БФЛ ФИФА 10 информация

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Заключено
FPerry1914

Re: БФЛ ФИФА 10 информация

Мнение от FPerry1914 »

Много готини тези тука виждам , и само заради тях реших да се регна :) Миналата година когато цска беше слаб никой нямаше нищо против тях , че даже младите им "надежди" растяха с доста повече от тези на който и да било български отбор ... Няма значение моментната форма ... В момента и Манчестър не са в най-добрата си форма , но това не означава , че не са ***** , нали ?!

Ако искате и с по 50 скил ги направете , комплексарчетата ще искат да се намалят на 40 , за мен това не е проблем .... Такъв си е манталитета на някои хора !

Айде стига офтопик - Едно голямо БЛАГОДАРЯ наБФЛ , че за поредна година момчетата ще направят фифа-та , такава закаквато , ние българите си мечтаем :) Успех и до нови срещи
sheva
Обратна връзка:

Мнение от sheva »

sv3nc3 написа:Ето и клипчето:
http://video.data.bg/133/%D0%98%D0%B3%D ... l_fifa_10a
Страхотна работа момчета ! :clap:
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

За скиловете: не ги завишаваите твърде много!Видя се какво стана,в Ботев ни докарах куп италианци като една част от тях са играли в серия Ц, разбира се има такива от А и Б.Та италианците от серия Ц и Ц1 показват много по-добра игра от някой от българските "звезди" .
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Патча изглежда много добре! :P Иначе , споделям мнението на @ lqlqlq и мисля , че едно 60 - 65 max 70 е перфектния скил за БГ играчите. :)
Изображение
trkt

Мнение от trkt »

браво, тая година доста добър патч правите за фифата. Да попитам само трибуните винаги ли ще са така пълни както на скрийновете, че нереално ми се струва нещо в бг пълни трибуни ;D
Ако имах два живота, и двата бих ги дал за теб!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

trkt написа:браво, тая година доста добър патч правите за фифата. Да попитам само трибуните винаги ли ще са така пълни както на скрийновете, че нереално ми се струва нещо в бг пълни трибуни ;D
Ако обичаш си поправи подписа
2.2. Потребителите нямат право да използват картинки за аватари или подписи, както и въобще да прилагат подписи, които са с обидно или с вулгарно послание, нито с такова, което проповядва етнически, верски или расови различия. Администраторът има право да промени аватар или подпис на потребител без предупреждение.
2.7. Използването на иронични наименования на лица, прякори във форума, футболни клубове и населени места не се толерира.

За стадионите ще видите като излезне патча ;)
KocetoCSKA90

Мнение от KocetoCSKA90 »

Очаквам с нетърпение да излезне, демото иглежда много добре!
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

trkt написа:браво, тая година доста добър патч правите за фифата. Да попитам само трибуните винаги ли ще са така пълни както на скрийновете, че нереално ми се струва нещо в бг пълни трибуни ;D
То и на мен ми се струва нереално всички стадиони да са пълни от всички други първенства в играта,ама някой да се е оплакал.Радвайте се,че ще са пълни стадионите,кво мрънкате само.Нереално било.И големите отбори като играят срещу някой по - слаб тим особено в Европа се е случвало да не си пълнят стадиона,ама да си видял да е така в играта? ;)
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

BULTRAS написа:
То и на мен ми се струва нереално всички стадиони да са пълни от всички други първенства в играта,ама някой да се е оплакал.Радвайте се,че ще са пълни стадионите,кво мрънкате само.Нереално било.И големите отбори като играят срещу някой по - слаб тим особено в Европа се е случвало да не си пълнят стадиона,ама да си видял да е така в играта? ;)
Само нашият трябва да е пълен 8) :D
bob4o34

Мнение от bob4o34 »

lqlqlq Напълно съм съгласен :) :) 8) :D
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ !!!
ZooM

Мнение от ZooM »

BULTRAS написа:
Само ще ти кажа да гледаш веднъж мач на Арсенал срещу който искаш отбор и ще видиш ,че стадиона е пълен от - до
RED OR DEAD
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

мога да ти изброя няколко отбора за които тва не се отнася :D
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

ZooM написа:
BULTRAS написа:
Само ще ти кажа да гледаш веднъж мач на Арсенал срещу който искаш отбор и ще видиш ,че стадиона е пълен от - до
караш ме да гледам репортажите и то от този месец, за да ти докажа точно обратното, но ме мързи страшно много и за това ще приема, че си прав
btw свенце, ще дадеш ли някоя друга снимка на футболист извън грандовете или на тях няма да им се правят лицата :wasntme:
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

