А ти колко искаш, 80?gokan_ написа:Правете ги малко по силни някои отбори бе кфо туй 1,5 звезди локомотив пловдивсигурно пак ще правите бразилците и сингбо с по 60 OVRG
![]()

Още шотове, този път за Беройци

Малко по ксно и клипче

А ти колко искаш, 80?gokan_ написа:Правете ги малко по силни някои отбори бе кфо туй 1,5 звезди локомотив пловдивсигурно пак ще правите бразилците и сингбо с по 60 OVRG
![]()
Къде видя Даксонgokan_ написа:не че 80фифа 07 бяхте направили 75 даксон..
и изобщо не прилича на даксон тоя дет си сложил пик
:D
Според мен и 2,5 звезди са им много на левскарите.И скила тряя да не им е по-голям средно от 65-67.sv3nc3 написа:А ти колко искаш, 80?gokan_ написа:Правете ги малко по силни някои отбори бе кфо туй 1,5 звезди локомотив пловдивсигурно пак ще правите бразилците и сингбо с по 60 OVRG
![]()
. Даже сега се обсъжда дали да не намалиме на Левскарите качествата за да са 2,5 звезди.
Още шотове, този път за Беройци:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко по ксно и клипче
Левски не заслужава да е с 3 звезди - Черноморец и ЦСКА трябва да са с по 3, Левски,Локо София и Литекс по 2,5 - но това е мое мнениеflaboy написа:Какво значение има моментното състояние на отбора, ами ако след излизането на патча отбора на Левски се е стабилизирал и заиграл по коренно различен начин и си върнат формата какво правим ??? нов патч за вдигане на скиловете на Левски. Така че ,според мен не трябва да се гледа моментното състояние на даден отбор
__SaNd1__ написа:Левски не заслужава да е с 3 звезди - Черноморец и ЦСКА трябва да са с по 3, Левски,Локо София и Литекс по 2,5 - но това е мое мнениеflaboy написа:Какво значение има моментното състояние на отбора, ами ако след излизането на патча отбора на Левски се е стабилизирал и заиграл по коренно различен начин и си върнат формата какво правим ??? нов патч за вдигане на скиловете на Левски. Така че ,според мен не трябва да се гледа моментното състояние на даден отбор
Може ли някакви шотове от Лаута и Локомотив Пловдив
Още отсега мога да тегла един бас, че Черноморец няма да се класират за ЕТ__SaNd1__ написа:Левски не заслужава да е с 3 звезди - Черноморец и ЦСКА трябва да са с по 3, Левски,Локо София и Литекс по 2,5 - но това е мое мнениеflaboy написа:Какво значение има моментното състояние на отбора, ами ако след излизането на патча отбора на Левски се е стабилизирал и заиграл по коренно различен начин и си върнат формата какво правим ??? нов патч за вдигане на скиловете на Левски. Така че ,според мен не трябва да се гледа моментното състояние на даден отбор
sv3nc3 написа:Още отсега мога да тегла един бас, че Черноморец няма да се класират за ЕТ__SaNd1__ написа:Левски не заслужава да е с 3 звезди - Черноморец и ЦСКА трябва да са с по 3, Левски,Локо София и Литекс по 2,5 - но това е мое мнениеflaboy написа:Какво значение има моментното състояние на отбора, ами ако след излизането на патча отбора на Левски се е стабилизирал и заиграл по коренно различен начин и си върнат формата какво правим ??? нов патч за вдигане на скиловете на Левски. Така че ,според мен не трябва да се гледа моментното състояние на даден отбор
ZooM написа:оф не ми се спори ,но само ще ти кажа ,че ЦСКА заслужават да са 3 * нз ,но според мен говеждата пасмина (с извинение към модовете и админите и най-вече към Благо) тая година само се дъни !! Пък и не вярвам да се подобри много игровото им състояние ! За това 2,5 им е достатъчно ,ама поне да се види представянето им де !!
Ще кажа само Виляреал , Лацио , Доко СФ , ЦСКА , Доко Пд,Черноморец приказката продължава ...
Яд те е знам !! И кой сега е Н8 ?? не отговаряи тва е риторичен въпросflaboy написа:ZooM написа:оф не ми се спори ,но само ще ти кажа ,че ЦСКА заслужават да са 3 * нз ,но според мен говеждата пасмина (с извинение към модовете и админите и най-вече към Благо) тая година само се дъни !! Пък и не вярвам да се подобри много игровото им състояние ! За това 2,5 им е достатъчно ,ама поне да се види представянето им де !!
Ще кажа само Виляреал , Лацио , Доко СФ , ЦСКА , Доко Пд,Черноморец приказката продължава ...
![]()
![]()
Не не ме е яд за класирането ,яд ме е на един човек човек с мостаци, ама тва на вас ли да го казвам то и вие до вчера се занимавахте с един идиот (Томов) де ,ако не си разбрал .а и тва кое е Н1 е вече истъркано не мислиш лиZooM написа:Яд те е знам !! И кой сега е Н8 ?? не отговаряи тва е риторичен въпросflaboy написа:ZooM написа:оф не ми се спори ,но само ще ти кажа ,че ЦСКА заслужават да са 3 * нз ,но според мен говеждата пасмина (с извинение към модовете и админите и най-вече към Благо) тая година само се дъни !! Пък и не вярвам да се подобри много игровото им състояние ! За това 2,5 им е достатъчно ,ама поне да се види представянето им де !!
![]()
![]()
Светльо както Фреди Бобич каза - скептици много ... Желая им успех, защото са симпатичен отбор иначе благодаря за шотовете от Лаутаsv3nc3 написа:Още отсега мога да тегла един бас, че Черноморец няма да се класират за ЕТ__SaNd1__ написа:Левски не заслужава да е с 3 звезди - Черноморец и ЦСКА трябва да са с по 3, Левски,Локо София и Литекс по 2,5 - но това е мое мнениеflaboy написа:Какво значение има моментното състояние на отбора, ами ако след излизането на патча отбора на Левски се е стабилизирал и заиграл по коренно различен начин и си върнат формата какво правим ??? нов патч за вдигане на скиловете на Левски. Така че ,според мен не трябва да се гледа моментното състояние на даден отбор