боже Роналдо или Тевез бъдат продадени, купуването на Рибери ще стане повече от наложащо (ако САФ не наложи някой юнуша, но все пак трябва и малко опит в отбора).napster написа:Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Да стискаме палци за Юнайтед и Виляреал.napster написа:Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
![Thumbs Up :thumbsup:](./images/smilies/thumbsup.gif)
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
![Whew! :whew:](./images/smilies/whew.gif)
![Envy :envy:](./images/smilies/envy.gif)
![Blush :blush:](./images/smilies/blush2.gif)
Арсенал 3 - 0 Виляреал
Като им гледам головете, и двата са грешки в защитата, а днес се видя, че Юнайтед успява да удиржи нападателите (на Порто де
-
Абе много подценявате Челси вие феновете на Юнайтед,ама ще си говорим накрая.DoMiNaToR_ написа:Аз съм щастлив, че Челси продължихаЛивърпул щяха да станат шампиони, ако бяха минали Челси, но.. Наистина Челси определено не бяха по-добри в този мач, но пък кой е казал, че по-добрия трябва да спечели
П.С.Първият мач Челси превъзхождаха с много Ливърпуул така че за какво говорим.Айде живейте си в заблуда,че отбора ви ще спечели 5 трофея
![Изображение](http://i.data.bg/07/11/04/646997_orig.jpg)