Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
Ааа и също както някой спомена да направите на тренерите снимки и да можем да си слагаме мениджери от българското първенство плюс да речем стоичков георги василев димитръ пенев и всички мениджери от а-група.Също ако може да се направят там кадето идват от клубната школа таланти в първият отбор да се сложат реални момчета от школата а не някакви измислени албанци австриийци турци и всякакви

(несъм сигурен дали може да се направи).Това за сега ми мина през главата и още онова в предните страници което бях казал за отбелязването на хеттрик да изписва срещу името на играча зашото миналата година го нямаше.
Очаквам компетентно мнение от БФЛ-ТИЙМ може ли някой от тези неща да се направят в бъдещият патч.