Футбол
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Футбол
Вчера със защитата на Ливърпул стана точно това, което става със защитата на Юнайтед от две седмици насам. Изключително разконцентрирана.
-
-
И най-смешното е, че точно те говорят за "дупедавци" А техните фенове в провинцията са в пъти повече от София.napster написа:Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс
Тея от сектор Г големи комплексари станали
-
- BFL Team™
Точно на техните мачове при победа на Манчестър Ю се чуват мощните възгласи на радост...MoNteSo написа:И най-смешното е, че точно те говорят за "дупедавци" А техните фенове в провинцията са в пъти повече от София.napster написа:Да, аз съм дупедавец от 6 годишен. Найс
Тея от сектор Г големи комплексари станали
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Re: Манчестър Юнайтед - Астън Вила
О боже Ти си мислиш,че твоят Манчестър без пари ще е на това място?Щеше ли да бъдеш фен на Манчестър ако бяха примерно в Чемпиъншип?elit_sofia написа:MrDeqn къде са тръгнали тея Челси бе.Челси е такъв отбор , че когато няма пари са в златната среда 10 - 11 място.КУР ЗА ЧЕЛСИ!!!
Иначе за онова с дупевадците,макар че цска-р го е написал е доста правилно,българският футбол е на това ниво заради "великите" му "фенове" който са бояджий и всяка година си сменят цвета в зависимост от това кой отбор е станал шампион иначе през живота си не са отишли и веднъж на мач.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Манчестър Юнайтед - Астън Вила
Първо да ти кажа, че съм фен Юнайтед не защото са на първо място, а защото ми допада играта им и борбеността им. И не мога да разбера защо се водят спорове кой е по-добър. По-добър е който е шампион. Миналата година Юнайтед бяха най-добри. Нямаше кой да ги спре, докато тая година се вижда, че не са чак толкова, не споря.1912 написа:О боже Ти си мислиш,че твоят Манчестър без пари ще е на това място?Щеше ли да бъдеш фен на Манчестър ако бяха примерно в Чемпиъншип?elit_sofia написа:MrDeqn къде са тръгнали тея Челси бе.Челси е такъв отбор , че когато няма пари са в златната среда 10 - 11 място.КУР ЗА ЧЕЛСИ!!!
Иначе за онова с дупевадците,макар че цска-р го е написал е доста правилно,българският футбол е на това ниво заради "великите" му "фенове" който са бояджий и всяка година си сменят цвета в зависимост от това кой отбор е станал шампион иначе през живота си не са отишли и веднъж на мач.
Българския футбол не е в това положение точно заради феновете си... Защо в Англия, Италия, Франция, Германия, Холандия, че и Япония, Китай не си "сменят цветовете всяка година". Първо трябва да се оправи проблема с "ръководенето" на мачовете Да спрат да се продават мачове, да се оправят стадионите, терените. Това е работа най-вече на държавата разбира се.
П.П.: Не искам да се заяждам с никой. Казвам си мнението.
-
Много се лъжеш ако си мислиш че само в България се продават мачове.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Не, но @1912 за България говори. Нали видя в Италия - хванаха Ювентус и още няколко отбора и веднага във В група. В България просто не искат да ги хванат, щот им отърва повече да не ги хващат.
