Бъг

Всичко свързано с FIFA Manager 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Публикувай отговор
RRStoyanov

Бъг

Мнение от RRStoyanov »

Здравейте,

след като Football Manager-а започна да се влачи безобразно много с вскя нова версия и след като се наиграх на ПЕС-а, реших да пробвам нещо ново. Купих си Фифа Мениджъра (писна ми да се занимвам с неработещи кракове, за това си я купих) и разбира се се размазах... Страаааааааашна игра, поне на мен много ми харесва. Както и да е... така и не успях на официалния им сайт да намеря къде да докладвам за бъг, та реших да го направя тук (предполагам администраторите на форума са по-запознати).

Ето скрийн шот -> http://www.ht-bg.net/private/FIFAMANAGER2009_BUG.jpg

Обяснявам как стана.
- имах две срещи в два поредни дни, но видях прекалено късно. да речем, че срещите са били в Петък и Събота, а аз съм видял в Сряда. Разбира се видях кой от двата мача мога да изместя и видях, че мога само този в Петък. Та... мръднах го един ден и после проверих да видя дали мога още, след като видях че може, пак го мръднах и видях, че стана за текущия ден (Сряда). След като цъкнах бутона ">" (за прогреса) и очаквах да си видя състава, но вместо това... срещата не се изигра :) Това беше в началото на сезона и реших, че все някога до края ще се изиграе, но сезона свърши, сега почна световното, всички мислят за новия сезон и така. ;)

Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Manager 2009”