То и курове и задници се веят по наще стадиони, дайте и тех да направиме ?Xaugyk написа:Аз малко още го дооправих коментара си.Бомбичките незнам дали е безмислено защото така става по-реялна атмосферата на стадиона (не гармят ли бомби по наще стадиони ? )lqlqlq написа:абсолютно всичко е невъзможно,само тва за бомбичките е г/д възможно но доста безсмислено.Xaugyk написа:Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
Когато играчите от българските отбори са слаби ви дразни това, че хората се опитват да направят максимално реални статсове на футболистите, но когато стадионите са пълни търсите реалност А и сами знаете, че стадионите изглеждат по-зле, когато не са пълни