БФЛ FIFA 09 Release!!!
Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!
Тва си е от самата фифа нази година контролите са сменени, влизаш в май фифа и конфогър контролс
-
Знам,че сега сте заети с БФЛ ПЕС 09 патча,но искам да попитам ще правите ли БФЛ ФИФА 09 2.0 с Б Групите ???
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
То не е ли трудното само да са напрай само базата данни на играчите? Екипи, логота, банери, пана и т.н. лесно са праят ако тряя и аз ше са включа.
-
- BFL Team™
Няма да има Б групи. Тази година нямаме време за това. Една наистина добра база(такава каквато е за А група) се прави 2-3 месеца. Ние не правим базата с СМ. Даже СМ не го ползваме за нищо, защото е бъгав. Ти ще направиш екипи и т.н., ма я ги вкарай после в правилните формати за ФИФА, така че да не се появяват бели екипи, еднакви екипи, и т.н. и направи една добра инсталация. Не е толко просто колкото си мислите. Ти продължавай да си тренираш екипите и др. работи, харесват миRubo написа:То не е ли трудното само да са напрай само базата данни на играчите? Екипи, логота, банери, пана и т.н. лесно са праят ако тряя и аз ше са включа.
Може ли да попитам защо като пусна мача и ми зареди до средата ми излиза Don't Send ? Моля ви се помагайте
-
Мястото на поста не мисля че е в тая тема.... и виж дали си инсталирал правилно пачовете и изтрий папката FIFA09 от My Documents
-
Пача си шест на мен ми хареса, върви без проблем и подобрената графика си я бива. единственото гадно и най-реално нещо е че стамината на повечето играчи е малко и немогат да издържат цял мач
-
-
- BFL Team™
Изтегли си я наново и от различно място на предишното
-
Цялата фифа наново да тегля ??? Не може ли някой да ми прати този файл, няма ли да стане ?
-
- BFL Team™
не цялата фифа, само v1.1volov_fan написа:Цялата фифа наново да тегля ??? Не може ли някой да ми прати този файл, няма ли да стане ?
-
-
Ми аз инсталнах фифата и след туи няколко патча.Фифата си вървеше без бъгове.Изтеглих си бфл 1.0 1.1 1.2 и 1.3 и нямше бъгове нито ме е изхвъряло (само някои дребни неща като грешка във вестника и т.н.).
Реших че искам да си поцъкам както си ми беше преди фифата с старите патчове само без бфл.Дадох ънинстал на БФЛ патчовете и след туй влязох в ексето и дадох нали да се върне старата фифа 09 и преместих старите сейфове в моите документи.Да ама не влизам във фифата ама тя пак си е с бфл и като дам да играя кариера ме изхвърля щото тва са сейфове без бфлто.След това си инсталирах отново 1 от старите патчове но пак си остана бфлто.Въпроса ми е може ли да си играя когато си искам с или без бфлто и как се прави щот не ми се получи и рабирасе дали ще си ми се върне фифата с старите патчове които са инсталирани преди да е инсталнато бфлто или трябва да ги инсталвам отначало.
Реших че искам да си поцъкам както си ми беше преди фифата с старите патчове само без бфл.Дадох ънинстал на БФЛ патчовете и след туй влязох в ексето и дадох нали да се върне старата фифа 09 и преместих старите сейфове в моите документи.Да ама не влизам във фифата ама тя пак си е с бфл и като дам да играя кариера ме изхвърля щото тва са сейфове без бфлто.След това си инсталирах отново 1 от старите патчове но пак си остана бфлто.Въпроса ми е може ли да си играя когато си искам с или без бфлто и как се прави щот не ми се получи и рабирасе дали ще си ми се върне фифата с старите патчове които са инсталирани преди да е инсталнато бфлто или трябва да ги инсталвам отначало.
Здравейте момчета Регистрирах се във форума специално, за да ви кажа колко съм ви благодарен за невероятния пач, който сте направили. Попринцип не съм фен на фифа, но все пак реших да видя как е тазгодишния бфл пач и наистина останах приятно изненадан. Аз лично до сега не съм имал нито един проблем с него и със некст джен пача, който също използвам. Благодаря ви за усърдието отново
П.С. Особенно съм впечатлен от старанието да бъдат пресъздадени всичките български стадиони.
П.С. Особенно съм впечатлен от старанието да бъдат пресъздадени всичките български стадиони.