БФЛ ФИФА 10 информация
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
-
Re: БФЛ ФИФА 10 информация
Нямам търпение вече да вида какво ще съдържа БФЛ Фифа 10
Може ли да попитам защото нещо не можах да разбера,в момента съм си инсталирал Фифата с пач за трева,но не този от Замундата,а БФЛ като излезе няма да е нужно унинстал така ли ? Ииии също така този пач БФЛ Фифа 10 ще оправи и графиката на фифата така ли ? Сори ако повтарям , но винаги искам да съм сигурен Айде помагайте плийс
Под по-добра графика имах на предвит,че тревата ще е направена по-добре от оригинала.
И също ако може да попитам лицата на играчите реални ли ще са или само на някой
И също ако може да попитам лицата на играчите реални ли ще са или само на някой
Адски много се извинявам,знам,че не тук трябва да попитам този въпрос,но ако може някой който разбира от програмката Fifa Master 10 beta да ми помогне.Въпроса ми е следния :
Знам,че примерно мога да сложа Милан да играе в Англия т.е. във висшата лига,давам на Отбори и го слагам,даже махам и един от Англия(пробвах и без да махам) , но след това като влязя във фифата и ми изписва Don`t Send и трябва да унинстална фифата и пак да си я инстал,та някой може ли да ми обясни как мога да сложа применро Милан във висшата лига без да ми се появява този проблем , много ще се радвам,ако ми отговорите специално на този въпрос,Благодаря предварително,надявам се да помогнете
Знам,че примерно мога да сложа Милан да играе в Англия т.е. във висшата лига,давам на Отбори и го слагам,даже махам и един от Англия(пробвах и без да махам) , но след това като влязя във фифата и ми изписва Don`t Send и трябва да унинстална фифата и пак да си я инстал,та някой може ли да ми обясни как мога да сложа применро Милан във висшата лига без да ми се появява този проблем , много ще се радвам,ако ми отговорите специално на този въпрос,Благодаря предварително,надявам се да помогнете
-
кога ти се показва това когато пуснеш фифата или когато пуснеш някой турнир който си направил преди да сложиш милан тамBiGDadDy написа:Адски много се извинявам,знам,че не тук трябва да попитам този въпрос,но ако може някой който разбира от програмката Fifa Master 10 beta да ми помогне.Въпроса ми е следния :
-
Две неща:BiGDadDy написа:Адски много се извинявам,знам,че не тук трябва да попитам този въпрос,но ако може някой който разбира от програмката Fifa Master 10 beta да ми помогне.Въпроса ми е следния :
1. Трябва ди си дал сейф на промените (това сигурно си го направил) и
2. От Tools избираш Regenerate FAT and BH.
Поне при мен така се оправи.
П.П. Има бутонче Edit над мнението ти - с него променяй първия пост. Недей да пускаш 2-3 последователни поста .
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- BFL Team™
После да няма коментари от сорта "БФЛ пача ми скапа фифата, за нищо не става". Само кат ви гледам с кви програми си "едитвате" фифата и ми става лошо .
-
Добре sv3nc3, отговори ми само дали патча за тревата ще ми направи някакъв проблем при инсталирането на БФЛ?
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
-
- BFL Team™
Може и да направи, може и да не направи проблем. Зависи с какво е инсталиран и с какво е ребуилдната системата поддржаща файловете на ФИФАKocetoCSKA90 написа:Добре sv3nc3, отговори ми само дали патча за тревата ще ми направи някакъв проблем при инсталирането на БФЛ?
-
Да, добре Надявам се, че няма, но ако все пак нещо се обърка, един преинстал ще оправи ли проблема?
Ние сме от ЦСКА шаляляляля!!!
peterx
Много благодаря,като се прибера ще пробвам това с Tools и ще пиша дали е станало,мерси,че ми отговори
Много благодаря,като се прибера ще пробвам това с Tools и ще пиша дали е станало,мерси,че ми отговори
Защо бе какво им е на програмата,пречи ли да я използвамsv3nc3 написа:После да няма коментари от сорта "БФЛ пача ми скапа фифата, за нищо не става". Само кат ви гледам с кви програми си "едитвате" фифата и ми става лошо .
-
Не той иска да каже че с тази програма си разваляш само фифата
-
BiGDadDy написа:Защо бе какво им е на програмата,пречи ли да я използвамsv3nc3 написа:После да няма коментари от сорта "БФЛ пача ми скапа фифата, за нищо не става". Само кат ви гледам с кви програми си "едитвате" фифата и ми става лошо .
Ми не че пречи ,просто искат да кажат ,че след едитване на фифата с Creation Master се получавът доста бъгове ,не е задължително но се получавът повярваи ми ,знам понеже и аз използвам КМ ,а още повече че е излязла само бета версия все още.
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
А откъде си сигурен, че исползват CM 10 ? Доколкото помня миналата година от екипа казаха, че не работят с CM Чакаме Превютоflaboy написа:BiGDadDy написа:Защо бе какво им е на програмата,пречи ли да я използвамsv3nc3 написа:После да няма коментари от сорта "БФЛ пача ми скапа фифата, за нищо не става". Само кат ви гледам с кви програми си "едитвате" фифата и ми става лошо .
Ми не че пречи ,просто искат да кажат ,че след едитване на фифата с Creation Master се получавът доста бъгове ,не е задължително но се получавът повярваи ми ,знам понеже и аз използвам КМ ,а още повече че е излязла само бета версия все още.
-
А откъде си сигурен, че исползват CM 10 ? Доколкото помня миналата година от екипа казаха, че не работят с CM Чакаме Превюто [/quot
Точно за това говорят ,че те не използват КМ а тези които го използват да не се оплакват после за бъгове
Точно за това говорят ,че те не използват КМ а тези които го използват да не се оплакват после за бъгове
You think it's over just because I am dead. It's not over. The games have just begun.
-
Точно и аз това исках да кажаflaboy написа:А откъде си сигурен, че исползват CM 10 ? Доколкото помня миналата година от екипа казаха, че не работят с CM Чакаме Превюто [/quot
-
- BFL Team™
СМ 10 не го ползваме, с базата няма да имате проблеми защото наща ще замести това което сте направили, НО лично на мене ми е много съмнителен начина по който СМ 10 регенерира системните файлове които поддържат файловата система на ФИФА 10.
-
- BFL Team™
А някой може ли да ми каже някоя друга програма с която да мога да слагам примерно Милан в Англия освентази СМ10 , но в същото време да няма бъгове.
Искам друга,защото когато сложа Милан във Висшата лига и не мога да играя Manager Mode,затова искам някоя пак такава,самоче да няма бъгове след това.
Ако знаете моля кажете ми я
Искам друга,защото когато сложа Милан във Висшата лига и не мога да играя Manager Mode,затова искам някоя пак такава,самоче да няма бъгове след това.
Ако знаете моля кажете ми я