__SaNd1__ написа:реални рекламни пана - като тези на мачовете, който рекламират Ринг БГ и Про БГ
Между другото на ПЕС има елекронни рекламни пана - нали ги знаете както на Емирейтс или Камп Ноу ... около терена. Може ли и на фифа-та да се направят?
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
Иначе ми се иска да се направят следните неща, почти същите като на __SaNd1__:
- А Група с 16 - те отбора, за всеки един титулярен и резервен екип + вратарски, а за наще "гиганти" Левски и ЦСКА и третите.
- Купа на България.
- Суперкупа на България, а този бъг където ако спечелиш А група и купата, играеш срещу себе си да се оправи...
- Относно евротурнирите, Първия да играе в Шампионска Лига и наистина нашия шампион да започва от предварителния кръг а не от груповата фаза, 2, 3 и 4 място - УЕФА Лига Европа.
- Песни за всичките 16 отбора от А Група.
- Феновете на отборите да са с шалчета. Ако е възможно, когато един отбор е домакин голяма част от стадиона да е в негови фенове а отбора гост със фенове във гостуваща агитка. Това не съм го виждал в новите ФИФИ, но ако го има ме поправете...
- Играчите да не са със издути скилове а със горе-долу нормалните (казвам горе долу, защото е трудно да се направят перфектни).
- Ако може поне няколко имена на български футболисти да се казват от коментатора.
Като цяло е това...