Футбол
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: Футбол
Барса си ги надигра по всички показатели . Статискитака от двата мача го показва. Барса е с класи над Челси !Всякакъв друг развой на нещата щеше а да са алогичнен.
И за съдията. Остави челси да играят 20 минути с човек повече, но кво е виновен ,че Челси толкова си могат .
Дузпите ... на повторенята се вижда ,че на практика няма такива , може да се поспори единствено за положението когато Пике игра с ръка ама удара беше от близо и нямаше как да реагира. При първата претенция на Челси за дузпа , когато Алвес събори тяхен играч , но фала се извърши ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ , това че църния реши да падне в наказателното е друг въпрос. Има редица такива случай и дузпи не са се свирили.
Другата сидуация дето Балак едва не преби съдията след това , няма никаква ръка. Топката се удря в подмишницата , играча е с груб и удара е от 2 м.
Първото падане на Дрогба , да дърпаше го за фланелката , както и Дрогба дърпаше защитника . В момента в който Дрогба пада защитника на Барса не бо дърпаше и просто Дрогба реши да симулира ,защото видя , че няма да може да отиграе топката. Второто падане на Дрогба ... идиален щагат на Туре , който избива топката и Дрогба пак играе театри. Преди това и двамата се дърпака и скубеха ама извън наказателното поле.
Челси не показаха никва игра и двата мача , дори гола им е супер случаен след редица рекушето топката попадна до Есиен , който просто я изрита напред ,както правят по принцип , ритат безцено .... то па зе че влезе , да красиво но случайно. Защитата на Барса беше леш ...
Радвам се ,че и двата ми любими тима са на финал . За мен лично финала е протоколен , защото който и отбор да спечели аз ще празнувам... в прочем аз съм го запразнил още от вторник
Няма такава радост любимия ти тим да спечели ШЛ !
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
А според теб дали имаше червен картон. Оная мазна чернилка на краката си немой да стои Тоя Анелка е такъв мишок, че нямам думи. До 20 мин не беше пипнал топка, а падна поне 16 пъти. Те Челси и двата мача правеха това, което правят най-добре - падане, ама яко падане и ритане, ама яко ритане.
И на мен и двата отбора са ми любими. Ама ще си викам за Юнайтед, де...
И на мен и двата отбора са ми любими. Ама ще си викам за Юнайтед, де...
-
И аз бях за Барса, защото Челси ме изнервиха до крайна степен с играта си, но да казвате, че не е имало дузпи и червен картон е смешно И Антракс ще ти задам един въпрос - Ако даден защитник играе с ръка на гол линията след удар от 2 метра, пак ли няма да има дузпа ? Впрочем ще ти задам и втори - Ако Манчестър бяха на мястото на Челси, пак ли ще ше да говориш така ?
-
- BFL Team™
Да ако играе на гол линията и удра я рака ОК . Ама в мача с челси нито едно от двете не се случи. Пике игра с ръка , но не е било на гол линията , дори нямаше удар а просото Анелка се опита да го премина и му я изрита от близо в ръката без да има ереме Пике да реагира . Ако говориш за второто положение кадето Балак я рита исе утря в ПРЕДМИШНИЦАРА на Туре топката беше далеееееч далеееееч от гол линията и едвали щеше да олучи и самата врата щото удара беше в аут .MoNteSo написа:И аз бях за Барса, защото Челси ме изнервиха до крайна степен с играта си, но да казвате, че не е имало дузпи и червен картон е смешно И Антракс ще ти задам един въпрос - Ако даден защитник играе с ръка на гол линията след удар от 2 метра, пак ли няма да има дузпа ? Впрочем ще ти задам и втори - Ако Манчестър бяха на мястото на Челси, пак ли ще ше да говориш така ?
-
И какво като не е до гол линията. Не трябва да има дузпа ли ?
Това ще е най- тъпия финал!
Това ще е най- тъпия финал!
-
- BFL Team™
Трябваше да има дузпа ако имаше дузпа. Дузпата я видяха само феновете на Челси . Ако за игра с мишница се даваше дузпа то тогава нямаше кой да бие челси . Тяхната единствена надежда е някой да им изкара дузпа. С футлбол не могат да се прояват ама са царе в симулациите.
Статискиката от двама мача :
Барселона : Челси
Статискиката от двама мача :
Барселона : Челси
- Удъри - 34 : 17
Корнери - 16 : 8
Владеене на топката - 65% : 35 %
Нарушения - 22 : 37
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
http://vbox7.com/play:47af7102 Не се ли спъна сам в крака си, а?! Пък да не говорим, че преди това имаше фал на ДрогбаMoNteSo написа:И аз бях за Барса, защото Челси ме изнервиха до крайна степен с играта си, но да казвате, че не е имало дузпи и червен картон е смешно ..
-
Говоря за ръцете, не се прави на ударен.И Антракс не ми отговори на втория въпросDoMiNaToR написа:http://vbox7.com/play:47af7102 Не се ли спъна сам в крака си, а?! Пък да не говорим, че преди това имаше фал на ДрогбаMoNteSo написа:И аз бях за Барса, защото Челси ме изнервиха до крайна степен с играта си, но да казвате, че не е имало дузпи и червен картон е смешно ..
