Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
BULTRAS
Обратна връзка:

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от BULTRAS »

Може ли да се направи царемонията по награждаване да е по - реална,да се връчват титлата и купата на играчите,както и медали с тях.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

BULTRAS написа:Може ли да се направи царемонията по награждаване да е по - реална,да се връчват титлата и купата на играчите,както и медали с тях.
Тва го задай някъде другад, а не тука. Примерно на ЕА ;)
AnAConDA_

Мнение от AnAConDA_ »

извинете за въпроса..може би е доста често задаван но аз изчетох доста коментари и не видях никъде та.. кога ще излезе пача или няма конкретна дата моля да ми се отговори цивилизовано и... евентуално като излезе от тук ли ще можем да го свалим моля който може да ми отговори да ми пише на скайп anaconda____ плс ще съм много благодарна
ceeeciii

Мнение от ceeeciii »

AnAConDA_ написа:извинете за въпроса..може би е доста често задаван но аз изчетох доста коментари и не видях никъде та.. кога ще излезе пача или няма конкретна дата моля да ми се отговори цивилизовано и... евентуално като излезе от тук ли ще можем да го свалим моля който може да ми отговори да ми пише на скайп anaconda____ плс ще съм много благодарна
още не казват кога ще излезе би трябвало тук да го поснат задаван е поне 10 пъти в темата за инфо
тук http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php?f=189&t=2983
stunkata_1

Re: ot stunito :)

Мнение от stunkata_1 »

zashto nqma originalnite botonki na futbolistite i za6to te ne mogat da se smenqt ? MERSY
yambolov

Мнение от yambolov »

stunkata_1 написа:zashto nqma originalnite botonki na futbolistite i za6to te ne mogat da se smenqt ? MERSY
защото си неграмотен!!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

stunkata_1 написа:zashto nqma originalnite botonki na futbolistite i za6to te ne mogat da se smenqt ? MERSY
Какви оригинални бутонки на футболисти бе? И какво искаш да сменяш?
BULTRAS
Обратна връзка:

Мнение от BULTRAS »

Ще има ли националния стадион Васил Левски?
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

BULTRAS написа:Ще има ли националния стадион Васил Левски?
да
uhisport
Обратна връзка:

Мнение от uhisport »

Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно.. :)
ceeeciii

Мнение от ceeeciii »

uhisport написа:Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно.. :)
ето това е страхотно предложение надявам се да няма проблем да се направи
yambolov

Мнение от yambolov »

никак не е лоша идеята и ако трябва ще помогна с каквото мога 8)
Изображение
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

uhisport написа:Имам идея в ММ в опцията scouting да се сложи и България и да се направят български момчета като таланти, защото примерно като играя с ЦСКА ще искам да имам българи в отбора не талантливите ми юноши да са японци и китайци примерно.. :)

ММ дааа супер идея !!!
И само ЦСКА обичамеее !!!
ivonatora

Мнение от ivonatora »

Ми то имаше една програмка, мисля че Internal master, но не съм сигурен( от серията Фифа мастър е), с която се избира от коя страна да ти идват юношите...но мисля, че ако вие го направите ще е...МНОГО ПО-ДОБРЕ :)
stefcho_beroe

Мнение от stefcho_beroe »

Здравейте на всички!
Може ли да се направят и някои дублиращи отбори? Или младежкият отбор на България? :)
yambolov

Мнение от yambolov »

stefcho_beroe написа:Здравейте на всички!
Може ли да се направят и някои дублиращи отбори? Или младежкият отбор на България? :)
принципно идеята е много добра,но едва ли ще стане,защото веднага някой ще писнат че видиш ли има дублиращи отбори а Б група няма,пак ще излезе така че се дискриминират малките отбори,а и има и друго,не мисля че ще е толкова лесно да се намери информация за тези отбори,едва ли някой ще намери инфо за Б отбора на монтана или спортист своге,то за представителният им отбор е трудно,а какво си говорим за Б.
Изображение
csjay1992

Мнение от csjay1992 »

Предлагам да се сложат във фифата шампионатите - World Cup 2010,Euro 2012,Champions Leagle 2009/2010,Liga Europa 2009/2010.Да се сложат предварителните фази,групите,официалните емблеми,пана,топки,купи и накратко всичко свързано с тези шампионати.И да може накрая като спечелят купата да се дига вдига оригиналната купа(Мисля че могат да се сложат в New Tournament).Да направите отбора от 94 да го има във фифата.Да се постараете да сложите добре А група БГ - оригиналните стадиони,топка,купа,лица на играчите,емблеми,пана,песните които се пеят и (националните песни на Българския национален отбор) (накратко всичко свързамо със А група ).Да сложите в Manager mode да се избират български трениори.Да се постарете да няма много бъгове в пача.
elit_sofia

Мнение от elit_sofia »

Не мислиш ли , че си меко казано нахален... :wasntme:
Изображение
csjay1992

Мнение от csjay1992 »

Не нали искаме добър пач
ivonatora

Мнение от ivonatora »

Дали можете да направите Шампионска Лига и Лига Европа, а не ЕСС и ЕFA ?
А публиката пак ли ще е 2D, защото това е някак...смотано. Поне вие ще я направите с цветове на домакина, госта, но пълни трибуни винаги в БГ...поне като са пълни, сложете повече песни на отборите и по-продължителни да са. :rofl:

PS. Не знам дали става, но ще е изключително интересно, не само за мен, да се направи на Мениджър Моуд да можеш да управляваш и национален отбор, като това стане, след като си качил 5+ (например) и да си избираш страна или тя да те избере :D . :o
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”