Мерси предварително
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
Не препоръчваме едитване на БФЛ с СМ. Кажи какви бъгове си забелязал1912 написа:Абе ще може ли някой да ми експортне бфл патча (с фисковете) от СМ.Появяват ми се разни бъгове (очевидно са от мен де) и искам да си сложа още работи към фифата...
Мерси предварително
Ми те стават от други работи,ама единият който 100% е от БФЛ е че не чувам песните,смисъл него на чиста фифа съм го забелязал,иначе аз се оправих с СМР версията само ако може поне патч SMP с песните ще съм благодаренsv3nc3 написа:Не препоръчваме едитване на БФЛ с СМ. Кажи какви бъгове си забелязал1912 написа:Абе ще може ли някой да ми експортне бфл патча (с фисковете) от СМ.Появяват ми се разни бъгове (очевидно са от мен де) и искам да си сложа още работи към фифата...
Мерси предварително
Is there a .cmp version for FIFA 09 - B.F.L. patch ?1912 написа:Абе ще може ли някой да ми експортне бфл патча (с фисковете) от СМ.Появяват ми се разни бъгове (очевидно са от мен де) и искам да си сложа още работи към фифата...
Мерси предварително
Thank you for your immediately answer !lqlqlq написа:Sorry mate,but there isn't .cmp versionOne of the reasons is that the patch isnt maded with CM 09 and also have some graphic changes