Супер, браво, сега излезе патч за подобрена трева, която е адски добра, та въпроса ми е да я тегля и да цъкам с нея, или да чакам вашия пач смисъл, скоро ли ще излезне , и ако да тревата ще пречи ли?!? Мерси предварително!sv3nc3 написа:http://video.data.bg/133/%D0%98%D0%B3%D ... fl_fifa_10LeVsKi FoReVeR написа:към колко часа ще го пуснеш видеото ?
БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
-
Хубаво клипче. Всичко изглежда добре само не ми харесва ,че стадионите са пълни яко нереално е !!!
ПС:Би ли ми казал името на пача за подобрената трева ??
RED OR DEAD
-
Да ето заповядай - http://www.maker.kz/index.php/%D0%9D%D0 ... patch.htmlZooM написа:Хубаво клипче. Всичко изглежда добре само не ми харесва ,че стадионите са пълни яко нереално е !!!
Една снимка -
-
Всичко изглежда много добре, само че не видях топката с която се играе в А ПФГ и би било хубаво както казах реални рекламни пана от А Група в MMode иначе всичко останало е добре предполагам, че все още сте в началото и за това е така.Поздрави!
-
даже и А окръжна ще има
Не,сериозно толкова ли ви мързи да четете?На едни и същи въпроси трябва да се отговаря по 60 пъти.
Не,сериозно толкова ли ви мързи да четете?На едни и същи въпроси трябва да се отговаря по 60 пъти.
-
lqlqlq написа:даже и А окръжна ще има
Някой да те е накрал специялно ти да отговаряш?
-
Ти пък кво се обаждаш? На мен не ми е проблема да напиша един коментар в повече,проблемът е там че 95% от пишештите тук ги мързи да прочетат 2 реда.Дали аз ще отговоря или някой друг,няма никво значение, или ти е трудно да разбереш за какво точно говоря?elit_sofia написа:Някой да те е накрал специялно ти да отговаряш?lqlqlq написа:даже и А окръжна ще има
-
lqlqlq написа:Ти пък кво се обаждаш? На мен не ми е проблема да напиша един коментар в повече,проблемът е там че 95% от пишештите тук ги мързи да прочетат 2 реда.Дали аз ще отговоря или някой друг,няма никво значение, или ти е трудно да разбереш за какво точно говоря?elit_sofia написа:Някой да те е накрал специялно ти да отговаряш?lqlqlq написа:даже и А окръжна ще има
Дам пич , аз съм някакъв бавен...
-
- BFL Team™
Квото направиме тва ще е, който не му харесва няма да го играе и няма проблем. Ето и 2 шота от ММ. БГ Лигата е новодобавена и не замества никое првенство.
-
Тука играта на Low ли си я включил?
-
със кое се прехвърля вратаря че съм забравил
-
Кога горе-долу ще излезе патча!!!
дам кога горе долу ще излиза пача очаквам спокоен отговор защото питам като нормален човек
-
- BFL Team™
Още не можеме да отговоримpopi3948 написа:дам кога горе долу ще излиза пача очаквам спокоен отговор защото питам като нормален човек
-
Ако може да се обърне повечко внимание на екипите на Монтана.Интересно е , че вместо емблемата на ПФК "Монтана" 1921 , на екипите имат герба на община Монтана.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Споко бе менelit_sofia написа:Ако може да се обърне повечко внимание на екипите на Монтана.Интересно е , че вместо емблемата на ПФК "Монтана" 1921 , на екипите имат герба на община Монтана.
Да мноо надъхва, ако наистина е възможно като някоя добавка ще е перфеkris_jotov написа:Хехе, толкова много матр'ял, а играта още не е излязла /официално де/ .
Много хубаво изглежда пач-а до сега! Поздравления!
Обаче искам да попитам, дали ще е възможно някак си да сложите испанския коментатор на мястото на английския. Дори в някоя добавка, защото пък това не на всеки би се харесало.
Идеята ми дойде, тъй като повече ми харесва как той коментира /не, че му разбирам нещо де / Но това 20 сек ГООООл след попадение ме изпълва. И да ги размените, защото испанския коментатор го има на испанския профил, а аз и грам не знам от испански /освен някои всекидневни думи /
Иначе отново казвам БРАВО! Може би, този ще бъде най-чакания пач!
Поздрави!
Искам да попитам дали ще може да сложите повече песни на всеки отбор и песните да се чуват по често отколкото на ФИФА 09 защото поне мен ме надъхва атмосферата
-
Правете ги малко по силни някои отбори бе кфо туй 1,5 звезди локомотив пловдив сигурно пак ще правите бразилците и сингбо с по 60 OVRG