MoNteSo написа:btw свенце, ще дадеш ли някоя друга снимка на футболист извън грандовете или на тях няма да им се правят лицата :wasntme:
ето, ма само 2. Стига ви толко :P
Изображение Изображение
TexT

Мнение от TexT »

A mojeli edna 2 snimki na botev plovdiv :) :) :)
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

ето за мен един среден скилл на всеки отбор заедно със звезди:

1. ЦСКА 3 звезди среден скил: 73
2. Черноморец Бс 2.5 звезди среден скил: 67
3. Локомотив Сф 2.5 звезди среден скил: 68
4. Литекс 2.5 звезди среден скил: 69
5. Славия 2 звзди среден скил: 66
6. БЕРОЕ 2 звзди среден скил: 65
7. Черно море 2.5 звзди среден скил: 67
8. Левски 2.5 звзди среден скил: 70
9. Монтана 2 звзди среден скил: 65
10. Миньор Пк 2 звзди среден скил: 64
11. Пирин 2 звзди среден скил: 65
12. Локомотив Мз 1.5 звзди среден скил: 62
13. Спортист Сг 1.5 звзди среден скил: 61
14. Локомотив Пд 1.5 звзди среден скил: 63
15. Сливен 2000 2 звзди среден скил: 64
16. Ботев Пд 1.5 звзди среден скил: 61

подредбата не е съобразена със скиловете а е взета направо от класирането :) за мен това са реалните скилове и възможности . и Преди някой левскар да е викнал искам да се знае че аз аз харесвам доста повече Левски от ЦСКА но левски този сезон са наистина слаби ! Аз по принцип съм Бероец ;)
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

The_Game_Beroeca написа:ето за мен един среден скилл на всеки отбор заедно със звезди:

1. ЦСКА 3 звезди среден скил: 73
2. Черноморец Бс 2.5 звезди среден скил: 67
3. Локомотив Сф 2.5 звезди среден скил: 68
4. Литекс 2.5 звезди среден скил: 69
5. Славия 2 звзди среден скил: 66
6. БЕРОЕ 2 звзди среден скил: 65
7. Черно море 2.5 звзди среден скил: 67
8. Левски 2.5 звзди среден скил: 70
9. Монтана 2 звзди среден скил: 65
10. Миньор Пк 2 звзди среден скил: 64
11. Пирин 2 звзди среден скил: 65
12. Локомотив Мз 1.5 звзди среден скил: 62
13. Спортист Сг 1.5 звзди среден скил: 61
14. Локомотив Пд 1.5 звзди среден скил: 63
15. Сливен 2000 2 звзди среден скил: 64
16. Ботев Пд 1.5 звзди среден скил: 61

подредбата не е съобразена със скиловете а е взета направо от класирането :) за мен това са реалните скилове и възможности . и Преди някой левскар да е викнал искам да се знае че аз аз харесвам доста повече Левски от ЦСКА но левски този сезон са наистина слаби ! Аз по принцип съм Бероец ;)
Звездите се формират от скиловете, гарантирам ти че при такива средни скилове, ЦСКА ще са 4,5 звезди Левски 4 и т.н.
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Определено не съм съгласен със скиловете на Ботев и Локо Пд ;) Локото са в много лоша форма но имат класни играчи,колкото до Ботев (старая се да не бъда пристрастен) смятам, че скиловете трябва да са по-високи,все пак имаме играчи играли в серия А и един от премиершип,камерунски национал играл в отбора до 23 години ;) разбира се не казвам скилове по-високи от ЦСКА например,но на нивото на Славия или Черно Море.
vladkata94

Мнение от vladkata94 »

Според мен звезите на Левски и Цска трябва да бъдат еднакво на брой ( по 3 според мен),скилове на Цска средно по 65 а на Левски по 63,64.Та звезите трябва да са еднакво на брой защото когато Левски мачкаше в България и Европа (от 2005 до 2007 година) не помня звездите на Цска да са били по-малко от тези на Левски :) и ако сега тези на Левски бъдат по-малко,си мисля че някак няма да е справедливо :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

vladkata94 написа:Според мен звезите на Левски и Цска трябва да бъдат еднакво на брой ( по 3 според мен),скилове на Цска средно по 65 а на Левски по 63,64.Та звезите трябва да са еднакво на брой защото когато Левски мачкаше в България и Европа (от 2005 до 2007 година) не помня звездите на Цска да са били по-малко от тези на Левски :) и ако сега тези на Левски бъдат по-малко,си мисля че някак няма да е справедливо :)
Това вече се доближава до истината ;)
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”