Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
MoNteSo

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от MoNteSo »

Xaugyk написа:
lqlqlq написа:
Xaugyk написа:Наистина тази идея с факлите в публиката не е лоша.Преди наистина имаше.Също няма да е лошо ако може да се направи да се чуват гърмежи от бомбички от време на време при гол да речем :@ :rofl:
На мен пък не ми харесва да са пълни стадионите защото е много нереялно при наще празни стадиони.По-добре щеше да бъде според зависи с кой играе отбора публиката да е повече или по-малко (ако може да се направи де).
абсолютно всичко е невъзможно,само тва за бомбичките е г/д възможно но доста безсмислено.
Аз малко още го дооправих коментара си.Бомбичките незнам дали е безмислено защото така става по-реялна атмосферата на стадиона (не гармят ли бомби по наще стадиони ? ) :)
То и курове и задници се веят по наще стадиони, дайте и тех да направиме ?
Когато играчите от българските отбори са слаби ви дразни това, че хората се опитват да направят максимално реални статсове на футболистите, но когато стадионите са пълни търсите реалност :whew: А и сами знаете, че стадионите изглеждат по-зле, когато не са пълни :hi:
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Прав си,преди беше проблем че са празни а ся обратното.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Да така е но аз несъм казал че не ми харесва че са празни защото такава е реалноста.Щеше да е готино да се пълнят само за дербита и в лига европа и шампионската лига.Относно гъзовете да и за тях съм съгласен - внася повече реализъм.Дори искам да направеят фифата да можеш да правиш симулации с някое копче също да спориш със съдиите и да се биеш с другите футболист.Да има опция да ги удариш ритнеш напсуваш или запюеш.Много яко ще се получи.
И само ЦСКА обичамеее !!!
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Ако може и марчо дафчев да плюе противниковият играч при всяко отменане на топката :happy: че той много обича така.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Хахаха нещо такова мислех :D
И само ЦСКА обичамеее !!!
nikstein

Мнение от nikstein »

Да попитам...Ще има ли нещо като бонус стадиони ? И ако има ще може ли да добавите Стадион "Пловдив" :wasntme:
Изображение
bez_ime444

Мнение от bez_ime444 »

след като в другата тема писах и гледам че тази е по активна некой да знае на фифа 10 със кое копче се прехвърля вратара плсс спешно :wasntme: :S
trkt

Мнение от trkt »

To execute a lob, my recommendation is to use the L1/LB + shoot button. Alternatively, some of you might prefer to use L2/LT + cross button to lob instead.
Personally, I feel that the L1/LB + shoot button is easier and more accurate as compare to the later method.
дори не играя фифа и ти го намерих за 0.3 секунди...толкова ли е трудно да го потарсиш в google
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
Lyonas

Мнение от Lyonas »

Браво за страхотната работа на екипа. Ще си позволя да отправя една молба относно любимият тим ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС. Ако е възможно да наблегнете на Стадион "Лазур". Благодаря предварително.
funky_donkey

Мнение от funky_donkey »

Мога да помогна ако искате.Умея да работя с Photoshop и съм правил бая текстури за GTA.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Lyonas написа:Ако е възможно да наблегнете на Стадион "Лазур". Благодаря предварително.
В смисъл?
Levskifan

Мнение от Levskifan »

Ако можеше коментаторите да коментират на БГ език щеше да е супер,но това е невъзможно,така че подкрепям останалите предложения,но най ми хареса и искрено искам Дебрецен - Левски ако може дори още 2рият кръг срещу Сант Жулия :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Levskifan написа:Ако можеше коментаторите да коментират на БГ език щеше да е супер,но това е невъзможно,така че подкрепям останалите предложения,но най ми хареса и искрено искам Дебрецен - Левски ако може дори още 2рият кръг срещу Сант Жулия :)
Направи Дебрецен и Хулия и нямаш проблеми ;)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Всичко изглежда много добре, само че не видях топката с която се играе в А ПФГ и би било хубаво както казах реални рекламни пана от А Група в MMode иначе всичко останало е добре предполагам, че все още сте в началото и за това е така поздрави :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Lyonas

Мнение от Lyonas »

Еми на предишната версия стадиона още беше зелено оранжев и пишеше навсякъде нефтохимик. Сега зелените седалки са сменени със сини и навсякаде е емблемата на АКУЛИТЕ . Благодаря предварително.
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Моята препоръка за БФЛ10 е песните на агитките да се чуват по-силно и да бъдат по начесто. Защото на 09 песните на ЦСКА (говоря за ЦСКА защото само с тях съм играл) се чуваха доста рядко и хич не беше надъхващо. Ако можете прибавете колкото се може повече песни. ;)
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
valoli

Мнение от valoli »

Моето предложение е да се направи ако е възможно Лига Еворпа. Предложението за отбора на България 94 и сборен отбор на българия за всички времена е добро
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

1 - во пиши на кирилица! Според мен менютата трябва да си останат на Английски Език!Моето предложение е всички отбори от А Група и нац.отбор да имат песни на агитките както и да се актуализира съставът на националния отбор :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
flaboy

Мнение от flaboy »

__SaNd1__ написа:1 - во пиши на кирилица! Според мен менютата трябва да си останат на Английски Език!Моето предложение е всички отбори от А Група и нац.отбор да имат песни на агитките както и да се актуализира съставът на националния отбор :)

То изобщо имаме ли актуален Национален отбор :shake: ,ето сега за мача с Грузия са повикани още двама ,други сигорно ще ги изгонят и така.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

flaboy написа:
__SaNd1__ написа:1 - во пиши на кирилица! Според мен менютата трябва да си останат на Английски Език!Моето предложение е всички отбори от А Група и нац.отбор да имат песни на агитките както и да се актуализира съставът на националния отбор :)

То изобщо имаме ли актуален Национален отбор :shake: ,ето сега за мача с Грузия са повикани още двама ,други сигорно ще ги изгонят и така.
Ами да е поне състава от последния квалификационен мач с Грузия актуален :)

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”