Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
- Обратна връзка:
Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10
Може ли да се направи царемонията по награждаване да е по - реална,да се връчват титлата и купата на играчите,както и медали с тях.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- BFL Team™
Тва го задай някъде другад, а не тука. Примерно на ЕАBULTRAS написа:Може ли да се направи царемонията по награждаване да е по - реална,да се връчват титлата и купата на играчите,както и медали с тях.
извинете за въпроса..може би е доста често задаван но аз изчетох доста коментари и не видях никъде та.. кога ще излезе пача или няма конкретна дата моля да ми се отговори цивилизовано и... евентуално като излезе от тук ли ще можем да го свалим моля който може да ми отговори да ми пише на скайп anaconda____ плс ще съм много благодарна
-
още не казват кога ще излезе би трябвало тук да го поснат задаван е поне 10 пъти в темата за инфоAnAConDA_ написа:извинете за въпроса..може би е доста често задаван но аз изчетох доста коментари и не видях никъде та.. кога ще излезе пача или няма конкретна дата моля да ми се отговори цивилизовано и... евентуално като излезе от тук ли ще можем да го свалим моля който може да ми отговори да ми пише на скайп anaconda____ плс ще съм много благодарна
тук http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=189&t=2983
Re: ot stunito :)
zashto nqma originalnite botonki na futbolistite i za6to te ne mogat da se smenqt ? MERSY
-
защото си неграмотен!!!stunkata_1 написа:zashto nqma originalnite botonki na futbolistite i za6to te ne mogat da se smenqt ? MERSY
-
- BFL Team™
Какви оригинални бутонки на футболисти бе? И какво искаш да сменяш?stunkata_1 написа:zashto nqma originalnite botonki na futbolistite i za6to te ne mogat da se smenqt ? MERSY
-
- Обратна връзка:
Ще има ли националния стадион Васил Левски?
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- BFL Team™
даBULTRAS написа:Ще има ли националния стадион Васил Левски?
-
- Обратна връзка:
Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно..
-
ето това е страхотно предложение надявам се да няма проблем да се направиuhisport написа:Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно..
-
-
uhisport написа:Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно..
ММ дааа супер идея !!!
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Ми то имаше една програмка, мисля че Internal master, но не съм сигурен( от серията Фифа мастър е), с която се избира от коя страна да ти идват юношите...но мисля, че ако вие го направите ще е...МНОГО ПО-ДОБРЕuhisport написа:Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно..
-
Здравейте на всички!
Може ли да се направят и някои дублиращи отбори? Или младежкият отбор на България?
Може ли да се направят и някои дублиращи отбори? Или младежкият отбор на България?
-
принципно идеята е много добра,но едва ли ще стане,защото веднага някой ще писнат че видиш ли има дублиращи отбори а Б група няма,пак ще излезе така че се дискриминират малките отбори,а и има и друго,не мисля че ще е толкова лесно да се намери информация за тези отбори,едва ли някой ще намери инфо за Б отбора на монтана или спортист своге,то за представителният им отбор е трудно,а какво си говорим за Б.stefcho_beroe написа:Здравейте на всички!
Предлагам да се сложат във фифата шампионатите - World Cup 2010,Euro 2012,Champions Leagle 2009/2010,Liga Europa 2009/2010.Да се сложат предварителните фази,групите,официалните емблеми,пана,топки,купи и накратко всичко свързано с тези шампионати.И да може накрая като спечелят купата да се дига вдига оригиналната купа(Мисля че могат да се сложат в New Tournament).Да направите отбора от 94 да го има във фифата.Да се постараете да сложите добре А група БГ - оригиналните стадиони,топка,купа,лица на играчите,емблеми,пана,песните които се пеят и (националните песни на Българския национален отбор) (накратко всичко свързамо със А група ).Да сложите в Manager mode да се избират български трениори.Да се постарете да няма много бъгове в пача.
-
Не мислиш ли , че си меко казано нахален...
-
Дали можете да направите Шампионска Лига и Лига Европа, а не ЕСС и ЕFA ?
А публиката пак ли ще е 2D, защото това е някак...смотано. Поне вие ще я направите с цветове на домакина, госта, но пълни трибуни винаги в БГ...поне като са пълни, сложете повече песни на отборите и по-продължителни да са.
PS. Не знам дали става, но ще е изключително интересно, не само за мен, да се направи на Мениджър Моуд да можеш да управляваш и национален отбор, като това стане, след като си качил 5+ (например) и да си избираш страна или тя да те избере .
А публиката пак ли ще е 2D, защото това е някак...смотано. Поне вие ще я направите с цветове на домакина, госта, но пълни трибуни винаги в БГ...поне като са пълни, сложете повече песни на отборите и по-продължителни да са.
PS. Не знам дали става, но ще е изключително интересно, не само за мен, да се направи на Мениджър Моуд да можеш да управляваш и национален отбор, като това стане, след като си качил 5+ (например) и да си избираш страна или тя да те избере .