Според мен се изчерпа още с FIFA 06 .Naycho_Naychev написа:Каквото и да си говорим current gen енджина се изчерпа още в Fifa World Cup 2006 и от там нататък няма какво ново да ни се предложи от ФУФА ....или поне до идването на Next Gena но това никой не знае кога ще е
3-те нови първенства във Фифа 08
-
Re: 3-те нови първенства във Фифа 08
-
- BFL Team™
Във всички сайтове за фифа пише, че ще е чак във фифа 09!!! Тоест Фифа 09 ще е с графиката и геймплея на XBox 360 което ще рече 3Д публика и още много другиNaycho_Naychev написа:Каквото и да си говорим current gen енджина се изчерпа още в Fifa World Cup 2006 и от там нататък няма какво ново да ни се предложи от ФУФА ....или поне до идването на Next Gena но това никой не знае кога ще е
Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят
аз знам само Dwight YorkeБФЛ_d1Av0lo написа:Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят
Добре, за първенствата разбрахме. А някой да е запознат кои ще бъдат новите стадиони в 08?
-
нема да е лошо да сложат Алианц Арена
е че без него накъде ?angelfish написа:нема да е лошо да сложат Алианц Арена
П.П. Стига оффтопик !
Абе я мълчи и първо погледни ПЕСА и след тва говори! Поне във фифа са лицензирани сички лиги и не е като в ПЕС 6 да има само 5-те най-добри първенства,от които най-доброто-Английското да не е лицензирано!Също така и уш Германското,в което има отбори от Холандия!Ама май пишеш само да се заядеш!AntrAcsA написа:ZhivkoBGR написа:Gambrinus Liga (Czech Republic)
FAI Eircom League (Ireland)
A-League (Australia)
Сряд тях не е Българското, но и по-добре ще имаме работа, иначе според мен 100% Левски ще ги има в Rest Of World
СЛАВА НА ЕА... от кога си си мечтая да играя с Чешки отбори.....
идиоти...на кой са му притрябвали !!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно промяна от bambucha1992 на 14 Авг 2007 17:00, променено общо 1 път.
Човек при новините ти е написано ама кои да гледа:БФЛ_d1Av0lo написа:Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят
"Водещият издател на компютърни и видео игри Electronic Arts обяви, че е сключил тлъст договор с ФК Левски, според който всички бъдещи заглавия с футболна тематика на компанията ще включват родния шампион за миналата година. От Electronic Arts уточняват, че придобитият лиценз ще бъде валиден две години, но срокът би могъл да бъде удължен, ако отборът се представя добре и занапред. През този период на пазара ще се появят редица футболни симулации и мениджъри, включително любимите на всички FIFA, UEFA Euro и UEFA Champions League поредици."
"
-
Любимите на всичкиbambucha1992 написа:Човек при новините ти е написано ама кои да гледа:БФЛ_d1Av0lo написа:Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят
"Водещият издател на компютърни и видео игри Electronic Arts обяви, че е сключил тлъст договор с ФК Левски, според който всички бъдещи заглавия с футболна тематика на компанията ще включват родния шампион за миналата година. От Electronic Arts уточняват, че придобитият лиценз ще бъде валиден две години, но срокът би могъл да бъде удължен, ако отборът се представя добре и занапред. През този период на пазара ще се появят редица футболни симулации и мениджъри, включително ЛЮБИМИТЕ НА ВСИЧКИ FIFA, UEFA Euro и UEFA Champions League поредици."
"
Според мене най-добре щеше да бъде ако бяха сложили руската, румънската и гръцката лига.Чешкото първенство също е силно, но гръцкото е по-добро сами вдияхте че в четвъртък всички гръцки отбори биха.Румънското първенство има много по-силини отбори от австралийското, а за руското мога да кажа че всяка година имат представител в шампионската лига и за мен това си е чиста подигравка с тях!!! И това е защото никой в Русия няма да си купи оригиналната ФИФА, същото е и за България.LS1914 написа:Че к'фо му е смешното? Румъния имат отбори като Стяуа(печелил КЕШ), Рапид , Динамо...пък и комшии, по приятно е да цъкаш мениджър с комшийски тим, а не ирландски или австралийскиnicks написа:По добре да беше румънската !
-
Ако Левски ги има в Rest Of World ще направите ли и ЦСКА да ги има също ???