Да бе стигаBg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месец
![Wink ;)](./images/smilies/wink2.gif)
Да бе стигаBg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месец
Ае стига сте им досаждали, че ще вземат пак да се замислят като след БФЛ ФИФА 07 Версия 2.0 дали да продължават да правят пачове!rap17ka7a написа:Да бе стигаBg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месецизлиза най късно средата на Октомври!
Моя грешка мислех че говори кога ще излезе фифата!А не за пача...Naycho_Naychev написа:Аре сега...Септември...Октомври.... още малко ще поискате да пуснем пача преди да е излязла новата ФИФА !!!rap17ka7a написа:Да бе стигаBg_Fen написа:Дано да излезе някъде към Ноември месецизлиза най късно средата на Октомври!
Земи си и си направи ти патч и си го играй октомври ,за да ти е интересно.. Не му било интересно да излезе на нова година. Тогава специално ти ще разбиреш,че е излязъл на 1ви Януари ,че да ти е интересно (щото на 31.12 няма да ти е) !Bg_Fen написа:Да съм споменал някаде,че не ми харесва вашата работаПросто не искам да излиза на нова година защото не е интересно.
Въпреки, че нямам конзола това ще бъде много ЯКО!!!Levski_forever написа:Тази година може да очаквате и PS3 и XBOX 360 версия за BFL FIFA
Ей льольо не ми се прави на интересен и велик в нета !!![BFL]Mancho_United написа:Земи си и си направи ти патч и си го играй октомври ,за да ти е интересно.. Не му било интересно да излезе на нова година. Тогава специално ти ще разбиреш,че е излязъл на 1ви Януари ,че да ти е интересно (щото на 31.12 няма да ти е) !Bg_Fen написа:Да съм споменал някаде,че не ми харесва вашата работаПросто не искам да излиза на нова година защото не е интересно.
Oтговорих ти на този въпрос, престани с глупавите въпроси!maserati1992 написа:Дали в пача ще има стадионите на отборите от А група и дали ще има всички лица на играчите от А група
Ами търсих на всякъде и не можах да намеря твоя отговорkyynadd написа:Oтговорих ти на този въпрос, престани с глупавите въпроси!maserati1992 написа:Дали в пача ще има стадионите на отборите от А група и дали ще има всички лица на играчите от А група
Да затова бях почти сигурен, че няма да има всички лица защото няма откъде да ги намерите, но за стадионите ми е по-важно да разбераZhivkoBGR написа:НЕВЪЗМОЖНО Е, повтарям НЕВЪЗМОЖНО е да има всички лица!