Футбол

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
MrDeqn

Re: Футбол

Мнение от MrDeqn »

На Гонзо си му беше време да приключва ... е не трябваше по тоя начин
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Мен пък ме боли патката за гонзо!

Интересно ми е само и ще попитам дали някой от вас е наясно със случилото се извън столицата футболно нещо на 9ти май?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Мен пък ме боли паткта кво се е случило на 9-ти май ;)
По важното е Гонзо да се оправи !
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

AntrAcsA написа:Мен пък ме боли паткта кво се е случило на 9-ти май ;)
По важното е Гонзо да се оправи !
прав си,гонзо е институция!другите отбори в България освен Левски и Цска не заслуват внимание! ;)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

Виж сега @lqlqlq, четох малоумните ти теми и коментари за Ботев ПЛОВДИВ. В други случай бих се възддържал от коментар, но защо трябва на всякъде да пишеш или да налагаш мнение колко всъщност е велик Ботев Пл. Който е чувал за Ботев да си харесва и подкрепя. Дреми ми на мен, че бил най-стария клуб. С к'во е заслужил да съм му фен. Като много го харесваш, подкрепяй си го и толкова, не се излагай.
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

DoMiNaToR написа:Виж сега @lqlqlq, четох малоумните ти теми и коментари за Ботев ПЛОВДИВ. В други случай бих се възддържал от коментар, но защо трябва на всякъде да пишеш или да налагаш мнение колко всъщност е велик Ботев Пл. Който е чувал за Ботев да си харесва и подкрепя. Дреми ми на мен, че бил най-стария клуб. С к'во е заслужил да съм му фен. Като много го харесваш, подкрепяй си го и толкова, не се излагай.
оффф би му майката...кво подрепям отбора бе човек,ядосвам се за тва че никой не го ебе кво всъщност става в българският футбол!ако тва беше цска ся в момента щеше да е голям проблем,нали?същото щеше да е ако бях фен на левски или цска.никой нямаше да го боли за кво пиша!
+тва аз не говоря конкретно за Ботев,ако беше някой друг отбор на нашето място щах да го защитя!веднага мога да ви дам примери с добруджа и дунав!ама вас кво ви ебе нали ваще отбори са си добре!

аз повече в тоя форум няма да влизам,някой от модераторите ако иска да ме банне!!!щом съм ви толкова неприятен,добре бе!!!!
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

lqlqlq написа:
DoMiNaToR написа:Виж сега @lqlqlq, четох малоумните ти теми и коментари за Ботев ПЛОВДИВ. В други случай бих се възддържал от коментар, но защо трябва на всякъде да пишеш или да налагаш мнение колко всъщност е велик Ботев Пл. Който е чувал за Ботев да си харесва и подкрепя. Дреми ми на мен, че бил най-стария клуб. С к'во е заслужил да съм му фен. Като много го харесваш, подкрепяй си го и толкова, не се излагай.
оффф би му майката...кво подрепям отбора бе човек,ядосвам се за тва че никой не го ебе кво всъщност става в българският футбол!ако тва беше цска ся в момента щеше да е голям проблем,нали?същото щеше да е ако бях фен на левски или цска.никой нямаше да го боли за кво пиша!
+тва аз не говоря конкретно за Ботев,ако беше някой друг отбор на нашето място щах да го защитя!веднага мога да ви дам примери с добруджа и дунав!ама вас кво ви ебе нали ваще отбори са си добре!
А как може да ме е*е к'во става, след като за спорта в България не се отделя и 1 стотинка. Всеки мач купен. Аз български футбол съм се отказал да гледам отдавна. Единствено по-интересни са ми "дербитата" между Левски, ЦСКА и Литекс, но след оня ден :X Дреми ми на кой съм фен. Щом се играе футбол се спазват правила. Да фен съм на Левски... и какво от това - някой може ли да отрече, че при червения картон на Удоджи нямаше такъв и за Минев. Да кажем грешка, ОК. Ама всеки мач, малко намирисва, а?!

