Това вече е върха направо
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
-
Това вече е върха направо
Тая фифа мениджър си мислех,че ме е измула до край със нейните скапани бъгове ама ся направо вече ме разби играя си снощи тъкмо започнах новия сезон изиграх 4 мача и изведнъж неска като се пробвах да влезна в сейфа ми играта крашва някой да знае нещо по въпроса,защото като гледам май ще се откажа от тая игра
Re: Това вече е върха направо
ХАХА и на мене така вчера си играя и неска като пробвам като си пусна играта трагва и като заредя сезона и ме изхварля
-
Тея от ea games са измислили доста сериозна защита против пиратски копия а?
EDIT: Пробвах 4 различни сейфа и всеки път стига до едно място и ме изхвърля от игратабез да ми даде грешка просто ме праща на работния плот
EDIT: Пробвах 4 различни сейфа и всеки път стига до едно място и ме изхвърля от игратабез да ми даде грешка просто ме праща на работния плот
-
Оправи се чак на петия сейф който е направен 25 минуто преди последния ми се пусна прави по често бързи сейфове и се моли да направят крак за ъпдейт 3 в който уж имало фикс за тоя проблем
-
"Save"-a крашва заради ЕА.
П.П: Ако искаш да нямаш повече проблеми с това, защото и при мен бе така!Всеки път "save"-ай на ново място .
П.П: Ако искаш да нямаш повече проблеми с това, защото и при мен бе така!Всеки път "save"-ай на ново място .
-
Аз си правя бързи сейфове сега ще си ги правя по-често