Освен това може да има още куп проблеми ама е факт, че някои ги мързи да четатyambolov написа:преди да инсталирате си изтрийте папката fifa 10 от my documents и няма да имате проблеми...то си го пише точно и ясно ама явно няма кой да чете
BFL FIFA 10 - Demo released
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: BFL FIFA 10 - Demo released
-
Не аз си прочетох всичко, после като си преинстал фифата ми стана!Но благодаря че се опитахте да ми помогнете.lqlqlq написа:Освен това може да има още куп проблеми ама е факт, че някои ги мързи да четатyambolov написа:преди да инсталирате си изтрийте папката fifa 10 от my documents и няма да имате проблеми...то си го пише точно и ясно ама явно няма кой да чете
-
Е аз не съм дал пример с теб де,ама радвам се че ти е тръгнал патча
-
Вече на Левски вр. екипи не са със жълто, а със ЧЕРНО!
И аз казах същото за вратарския екип на ЦСКА. Отговора беше, че това е само за демото. И в Целия пач ще са истинските екипи. Предполагам, че това важи и за Левски.lyachi написа:Вече на Левски вр. екипи не са със жълто, а със ЧЕРНО!
-
а,да запитам,някой има ли си на идея какви ще са третите екипи на левски,защото доколкото съм запознат са задължени от уефа да имат такива като участнижи в лига европа,и ще ги има ли в патча?
-
- BFL Team™
Трябва да ги видиме, иначе няма как да ги сложиме.yambolov написа:а,да запитам,някой има ли си на идея какви ще са третите екипи на левски,защото доколкото съм запознат са задължени от уефа да имат такива като участнижи в лига европа,и ще ги има ли в патча?
-
мен точно това ме интересуваше,дали някой ги е виждал и ако ги види да ги качи тука за да могат да се направят,попринцип като ги вида не е порблем да ги направя,но доколкото знам си има човек от бфл който се занимава с това.sv3nc3 написа:Трябва да ги видиме, иначе няма как да ги сложиме.yambolov написа:а,да запитам,някой има ли си на идея какви ще са третите екипи на левски,защото доколкото съм запознат са задължени от уефа да имат такива като участнижи в лига европа,и ще ги има ли в патча?
-
Можете ли да направите БФЛ Фифа 10 Демо да се инсталира нормално на пълната версия на играта?
Т. е. да могат да се добавят тези четири отбора към пълната Фифа без да се налага да ги правите наново.
Мисля, че така чакането на пълната версия на БФЛ патча ще бъде много по-приятно .
Т. е. да могат да се добавят тези четири отбора към пълната Фифа без да се налага да ги правите наново.
Мисля, че така чакането на пълната версия на БФЛ патча ще бъде много по-приятно .
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
моля направете гоpeterx написа:Можете ли да направите БФЛ Фифа 10 Демо да се инсталира нормално на пълната версия на играта?
И аз имам един малък проблем, но доста комичен http://store.picbg.net/pubpic/7C/CF/e1c ... be7ccf.bmp
-
- BFL Team™
По принцип за демото е възможно да има такива проблеми, защото още не знаехме точно файловете за лицата. Мен ми е по смешноотношението между съдията и играча на ЦСКАLiverpool4ever написа:И аз имам един малък проблем, но доста комичен http://store.picbg.net/pubpic/7C/CF/e1c ... be7ccf.bmp
-
ехо пичове направих всичко както трябва истрих паката в май документс фифа10демо и инсталвам и като пусна играта и тъкмо да ми покаже менюто и ми дава грешка пЛс помОгнЕтЕ
Наш'та Стара Загора,
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
как се става шампион на беройски стадион!
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
-
Пич като си преинсталнал фифата преди тва преди тва унинсталнал ли си бфл-то или нещо да си я инсталвал наново пЛс обясниlyachi написа:Не аз си прочетох всичко, после като си преинстал фифата ми стана!Но благодаря че се опитахте да ми помогнете.lqlqlq написа:Освен това може да има още куп проблеми ама е факт, че някои ги мързи да четатyambolov написа:преди да инсталирате си изтрийте папката fifa 10 от my documents и няма да имате проблеми...то си го пише точно и ясно ама явно няма кой да чете
Наш'та Стара Загора,
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
на Самарското знаме,
зелено знаме ще се вей
и за БЕРОЕ ще се пей!
Хайде давайте зелените,
покажете тоз сезон
ако я сложа на цялата игра какво ще стане
-
- BFL Team™
нищоCSKA написа:ако я сложа на цялата игра какво ще стане
как така нщо няма да работи лиsv3nc3 написа:нищоCSKA написа:ако я сложа на цялата игра какво ще стане
Искам помощ,като инстална пача и не ми дава да влезна стигам до 'пресс ани буттон' и като цъкна ентер и ми дава ерор