-
Напоследък забелязвам бум на купените мачове в родната ( колкото и да ме е срам да го кажа) А група,но в Италия даже да имаше продадени мачове нивото на футбола не спадна Моето мнение е че ако има хора по стадионите (както в другите страни) ще има и футбол по стадионите,най-малкото че ще има мотивация за футболистите,допълнителни приходи за отборите и тн..и най-вече при случващото в момента,тези хора който са недоволни ще излезат по улиците и ще настане хаос за БФС и просто мазните копеленца (мазни и плешиви) няма да имат голям избор
и доминатор@ смятам че грешно си ме разбрал не казвам че ти си бояджия или "дупевадец" ако наистина подкрепяш отбора си,ти си фен независимо от къде си
и доминатор@ смятам че грешно си ме разбрал не казвам че ти си бояджия или "дупевадец" ако наистина подкрепяш отбора си,ти си фен независимо от къде си
-
Челси : Ливърпул - 4:4 каво мислите??? аз по принцип съм фен на Ливърпъл, но правя евала на Челси, че успяха да се съвземат и да спасят мача си!! Иначе уникален мач нада ли ще има отбор да вкара 4 гола на Челси и то на техен терен
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Моето мнение е че челси не заслужаваха да продължат напред (казвам го с леки пристрастия) Ливърпул играха много добре,но някои грешки на рейна им попречиха...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Аз съм щастлив, че Челси продължиха Ливърпул щяха да станат шампиони, ако бяха минали Челси, но.. Наистина Челси определено не бяха по-добри в този мач, но пък кой е казал, че по-добрия трябва да спечели
-
Важен е резултата
-
Барса е шампион... мача снощи беше - страхотен, великолепен, извънземен, ако щете, НО това беше така най-вече заради многото грешки в защита и на двата отбора!Изгледайте головете и сами ще се убедите в това.Преставете си какво ще става, когато тези защити излезнат срещу Меси, Ето'о и компания
-
Според мен по-опасни са Челси. По-добри са в момента, по-добра форма и всичко. Ливърпуул просто се радват на голям късмет повечето време, въпреки че понякога играят на много високо ниво. И двата отбора ги мразя, така че няма голямо значение.
Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
Манчестър Юнайтед - Порто - тук много се притеснявам да не стане нещо... Както и да е, мача ще е оспорван до последната минута. Glory Glory Man United!
Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
Манчестър Юнайтед - Порто - тук много се притеснявам да не стане нещо... Както и да е, мача ще е оспорван до последната минута. Glory Glory Man United!
бих се радвал финала да е английски,най-малкото че за пореден път се обедих в това,че английските отбори играят великолепен фубол в европа!Няма да понеса Барса на финал,надеждите са ми Арсенал-Челси,ако тази вечер Манчестър отпадне Арсенал си осигурява мястото на финала...надявам се...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Трябва да ти кажа, че и Ман. Юнайтед искат Рибери, а си мисля, че ако недай си боже Роналдо или Тевез бъдат продадени, купуването на Рибери ще стане повече от наложащо (ако САФ не наложи някой юнуша, но все пак трябва и малко опит в отбора).napster написа:Барселона - Байерн - никаква тръпка. Победителя е ясен. Лятото на предстояща оферта от Барса не знам как може Рибери да откаже.
Да стискаме палци за Юнайтед и Виляреал.napster написа:Арсенал - Виляреал - тук също победителя е ясен, въпреки че топчиите имат затруднения.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Този мач най-сетне се видя сигурност в отбраната, но пък имаше проблем с изнасянето на топката Надявам се все пак да успеят да влязат във форма отново. Лично според мен грешно решение на САФ при изкарването на Бербатов. Той тъкно започна да играе и.. Но слава богу
Арсенал 3 - 0 Виляреал
Като им гледам головете, и двата са грешки в защитата, а днес се видя, че Юнайтед успява да удиржи нападателите (на Порто де ). Третият е от дузпа, според мен сгрешена от съдията.
Арсенал 3 - 0 Виляреал
Като им гледам головете, и двата са грешки в защитата, а днес се видя, че Юнайтед успява да удиржи нападателите (на Порто де ). Третият е от дузпа, според мен сгрешена от съдията.
-
Абе много подценявате Челси вие феновете на Юнайтед,ама ще си говорим накрая.DoMiNaToR_ написа:Аз съм щастлив, че Челси продължиха Ливърпул щяха да станат шампиони, ако бяха минали Челси, но.. Наистина Челси определено не бяха по-добри в този мач, но пък кой е казал, че по-добрия трябва да спечели
П.С.Първият мач Челси превъзхождаха с много Ливърпуул така че за какво говорим.Айде живейте си в заблуда,че отбора ви ще спечели 5 трофея