Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
LEVSKI_ULTRAS

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от LEVSKI_ULTRAS »

peterx написа:
Levski_forever написа:Изображение
Много хубаво постерче! Браво! :clap:
защо там при отборите няма БЕРОЕ???
vesko78

Мнение от vesko78 »

Аз мисля ,че е по -добре футболистите от българското първенство трябва да получават повече точки от максималните ,доколкото си спомням 80 - 82 .Защото е по добре да спечелиш ШЛ с български играчи ,докато сега се получава предимно сповече 'чужденци'.Защотопримерно в ЛЕВСКИ само Рабех ,Жо и Зе са добре .
LEVSKI_ULTRAS

ЗАЩО НА ПОСТЕРА НЯМА БЕРОЕ?????????!!!!!
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Спокойно бе човек. Айде напиши го още 10 пъти. Веднъж си го написал , когато го видят съм 100% сигурен , че ще го поправят. ;)
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

LEVSKI_ULTRAS написа:ЗАЩО НА ПОСТЕРА НЯМА БЕРОЕ?????????!!!!!
Ми няма, откаде да знам що, по принцип нещо пречи ли ти?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

vesko78 написа:Аз мисля ,че е по -добре футболистите от българското първенство трябва да получават повече точки от максималните ,доколкото си спомням 80 - 82 .Защото е по добре да спечелиш ШЛ с български играчи ,докато сега се получава предимно сповече 'чужденци'.Защотопримерно в ЛЕВСКИ само Рабех ,Жо и Зе са добре .
МОООООЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :^) ?
unknown25

Мнение от unknown25 »

sv3nc3 написа:
vesko78 написа:Аз мисля ,че е по -добре футболистите от българското първенство трябва да получават повече точки от максималните ,доколкото си спомням 80 - 82 .Защото е по добре да спечелиш ШЛ с български играчи ,докато сега се получава предимно сповече 'чужденци'.Защотопримерно в ЛЕВСКИ само Рабех ,Жо и Зе са добре .
МОООООЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :^) ?
80-82 ... ??? :^) Ти Абидал от Барселона е с 82-83 ти искаш наши футболисти дя са толкова силни. Според мене около 60-70 ... може би :)
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

Видях, че има възможност да се направи една обща Б група, ако ви трябват хора които да се занимават с Б групата аз бих помогнал :nerd:
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
volov_fan

Мнение от volov_fan »

Аз и още 2 момчета работим по "Б" групите, ако искаш пиши на ЛС :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

volov_fan написа:Аз и още 2 момчета работим по "Б" групите, ако искаш пиши на ЛС :)
Казвам още отсега, ние от БФЛ не правим Б групите, тези 2 момчета предложиха да ги направят, а ние ще ги добавим към нашия патч. Ако няма Б групи вината не е наша. Както казах по нагоре в БФЛ със СИГУРНОСТ ще има цялата А група + 3-те отпаднали отбора през миналия сезон.
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Те Беласица се разпаднаха, така че няма смисъл да влизат в играта. поне така мисля аз де
Изображение
Изображение
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

to6kobg написа:Те Беласица се разпаднаха, така че няма смисъл да влизат в играта. поне така мисля аз де

Точно така! А и така ще е някакси тъпо , само с А Група и 3 отбора. По-добре или само А Група или А Група + Б Групите. :)
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

elit_sofia написа:
to6kobg написа:Те Беласица се разпаднаха, така че няма смисъл да влизат в играта. поне така мисля аз де

Точно така! А и така ще е някакси тъпо , само с А Група и 3 отбора. По-добре или само А Група или А Група + Б Групите. :)
Това с 3-те допълнителни отбора го правим за да има изпадащи отбори.
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Да знам , но пак ... Но вие си знаете! :)
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Е, най-добре ще е да има всички отбори до А РФГ, с всички стадиони и лица, но фактите ще са малко по-различни.
ULTRAS LOKO PD

Мнение от ULTRAS LOKO PD »

Това с 3-те допълнителни отбора е добре само че какво ще стане ако твоят отбор изпадне? 2 сезона напред ли ще ни прехвърля?
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

ULTRAS LOKO PD написа:Това с 3-те допълнителни отбора е добре само че какво ще стане ако твоят отбор изпадне? 2 сезона напред ли ще ни прехвърля?
Като изпаднеш, играеш 1 сезон само 4 мача за наказание че си отпаднал и се връщаш в А група през следващия сезон ;)
LEVSKI_ULTRAS

sv3nc3 написа:
ULTRAS LOKO PD написа:Това с 3-те допълнителни отбора е добре само че какво ще стане ако твоят отбор изпадне? 2 сезона напред ли ще ни прехвърля?
Като изпаднеш, играеш 1 сезон само 4 мача за наказание че си отпаднал и се връщаш в А група през следващия сезон ;)
не мисля че ще има някой който да изпадне!!!
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

+ Това си мисля , че като натрупаш бая лоши резултати те уволняват дори преди да си изпаднал. :)
Изображение
unknown25

Мнение от unknown25 »

unknown25 написа:
__SaNd1__ написа:реални рекламни пана - като тези на мачовете, който рекламират Ринг БГ и Про БГ
Между другото на ПЕС има елекронни рекламни пана - нали ги знаете както на Емирейтс или Камп Ноу ... около терена. Може ли и на фифа-та да се направят? :wasntme: Иначе ми се иска да се направят следните неща, почти същите като на __SaNd1__:

- А Група с 16 - те отбора, за всеки един титулярен и резервен екип + вратарски, а за наще "гиганти" Левски и ЦСКА и третите.
- Купа на България.
- Суперкупа на България, а този бъг където ако спечелиш А група и купата, играеш срещу себе си да се оправи...
- Относно евротурнирите, Първия да играе в Шампионска Лига и наистина нашия шампион да започва от предварителния кръг а не от груповата фаза, 2, 3 и 4 място - УЕФА Лига Европа.
- Песни за всичките 16 отбора от А Група.
- Феновете на отборите да са с шалчета. Ако е възможно, когато един отбор е домакин голяма част от стадиона да е в негови фенове а отбора гост със фенове във гостуваща агитка. Това не съм го виждал в новите ФИФИ, но ако го има ме поправете...
- Играчите да не са със издути скилове а със горе-долу нормалните (казвам горе долу, защото е трудно да се направят перфектни).
- Ако може поне няколко имена на български футболисти да се казват от коментатора.

Като цяло е това...
Да добавя едно нещо. Могат ли и емблемите на българските отбори да са като на другите от оригиналната ФИФА - смисъл да не са по-малки или по-големи, по-изкривени ами да са в същите размери...
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”