Стадиони
Re: Стадиони
Искам само да питам имали някой линк само към ст.Георги Аспарухов штото ,V2 пача хем нешта да го свалям хем няма сиид(от Zamunda.net), ако някой има щте сум му благодарен
Благодаряти много- сега щте се разцепя на този стадион
Българска армия е станал много добре особено рекламните пана са много яки обаче на мен ми се струва че стадиона е малко нисък всравнение с Васил Левски и Герена
Естествено, че ще е така! Просто е по-малък от тях. Направили са го максимално реаленmagog написа:Българска армия е станал много добре особено рекламните пана са много яки обаче на мен ми се струва че стадиона е малко нисък всравнение с Васил Левски и Герена
-
-
Какво става, как въврвят стадионите!? Да очакваме ли нещо? Тоя форум нещо мн яко замлъкна в последно време:)
-
случайно някои да има линк за бьлгарска армия че немога да вляза в стария форум
dexxxter написа:случайно някои да има линк за бьлгарска армия че немога да вляза в стария форум
http://files.filefront.com/BUL___Bulgar ... einfo.html
eto, enjoy
Искам да питам как да превърна файл от 3dm в bin файл??? ако може да ми каже някой от БФЛ ПЕС Тийм
-
- BFL Team™
много работа е брато трябва да ти обяснявам цял денGhost Rider написа:Искам да питам как да превърна файл от 3dm в bin файл??? ако може да ми каже някой от БФЛ ПЕС Тийм
-
- BFL Team™
EEEEe Хари, къде се губиш бе (то по- скоро аз се губя, ама това е защото ти ми каза да кажа на момичето ся ще праиш два стадиона щото тя ми почупи сърцето )haryyy написа:много работа е брато трябва да ти обяснявам цял денGhost Rider написа:Искам да питам как да превърна файл от 3dm в bin файл??? ако може да ми каже някой от БФЛ ПЕС Тийм
Аплодисменти, за Хари, щото той мн мн не влиза тук
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Искам само пак да питам едно нещо което ми трябва спешно плс,плс,плс,някои ако има примерно -Хари,ако има 3dsREB папката да е качи във FileFront.com или
в някои друг саит плс.че много ми трябва!!!!
в някои друг саит плс.че много ми трябва!!!!