БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
Светльо, постни една по-добра снимка на публиката.Ако кажеш ще си довърша и моята версия
-
- BFL Team™
Ето:lqlqlq написа:Светльо, постни една по-добра снимка на публиката.Ако кажеш ще си довърша и моята версия
-
Супер е !!!sv3nc3 написа:Ето:lqlqlq написа:Светльо, постни една по-добра снимка на публиката.Ако кажеш ще си довърша и моята версия
-
- BFL Team™
-
ти пък динозаври иначе много добре се е получило но по-добре сложи някой играч от националния че така ще излезе че патча е направен с пристрастия
-
- BFL Team™
тия динозаври са пушилки от феновете....а иначе има е меню с играч на ЦСКА ..lqlqlq написа:ти пък динозаври иначе много добре се е получило но по-добре сложи някой играч от националния че така ще излезе че патча е направен с пристрастия
Съжалявам за въпроса, но кога ще излезе пача, просто съм изключително развалнуван и с нетърпение чакам датата на която ще излезе БФЛ и мерси предварително :):)
-
Последно ще има ли Б Групите?
-
Не, ама ще сложат Гигант Съединение и Чорни Брезник за многобройните им фенове игреащи пачаelit_sofia написа:Последно ще има ли Б Групите?
-
А кой е казал,че ще има Б групите?При положение,че беше ясно казано,че ако има хора който да ги правят ще има,просто в случая няма такива!Също стига с малоумните въпроси кога ще излезе патча бе майка му стара!Играта излезе оня ден и вече се почна...бахти и малоумниците!
-
А ти от къде знаеш че няма такиваlqlqlq написа:А кой е казал,че ще има Б групите?При положение,че беше ясно казано,че ако има хора който да ги правят ще има,просто в случая няма такива!Също стига с малоумните въпроси кога ще излезе патча бе майка му стара!Играта излезе оня ден и вече се почна...бахти и малоумниците!
-
опаа..забрайх ама става въпрос че вашето едва ли ще е към БФЛ,а отделно освен ако някой не обедини патчовете де...
-
- BFL Team™
С удоволствие ще ги обединиме, стига да е изпипано поне на едно средно ниво. По късно и първо видео от БФЛ ФИФА 10lqlqlq написа:опаа..забрайх ама става въпрос че вашето едва ли ще е към БФЛ,а отделно освен ако някой не обедини патчовете де...
Хехе, толкова много матр'ял, а играта още не е излязла /официално де/ .
Много хубаво изглежда пач-а до сега! Поздравления!
Обаче искам да попитам, дали ще е възможно някак си да сложите испанския коментатор на мястото на английския. Дори в някоя добавка, защото пък това не на всеки би се харесало.
Идеята ми дойде, тъй като повече ми харесва как той коментира /не, че му разбирам нещо де / Но това 20 сек ГООООл след попадение ме изпълва. И да ги размените, защото испанския коментатор го има на испанския профил, а аз и грам не знам от испански /освен някои всекидневни думи /
Иначе отново казвам БРАВО! Може би, този ще бъде най-чакания пач!
Поздрави!
Много хубаво изглежда пач-а до сега! Поздравления!
Обаче искам да попитам, дали ще е възможно някак си да сложите испанския коментатор на мястото на английския. Дори в някоя добавка, защото пък това не на всеки би се харесало.
Идеята ми дойде, тъй като повече ми харесва как той коментира /не, че му разбирам нещо де / Но това 20 сек ГООООл след попадение ме изпълва. И да ги размените, защото испанския коментатор го има на испанския профил, а аз и грам не знам от испански /освен някои всекидневни думи /
Иначе отново казвам БРАВО! Може би, този ще бъде най-чакания пач!
Поздрави!
-
Любопитно какво ли ще бъде това видео чакамеsv3nc3 написа:По късно и първо видео от БФЛ ФИФА 10
-
Един приятел ме помоли да попитам нещо:
Дали ще е възможно да се направи отделна инсталация за стадионите, както беше в ПЕС пача
Дали ще е възможно да се направи отделна инсталация за стадионите, както беше в ПЕС пача
-
възможно е,но каква е ползата?за разлика от ПЕС, тук стадионите не правят проблеми и не карат играта да лагва.
-
- BFL Team™
Мда, пък и този път всички ще са си пълни, няма да се махат съществуващи, ще може да си избира на кой стадион да играе. Видеото днеска, че вчера нямах време.MoNteSo написа:Един приятел ме помоли да попитам нещо:
-
към колко часа ще го пуснеш видеото ?
-
- BFL Team™
http://video.data.bg/133/%D0%98%D0%B3%D ... fl_fifa_10LeVsKi FoReVeR написа:към колко часа ще го пуснеш видеото ?