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ми да, може би аз не виждам..MoNteSo написа:Говоря за ръцете, не се прави на ударен.И Антракс не ми отговори на втория въпросDoMiNaToR написа:http://vbox7.com/play:47af7102 Не се ли спъна сам в крака си, а?! Пък да не говорим, че преди това имаше фал на ДрогбаMoNteSo написа:И аз бях за Барса, защото Челси ме изнервиха до крайна степен с играта си, но да казвате, че не е имало дузпи и червен картон е смешно ..
-
Мислех, че говориш за другите две искания за дузпи.А спец. за тоя фал сега нямам време да обяснявам, защо мисля че има червен картон, но като се прибера ще ти разясня как стоят нещата с правилата.DoMiNaToR написа:Ми да, може би аз не виждам..
-
- BFL Team™
MoNteSo написа:....И Антракс не ми отговори на втория въпрос
Да ти го нарисувам ли ???AntrAcsA написа:Да ако играе на гол линията и удра я рака ОК . Ама в мача с челси нито едно от двете не се случи. Пике игра с ръка , но не е било на гол линията , дори нямаше удар а просото Анелка се опита да го премина и му я изрита от близо в ръката без да има ереме Пике да реагира . Ако говориш за второто положение кадето Балак я рита исе утря в ПРЕДМИШНИЦАРА на Туре топката беше далеееееч далеееееч от гол линията и едвали щеше да олучи и самата врата щото удара беше в аут .MoNteSo написа:И аз бях за Барса, защото Челси ме изнервиха до крайна степен с играта си, но да казвате, че не е имало дузпи и червен картон е смешно И Антракс ще ти задам един въпрос - Ако даден защитник играе с ръка на гол линията след удар от 2 метра, пак ли няма да има дузпа ? Впрочем ще ти задам и втори - Ако Манчестър бяха на мястото на Челси, пак ли ще ше да говориш така ?
Няма как Манчестър да попаднат в подобна ситуация. Тяхната игра е базирана на съвсем друг принцип. Не разчитат на постояно изсипване на топката в противниковата половина и Дрогба да им изсимулира несъществуваща дузпа .
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Гледахте ли вечното дерби ?
-
Аз съм левскар,но все пак съжалявам , че дадох 10 лева за билет за да гледам тая пародия на футбол.ЦСКА ги имаше първите 15-20 минути на първото полувреме,след това Левски им вкараха гол и те се стреснаха.През второто полувреме ЦСКА пак натиснаха първите 10 минути и пак Левски им вкара гол и оттам свърши и мача.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
И аз съм левскар, но съжалявам, че отделих 95 мин. от живота си Емил Велев не трябваше да пуска Гонзо и Йовов, ама негов си проблем.elit_sofia написа:Аз съм левскар,но все пак съжалявам , че дадох 10 лева за билет за да гледам тая пародия на футбол.ЦСКА ги имаше първите 15-20 минути на първото полувреме,след това Левски им вкараха гол и те се стреснаха.През второто полувреме ЦСКА пак натиснаха първите 10 минути и пак Левски им вкара гол и оттам свърши и мача.
Батков:
"В края ги пожалихме, като можехме да направим едно ново 5:0 за историята. Победа срещу ЦСКА винаги е сладка, особено когато тя идва в толкова тежка година, белязана от фиаско в евротурнирите, отпадане от Купата на България и слаби игри в шампионата."
-
DoMiNaToR написа:И аз съм левскар, но съжалявам, че отделих 95 мин. от живота си Емил Велев не трябваше да пуска Гонзо и Йовов, ама негов си проблем.elit_sofia написа:Аз съм левскар,но все пак съжалявам , че дадох 10 лева за билет за да гледам тая пародия на футбол.ЦСКА ги имаше първите 15-20 минути на първото полувреме,след това Левски им вкараха гол и те се стреснаха.През второто полувреме ЦСКА пак натиснаха първите 10 минути и пак Левски им вкара гол и оттам свърши и мача.
Батков:
"В края ги пожалихме, като можехме да направим едно ново 5:0 за историята. Победа срещу ЦСКА винаги е сладка, особено когато тя идва в толкова тежка година, белязана от фиаско в евротурнирите, отпадане от Купата на България и слаби игри в
шампионата."
Защо с всяко ново изказване на Бай Ганьо (Тодор Батков) започвам да си мисля , че той е проблема на Левски?! А това за Гонзо и Йовов , просто нямам думи.Напълно идиотска постъпка от страна на Кокала.Така само си изгърмя две от трите си възможни смени.Харесаха ми само хореографиите на двете агитки.Наистина този път феновете и на двата отбора се бяха постарали много.
-
За мен това с Йовов и Гонзо си беше нещо като тактика.
-
Може и така да е било...Кой знае. Все пак още си мисля , че е идиотщина.Може да е било с цел да стресне чорбата.
-
От много време никой не може да се стресне от тея двамата, особено на загрявките са страшни...
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Е, вижте тактиките до какво водят - http://levski.gol.bg/article.php?id=55406
-
Нека всички левскари да благодарим на г-н Емил Велев.