Това е българския футбол, това сме българите.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Не ми е ясно , мен пък за какво трябва да ме ебе за Ботев Пловдив или за друг отбор различен от Левски , след като съм фен на Левски ?? Какъв е смисъла ? За какво пък ти ще ми даваш наклон на оная ми работа ??
Не ме интересува нито Ботев , нито Мотев , нито кво е станало с тях на 9-ти май .
Интересувам се до долкова ,че ги правя в ПЕС-а , но само до там , нито ще им стана фен нито нищо .
Да си фен на даден отбор не е нещо което се налага. Това е просто избор , който го правиш веднъж , от самосебеси при различни обстоятелсва , симпатии и си такъв докато не умреш или не стане някакво събитие, което да разбие всичките ти представи за този отбор . Никога няма да тръгна да налагам на някой фен на ЦСКА или БОТЕВ да става фен на Левски , защто това е все едно да му изкараш сърцето и да искаш там да нахакаш друго . Това , че има повече сини и червени сърца си е изцяло по вина на останалите отбори .
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

AntrAksA@
Абсолютно си прав,мисълта ми е друга ;) Става въпрос,че никой не го интересува за другият отбор,нека неговият си е добре а другият да се разпада.Ето за това футболът ни е на такова ниво.Докато има хора като Хростолов,Томов и Михайлов така ще е...
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

lqlqlq написа:AntrAksA@
Абсолютно си прав,мисълта ми е друга ;) Става въпрос,че никой не го интересува за другият отбор,нека неговият си е добре а другият да се разпада.Ето за това футболът ни е на такова ниво.Докато има хора като Хростолов,Томов и Михайлов така ще е...
:rofl: Ама ти мислиш, че само в България е така?! Да не мислиш, че на фен на Милан му дреме к'во се случва с Интер или обратно. :X :wasntme:
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

DoMiNaToR написа:
:rofl: Ама ти мислиш, че само в България е така?! Да не мислиш, че на фен на Милан му дреме к'во се случва с Интер или обратно. :X :wasntme:
чудесен,просто чудесен пример :rofl: пред 1-2 години когато борусия дортмунд изпаднаха в голяма финансова криза,та чак си продадоха името на стадиона,шалке веднага отпуснаха пари.Пък и ся ако се опиташ да ме убедиш че футболът ни е на по-добро ниво от италиянският...там без конкуренция няма да има футбол,НО там има футбол,феновете са доволни,прават си хореотата по трибуните (и въобще всички са щастливи :rofl: )
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

lqlqlq написа:
DoMiNaToR написа:
чудесен,просто чудесен пример :rofl: пред 1-2 години когато борусия дортмунд изпаднаха в голяма финансова криза,та чак си продадоха името на стадиона,шалке веднага отпуснаха пари.Пък и ся ако се опиташ да ме убедиш че футболът ни е на по-добро ниво от италиянският...там без конкуренция няма да има футбол,НО там има футбол,феновете са доволни,прават си хореотата по трибуните (и въобще всички са щастливи :rofl: )
Не се опитвам да те обедя в нищо (то би било лудост :D ). Опитах се да ти дам пример, ти реши, че е смешно. След около 50-60 години и ние може би ще се радваме на българските грандове, играещи през 2 дена, ту във финалите на ШЛ, ту в яростна борба за шампионата на България. Трябва много помощ от държавата. А тя не стига, че не помага, ами и пречи.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

:party: :party: Накараха ни да поистръпнем малко, но... :whew: Това си беше един от най-слабите мачове през сезона. Браво на Сър Алекс за смените, пък Тевез доказа, че е за Ман Юнайтед. Просто играта им оживя след влизането му.
napster

Мнение от napster »

А онова леке се помисли за много велик, че да не показва уважение към сър Алекс за решението му да го смени и така да го пази за важния мач. Такъв характер не ни трябва, не е нормално да поставяш себе си преди отбора. Срамота, срамота...
А Бербатов направи доста силен мач, 2 асистенции, добро задържане и точни пасове.
В същото време Мартин и Валери изиграха доста добър мач, като за малко и двамата да се разпишат.
Изображение
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

napster написа:А онова леке се помисли за много велик, че да не показва уважение към сър Алекс за решението му да го смени и така да го пази за важния мач. Такъв характер не ни трябва, не е нормално да поставяш себе си преди отбора. Срамота, срамота...
А Бербатов направи доста силен мач, 2 асистенции, добро задържане и точни пасове.
В същото време Мартин и Валери изиграха доста добър мач, като за малко и двамата да се разпишат.
:rofl: :rofl: Аз говорех за вчерашния мач с Уигън (1 - 2) :P Явно не си го гледал :)
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

:party: :party: :party: :party: :party: :party:
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Fact Rafa - 18 times :party: :party: :party: :party: :party:

Glory Glory Man United :devil:
Изображение