Davidcho написа:Бе мани ти бъзика ама ми пращат днеска код и ми дават некфи стъпки. Свалям EA Downloader и да пусна да го инсталирам пише "Error reading setup initialization file" ... Някакви идеи

Davidcho написа:Бе мани ти бъзика ама ми пращат днеска код и ми дават некфи стъпки. Свалям EA Downloader и да пусна да го инсталирам пише "Error reading setup initialization file" ... Някакви идеи
cesekara1948 написа:Мерси за информацията,а още един въпрос-оправен ли е проблема с уволняването
Проблем с уволняването няма. Това е само бета на онлайн режима на FIFA Manager 10.cesekara1948 написа:И още нещо-това за Фифа манагер 10 или 09 е за игра онлайн ?
Как го оправи проблема ?bianabol написа:исписва ми някаква грешка и не мога да се вържа към никоя игра ...някой имал ли е подобен проблем
Верно ли никой не знаеDavidcho написа:Davidcho написа:Бе мани ти бъзика ама ми пращат днеска код и ми дават некфи стъпки. Свалям EA Downloader и да пусна да го инсталирам пише "Error reading setup initialization file" ... Някакви идеи
Това е бета и е само мултиплейър. И можеш да играеш колкото пожелаеш сезонаcesekara1948 написа:Мерси за информацията,а още един въпрос-оправен ли е проблема с уволняването
kgb22 написа:Това е бета и е само мултиплейър. И можеш да играеш колкото пожелаеш сезонаcesekara1948 написа:Мерси за информацията,а още един въпрос-оправен ли е проблема с уволняването
някой ще ми отговорили на въпросаEblumer написа:извинете за тъпия въпрос но от къде мога да го сваля демото или по точно бета версията че не разбрах от къде го славалятеблагодаря предварително
Абе ти понякога не четеш ли другите к'во пишат:Eblumer написа:някой ще ми отговорили на въпросаEblumer написа:извинете за тъпия въпрос но от къде мога да го сваля демото или по точно бета версията че не разбрах от къде го славалятеблагодаря предварително
![]()
+ това още в първия пост си пише:kgb22 написа:http://board.fm09.de/index.php?showtopic=11804 ето откъде трябва да се регистрираш и да пратиш имайл.
Vencoi написа:http://board.fm09.de/index.php?showtopic=11804
p.s. Ако някои получи ключ да казва ще играем заедно